Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Fix
Sad tek vidio ovo, mislim da nikad nisam vidio Z3 u ovoj boji, a kamoli da je M... Zanimljiv autić [emoji4]
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Luka
Sad tek vidio ovo, mislim da nikad nisam vidio Z3 u ovoj boji, a kamoli da je M... Zanimljiv autić [emoji4]
Bome zanimljiv skroz da. Jos s ovim motorom negdje leti. Mislim da je stvarno cudo za vozit, jos ta zvucna kulisa...
Quote:
Originally Posted by
Luka
Bio je jedan 2.8 u HR.
Quote:
Originally Posted by
marino
Bio je jedan 2.8 u HR.
Prodavao se tu na forumu neuspješno za male novce. Mislim da je od kolege Sepra. Ne znamo sto se dalje desilo.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Meni je fora coupe ali sam uvijek vidio ili grobove ili aute van budgeta
Poslano sa mog M2011K2G koristeći Tapatalk
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-20168588
E da mi je naći nesto takvo 😍
Stari oglas iz 2015., a isti auto kojeg sam isao gledati prosle godine u Glinu. 144000 km, vjerojatno jos 1. vlasnica, brutalno sačuvan iznutra i izvana 💪
A cijena ista kakvu je trazio preprodavac prosle god s potrganim sicevima i tapecirunzima, mrtvim gumama itd itd.
Ivan316 bolje se prestani nadati da ćeš takav auto kupiti za neke cifre koje bi tebi bile prihvatljive.
Nije problem u ciframa, nego u ocuvanosti. Spustio je on meni na 5500, al sta ce mi kad moram pola auta promjeniti. Stavljen je oglas i u grupe na fejsu, budget ce biti do 10 000 €. Al nema ponude. Trazim iskljucivo automatski mjenjac.
Uvjek bude preskupo, evo npr vidio sam da tu na forumu jedan kolega prodaje e46 coupe, koliko sam uspio vidjeti iz fotografija i opisa izgleda puno bolje od svih drugih oglašenih.
Ali i dalje ga prodaje,i koliko će dugo bog zna.
A svako malo se javi da kao traži dobar e46 coupe
Uvijek je cijena presudna, tko zna koliko je bilo primjera da netko prodaje mint primjerak a kupcima koji to kao traže i žele bude cijena neprihvatljiva.
Pogledaj koliko u njemačkoj košta top stanje cabria do 100.000km pređenih, i ako nisi tu istu ili približnu cijenu spreman platiti kod nas kad izleti nisi kupac nego samo sebe zahebavaš