Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Luka
Da, zaboravio sam dodati da je mjenjač na strani novijeg auta uvijek, taj dio je valjda neizbježan...
Ne znam, ja to gledam više kroz prizmu dizanja snage i izgleda auta... I uspoređujem uvijek iste motorizacije, znaci i E60 i F10 su 535d npr... Digni oba na 360-400ks pa vidi koji ce više problema praviti... A da ne pričamo o škripanju, vodi ispod tepiha, glupim skupim elektronskim kvarovima itd... Udobnost, da, udobniji je F10, ali nije ni E60 neudoban. Sjednem i napravim 1100 km i izađem i nisam slomljen, meni dosta. Nije da bi se bunio da je udobniji, ali ne to zrtvovao pa da mora biti brod kao 7ica. Da sam to htio, kupio bi 7era koji je jos udobniji od oba auta ovdje.
Asistenti u vožnji, hm... Kako objasniti da ih je pola ok i ajmo reći potrebno(ali nisu pod mus), a pola sranje i tu su samo da možeš reći da ih imaš? Ono što E60 ima u nekom top izdanju vjerujem da je dosta svakome i da ima više opreme nego 90% auta na cesti. Keyless Entry&go, ekran na touch, bezicno punjenje telefona, softclose i takva sranja... To je neophodno vozaču? Ne bih rekao...
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
sve 5, ali 8HP
Quote:
Originally Posted by
hmarin
sve 5, ali 8HP
Znam da, 8hp je čudo od getribe...
A jbt ovaj luka se samo svadja..
usporedbe E60 VS F10 su na razini djeteta, sve očite stvari koje nema potrebe pisat.. Al ok trudi se :msn-wink: samo da smanji taj nagon da napiše nešto kao da on zna bio bi prihvaćeniji, ovako voli se isticati očajno želi pokazao svoje "znanje"..
Stvar osobne preferencije i džepa.. ja sam gledao Škodu Kodiaq, pa ML pa novu 5ticu pa novu A6 karavana .. na kraju bilo koji da sam od tih uzeo nebi pogriješio.. sve odreda odlični auti.. nego danas sam se vozio iza jako očuvanog E92 najvjerojatnije 335i stariji čovjek ga vozio.. po prvi puta da mi se svidjela ta linija.. najvjerojatnije zato što je skoro svaki primjerak useljačen, smiješno.. nakon toliko godina, prvi puta da obratim pažnju na tu liniju..
Quote:
Originally Posted by
Marcus
A jbt ovaj luka se samo svadja..
usporedbe E60 VS F10 su na razini djeteta, sve očite stvari koje nema potrebe pisat.. Al ok trudi se :msn-wink: samo da smanji taj nagon da napiše nešto kao da on zna bio bi prihvaćeniji, ovako voli se isticati očajno želi pokazao svoje "znanje"..
Stvar osobne preferencije i džepa.. ja sam gledao Škodu Kodiaq, pa ML pa novu 5ticu pa novu A6 karavana .. na kraju bilo koji da sam od tih uzeo nebi pogriješio.. sve odreda odlični auti.. nego danas sam se vozio iza jako očuvanog E92 najvjerojatnije 335i stariji čovjek ga vozio.. po prvi puta da mi se svidjela ta linija.. najvjerojatnije zato što je skoro svaki primjerak useljačen, smiješno.. nakon toliko godina, prvi puta da obratim pažnju na tu liniju..
E jbg, ako dosad nisi primjetio da je E92 lijep, onda stvarno ne znam šta reći [emoji1787]
P.S. na kojeg Luku misliš? [emoji848][emoji3166][emoji1787]
Quote:
Originally Posted by
Luka
E jbg, ako dosad nisi primjetio da je E92 lijep, onda stvarno ne znam šta reći [emoji1787]
P.S. na kojeg Luku misliš? [emoji848][emoji3166][emoji1787]
Nisam obraćao pažnju jer je 99.99% useljačen.. felme, spojeleri itd.. ovaj je stock i boja je tamno siva + vidi se da je očuvan jako.. kažem, baš je dooobro izgledao, stari deda šmeker vozi..
Luka zmaj od hercegovine.. :cmf
Quote:
Originally Posted by
Marcus
Nisam obraćao pažnju jer je 99.99% useljačen.. felme, spojeleri itd.. ovaj je stock i boja je tamno siva + vidi se da je očuvan jako.. kažem, baš je dooobro izgledao, stari deda šmeker vozi..
Luka zmaj od hercegovine.. :cmf
evo ga
to ti samo influenseri voze jer je best bang for the buck
https://i.postimg.cc/XqvJtwQm/FC190-...05-FF2-FFD.jpg
Hahaha influenceri...:laugh:
Zato i je društvo za kurac, kakvi influenceri takvo i društvo.. jad tuga i bijeda.. zajedno ne vrijede ni crno ispod nokta
Zanimljivo da iz rasprave luka vs luka je hercegovački zmaj ispao losiji od rijeckog zmaja.
Možda je rekao znane činjenice, ali ih je dao iz svog iskustva (steta da nije f06 dodao u priču), dok riječki zmaj samo kontrira reda radi.
Al bar je ok štivo za ujutro
Kad me već krenuo šut... [emoji1787]
Evo još jednoga sa navodno 200tkm, cijena prava sitnica, 1/4 novog G20 320d [emoji38]
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-...nt=app_android