Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Znam sve. Kolega prodaje mint coupe, ali fejs ekipi nije zanimljiv jer ima 2.2 motor koji balkancu nista ne vrijedi, jer kao ne ide s mjesta.
A i rijetko tko je spreman platiti toliko. Rađe ce dati 4000 za izraubani, tehnicki neispravan, nelegalan i s fejk m paketom. S celavim gumama i piljenim oprugama.
A sto se tice Svabije, cijena mint primjeraka do 100 000 km je od 15000 € pa na gore.
Takvog u HR nema da se prodaje. Ne trazim auto do 100 000 km, moze imati i 200 000, ali mehanicki i izgledom mora biti vrlo dobar. Prosla su vremena kad sam se zaletavao s kupnjom i bacao novce.
Zato kazem da bi ovi primjerci s linka bili zadovoljavajuci. Pratim oglase svakodnevno i ako izleti sto po mojim kriterijima, prodavatelj ce dobiti ponudu.
U tom je i problem, i da sutra izleti neki u tvojim kriterijima nećeš momentalno otići i kupiti ga nego ćeš davati neke svoje ponude i gledati kako ga netko drugi kupuje i tako u nedogled
Krivo shvacas. Da sutra izleti jedan kao s linkova, platio bi mu tu lovu.
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Krivo shvacas. Da sutra izleti jedan kao s linkova, platio bi mu tu lovu.
Sumljam da će izaći povoljan a dobar, cijene su poskupile i ako nisi spreman to prihvatiti radije odustani od tog modela. To što je bilo prije bolje zaboravi
Ja sam već nekih 7-8 godina gledam da ako izleti po mojim kriterijima e30 325 coupe ili kabrio ( eventualno 320 ) da ga kupim. Svakih godinu dvije u svojoj glavi povisim iznos koji sam spreman platiti ali tržište povisi barem duplo više od te razlike koje sam spreman platiti. I tako godinama.
I kao što se vidi iz moje izjave 2 su stvari u ključne, 1. ponuda je vrlo skromna i 2. ja osobno još nisam ozbiljan kupac spreman platiti trenutne ponuđene cijene.
Quote:
Originally Posted by
mariola
Uvjek bude preskupo, evo npr vidio sam da tu na forumu jedan kolega prodaje e46 coupe, koliko sam uspio vidjeti iz fotografija i opisa izgleda puno bolje od svih drugih oglašenih.
Ali i dalje ga prodaje,i koliko će dugo bog zna.
A svako malo se javi da kao traži dobar e46 coupe
Uvijek je cijena presudna, tko zna koliko je bilo primjera da netko prodaje mint primjerak a kupcima koji to kao traže i žele bude cijena neprihvatljiva.
Pogledaj koliko u njemačkoj košta top stanje cabria do 100.000km pređenih, i ako nisi tu istu ili približnu cijenu spreman platiti kod nas kad izleti nisi kupac nego samo sebe zahebavaš
Na kojeg coupea misliš?
Da, taj je vrhunski. Vjerojatno bi se već i prodao za više novca da je 330i...
Da je 330i bio bi skuplji pa se opet nebi prodao