-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
BMW E36 POWER
Ovaj drugi izgleda savrseno, iskreno navijam da bude u top stanju!
Prednji branik mi izgleda dosta sumnjivo. Na jednoj strani ima lufta. A i ovak odnaprijed kao da nije najbolje postavljen. Ali ako je samo to, najmanji problem.
-
Quote:
Originally Posted by
Santos
Svicarska je otisla u generalni K sto se tice cijena rabljenih, dok sam kupovao e92 M3 su auti kod njih bili bar 25% jeftiniji, u zadnje vrijeme su presisali svabe..
-
Quote:
Originally Posted by
Aco
Ja tražim E46 Cabrio 330i vec duze vrijeme, s obzirom da nisam uspio stupiti u kontakt s kupcem mog bivšeg 330iA. Od pocetka godine otprilike tražim primjerak koji ce ostat kod mene dugo dugo vremena.. nostalgija za bivšima E46 valjda. Alternativno gledam i Z4 Coupe...
Uglavnom , ovog gledao... ne opravdava tu cijenu. Lakiranje je doduse svakako u planu od 0 za bilo koji osim ako je lak savršen a u to sumnjam nakon 20 godina i XX kilometara.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...f9f7f64&vc=Car
Ovog namjeravam ici pogledati krajem tjedna..
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...31691ec&vc=Car
Tvoj bivsi 330CiA je bio u oglasu pocetkom 2023. Vracena km, ofucan iznutra, prljav na slikama. Obzirom na to da znam kakav je bio kod tebe, tada mi je djelovalo kao lose stanje.
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Svicarska je otisla u generalni K sto se tice cijena rabljenih, dok sam kupovao e92 M3 su auti kod njih bili bar 25% jeftiniji, u zadnje vrijeme su presisali svabe..
... to sam baš i ja tia reć... bili su uvik povoljniji, a sad su skuplji nego njemci...
-
Ocito droga jako pojeftinila s obzirom kakve se cifre traze za random 330i, koliko bi onda trebao kostat E46 M3, 50+k€??
-
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Ocito droga jako pojeftinila s obzirom kakve se cifre traze za random 330i, koliko bi onda trebao kostat E46 M3, 50+k€??
Svaki drugi na oglasnicima trazi 45+..
Ali da, realno je 45-50k€ trenutno cifra za dobar M3, nebitno bio to e36, e46, e9x, f8x.. [emoji3]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Rekao bi jedan muzički sastav dok ima ovaca...
-
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Ali da, realno je 45-50k€ trenutno cifra za dobar M3, nebitno bio to e36, e46, e9x, f8x.. [emoji3]
Mislim da F nema bez 50+ da ima smisla.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
... ja ih isto uvijek pratim... 40-45 triba za dobar e46 coupe, cabrio su malo jeftiniji 37-38...
-
-
Quote:
Originally Posted by
Boxer_st
... ja ih isto uvijek pratim... 40-45 triba za dobar e46 coupe, cabrio su malo jeftiniji 37-38...
Sve je to divno, ali nema sanse da dam te novce..
Iduci M3 ce bit vjerovatno na jeftinijem spektru oglasnika, bitno samo da je saltung i da nije sastavljen od 2 komada, prolazi i US, i Kina i Japan import, samo ubit u pod i gazit po Dolomitima dok se leteci na S65 ne raspadnu.
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Sve je to divno, ali nema sanse da dam te novce..
Iduci M3 ce bit vjerovatno na jeftinijem spektru oglasnika, bitno samo da je saltung i da nije sastavljen od 2 komada, prolazi i US, i Kina i Japan import, samo ubit u pod i gazit po Dolomitima dok se leteci na S65 ne raspadnu.
30 mi je neki max za taj auto, meni može proć i smg i čak bi išao na cabrio (a ti su u pravilu jeftiniji), samo da nije totaliziran
-
Ma hrpa auta se danas gleda prije svega kao investicija i svi bi okrenuli neku lovu na njima za koju godinu od kupnje. Nemoj raditi kilometre, nemoj da ga ptica posere, nemoj ništa. Razumijem za auto koji je napravljen u 500-1000 komada, ali danas se pretjeruje. I odlični vozački auti koji su napravljeni da ih se vozi i da budu gušt vlasniku skupljaju prašinu u garažama bez veze.
-
Quote:
Originally Posted by
Big D
Ma hrpa auta se danas gleda prije svega kao investicija i svi bi okrenuli neku lovu na njima za koju godinu od kupnje. Nemoj raditi kilometre, nemoj da ga ptica posere, nemoj ništa. Razumijem za auto koji je napravljen u 500-1000 komada, ali danas se pretjeruje. I odlični vozački auti koji su napravljeni da ih se vozi i da budu gušt vlasniku skupljaju prašinu u garažama bez veze.
Idu mi na kitu te fore jedan od 4 takva, pogotovo kod nekih serijskih auta kojih je more napravljeno. A kod pravih modela su km maltene nebitni, gledao neki dan 458 speciale aperta prodana za skoro milion a imala 170tkm ali servisna povijest I Ferari inspekcija.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
I na tom "dobar M3" kad ga kupis moras napraviti posten servis i ode ionako visoka cijena jos vise u visine.
Zato je (meni) bolje kupit los pa ga sam slagat, kad ga slozim onda bar znam da imam dobar auto, a ovako za taj "dobar" nikad ne znas sta ce ti sljedece crknuti i izbiti xxxx Eura iz džepa.
-
M se ne vozi ako te strah xxxx eura troška. Ni loš ni dobar.
Problem je ako je neki trošak od xx.xxx eura. Iako se i to riješi, nije auto koji se vozi i treba ti svaki dan.
-
Quote:
Originally Posted by
Boxer_st
... ja ih isto uvijek pratim... 40-45 triba za dobar e46 coupe, cabrio su malo jeftiniji 37-38...i
Gdje si bio prije 2 godine, mogao si uzeti moj M46 za 28teur pa danas uzeti kako pišeš.
-
... e jebiga sad, prošla baba s kolačima... :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Boxer_st
... e jebiga sad, prošla baba s kolačima... [emoji23]
Uzmi ovo
https://www.facebook.com/share/1DLunutPZW/
Koji stroj.