-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
BMW E36 POWER
Ovaj drugi izgleda savrseno, iskreno navijam da bude u top stanju!
Prednji branik mi izgleda dosta sumnjivo. Na jednoj strani ima lufta. A i ovak odnaprijed kao da nije najbolje postavljen. Ali ako je samo to, najmanji problem.
-
Quote:
Originally Posted by
Santos
Svicarska je otisla u generalni K sto se tice cijena rabljenih, dok sam kupovao e92 M3 su auti kod njih bili bar 25% jeftiniji, u zadnje vrijeme su presisali svabe..
-
Quote:
Originally Posted by
Aco
Ja tražim E46 Cabrio 330i vec duze vrijeme, s obzirom da nisam uspio stupiti u kontakt s kupcem mog bivšeg 330iA. Od pocetka godine otprilike tražim primjerak koji ce ostat kod mene dugo dugo vremena.. nostalgija za bivšima E46 valjda. Alternativno gledam i Z4 Coupe...
Uglavnom , ovog gledao... ne opravdava tu cijenu. Lakiranje je doduse svakako u planu od 0 za bilo koji osim ako je lak savršen a u to sumnjam nakon 20 godina i XX kilometara.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...f9f7f64&vc=Car
Ovog namjeravam ici pogledati krajem tjedna..
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...31691ec&vc=Car
Tvoj bivsi 330CiA je bio u oglasu pocetkom 2023. Vracena km, ofucan iznutra, prljav na slikama. Obzirom na to da znam kakav je bio kod tebe, tada mi je djelovalo kao lose stanje.
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Svicarska je otisla u generalni K sto se tice cijena rabljenih, dok sam kupovao e92 M3 su auti kod njih bili bar 25% jeftiniji, u zadnje vrijeme su presisali svabe..
... to sam baš i ja tia reć... bili su uvik povoljniji, a sad su skuplji nego njemci...
-
Ocito droga jako pojeftinila s obzirom kakve se cifre traze za random 330i, koliko bi onda trebao kostat E46 M3, 50+k€??
-
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Ocito droga jako pojeftinila s obzirom kakve se cifre traze za random 330i, koliko bi onda trebao kostat E46 M3, 50+k€??
Svaki drugi na oglasnicima trazi 45+..
Ali da, realno je 45-50k€ trenutno cifra za dobar M3, nebitno bio to e36, e46, e9x, f8x.. [emoji3]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Rekao bi jedan muzički sastav dok ima ovaca...
-
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Ali da, realno je 45-50k€ trenutno cifra za dobar M3, nebitno bio to e36, e46, e9x, f8x.. [emoji3]
Mislim da F nema bez 50+ da ima smisla.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
... ja ih isto uvijek pratim... 40-45 triba za dobar e46 coupe, cabrio su malo jeftiniji 37-38...
-
-
Quote:
Originally Posted by
Boxer_st
... ja ih isto uvijek pratim... 40-45 triba za dobar e46 coupe, cabrio su malo jeftiniji 37-38...
Sve je to divno, ali nema sanse da dam te novce..
Iduci M3 ce bit vjerovatno na jeftinijem spektru oglasnika, bitno samo da je saltung i da nije sastavljen od 2 komada, prolazi i US, i Kina i Japan import, samo ubit u pod i gazit po Dolomitima dok se leteci na S65 ne raspadnu.
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Sve je to divno, ali nema sanse da dam te novce..
Iduci M3 ce bit vjerovatno na jeftinijem spektru oglasnika, bitno samo da je saltung i da nije sastavljen od 2 komada, prolazi i US, i Kina i Japan import, samo ubit u pod i gazit po Dolomitima dok se leteci na S65 ne raspadnu.
30 mi je neki max za taj auto, meni može proć i smg i čak bi išao na cabrio (a ti su u pravilu jeftiniji), samo da nije totaliziran
-
Ma hrpa auta se danas gleda prije svega kao investicija i svi bi okrenuli neku lovu na njima za koju godinu od kupnje. Nemoj raditi kilometre, nemoj da ga ptica posere, nemoj ništa. Razumijem za auto koji je napravljen u 500-1000 komada, ali danas se pretjeruje. I odlični vozački auti koji su napravljeni da ih se vozi i da budu gušt vlasniku skupljaju prašinu u garažama bez veze.
-
Quote:
Originally Posted by
Big D
Ma hrpa auta se danas gleda prije svega kao investicija i svi bi okrenuli neku lovu na njima za koju godinu od kupnje. Nemoj raditi kilometre, nemoj da ga ptica posere, nemoj ništa. Razumijem za auto koji je napravljen u 500-1000 komada, ali danas se pretjeruje. I odlični vozački auti koji su napravljeni da ih se vozi i da budu gušt vlasniku skupljaju prašinu u garažama bez veze.
Idu mi na kitu te fore jedan od 4 takva, pogotovo kod nekih serijskih auta kojih je more napravljeno. A kod pravih modela su km maltene nebitni, gledao neki dan 458 speciale aperta prodana za skoro milion a imala 170tkm ali servisna povijest I Ferari inspekcija.
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
I na tom "dobar M3" kad ga kupis moras napraviti posten servis i ode ionako visoka cijena jos vise u visine.
Zato je (meni) bolje kupit los pa ga sam slagat, kad ga slozim onda bar znam da imam dobar auto, a ovako za taj "dobar" nikad ne znas sta ce ti sljedece crknuti i izbiti xxxx Eura iz džepa.
-
M se ne vozi ako te strah xxxx eura troška. Ni loš ni dobar.
Problem je ako je neki trošak od xx.xxx eura. Iako se i to riješi, nije auto koji se vozi i treba ti svaki dan.
-
Quote:
Originally Posted by
Boxer_st
... ja ih isto uvijek pratim... 40-45 triba za dobar e46 coupe, cabrio su malo jeftiniji 37-38...i
Gdje si bio prije 2 godine, mogao si uzeti moj M46 za 28teur pa danas uzeti kako pišeš.
-
... e jebiga sad, prošla baba s kolačima... :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Boxer_st
... e jebiga sad, prošla baba s kolačima... [emoji23]
Uzmi ovo
https://www.facebook.com/share/1DLunutPZW/
Koji stroj.
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
-
https://www.facebook.com/share/1CZqj62z95/
Mozda nekog zanima
Poslano sa mog DNP-NX9 koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
vedran_ft_
Zanimljiv. Mada, dugo je vec u oglasu...
-
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Zanimljiv. Mada, dugo je vec u oglasu...
To ne mora značiti ništa.
-
Bia san ga gledat i provozat za prijatelja. Vozi se odlično, motor radi divota i snaga je tu. Solidan je auto nema se šta reć. Estetski ima nekih mana, par bubuljica ruzine na zadnjem livom rubnjaku (nešto je prije bilo rađeno) i još nekih stvari..tribalo bi piturat cilu livu stranu + haubu. Od dole nešto površinske ruzine, pragovi su dobri, nekad je bia dobro nasidnut na livu podnicu, udubljena je. 1996 je godina i ima alu vrata šta je jako rijetko.
Unutrašnjost je ok osin ovog sivila, oplate su za bacit.
Sve u svemu čovik je tvrd sa cijenom, tada nije ni tia čut ispod 33k, a s obzirom da ima nešto više kilometara i triba utuć u njega šta u pituravanje šta u mehaniku (leteći, pregledat sve po motoru, obnovit trapove) izaša bi priko 40k.
-
Skuzio san da za početak, ko traži e36 m3 euro spec, da je početna cijena 30 ako ičemu valja
-
Quote:
Originally Posted by
Tomo_st
Sve u svemu čovik je tvrd sa cijenom, tada nije ni tia čut ispod 33k, a s obzirom da ima nešto više kilometara i triba utuć u njega šta u pituravanje šta u mehaniku (leteći, pregledat sve po motoru, obnovit trapove) izaša bi priko 40k.
To je ono sto ja kazem, skup u pocetku i dok sve odradis postane preskup.
Da nije tako, vec odavno bi bio prodan.
-
... točno to šta kažeš... istreseš 40 i kusur iljada za ''dobar'' e46 m3 i onda u njega moraš utuć još najmanje 10 iljada... bolje onda šta si reka kupit za 20-25 ''lošeg''... :laugh:
-
Kupnju loseg ako sam nije mehaničar a brat mu lakirer i limar ne bi predložio nikome, takve zajebancije mogu koštati 1.5x vise od najboljeg. Samo se trosak razvuče.
-
...ili napravit složenca i vozit m3 (e36) složenog po ps-u i mehanički i estetski za nekih 20k. Doduše triba uzet komplet drugo auto, rasprodat ostatak i malo kombinirat. ;)
-
Quote:
Originally Posted by
Tomo_st
...ili napravit složenca i vozit m3 (e36) složenog po ps-u i mehanički i estetski za nekih 20k. Doduše triba uzet komplet drugo auto, rasprodat ostatak i malo kombinirat. ;)
Te kombinacije su u danasnje vrijeme put u financijski deficit jer sve što ne mozes sam te bude ubila tarifa.
-
Quote:
Originally Posted by
Tomo_st
To mozete samo ti i Sreten, posebna vrsta mazohizma :laugh:
-
... a jutros baš vidia crnog e46 M3 coupea na velikom pazaru... ST-054-S, biće neko friško uzea... baš je pojava...
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
To mozete samo ti i Sreten, posebna vrsta mazohizma :laugh:
Potrazi EMS Garage na youtube, decko je debelo podcjenjen tl ima premalo pregleda.
-
Quote:
Originally Posted by
Tomo_st
I puno znanja, vremena i volje.
-
-
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Koliko je priša ko zna
-
Original 328 coupe su rijetke zvjerke. Ove cijene mogu i postić ako stanje prati.
-
Ako se dobro sjećam, nije ga se mazilo kad je otišao od Iana… stajao je dugo zapušten negdje na Savskoj? Ako je to taj isti auto. Prije 15 godina je imao skoro 300k i isao je dosta slabije od mog 328.
-
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Original 328 coupe su rijetke zvjerke. Ove cijene mogu i postić ako stanje prati.
Nikad nisan skužia koja je točno kemija bila s uvozom tog auta davno..Auto je po šasiji original 328i, ali je uvezen na razbijenu šasiju od nekog 320i i u prometnoj se vodi pod 320i? Tako neka priča...
-
Taj e36 je jos tada bio sumnjivog stanja i lagano precijenjen, definitivno atraktivan ali overhypean po forumima.
Nema smisla sad prisjecat se i usporedivat neka stanja kojih se sjecamo od pred 20 godina, mozda je od tada 10x preslozen kako treba i u savrsenom stanju, pregledat, procijenit sam trenutno stanje, malo se cjenkat i otic doma s njim.
U svakom slucaju lijepo vidjet da je uopce jos na zivotu, pretpostavit cu da moj vjerovatno nije 🥲