Re: !!!! Prelazak sa vb5 verzije na vb4!!!
space ne radi u PM-u
negdje sam procitao da nije radio ekipi, tada je kod mene sve sljakalo.....a sada ne sljaka
Quote:
Originally Posted by
e23!!
space ne radi u PM-u
negdje sam procitao da nije radio ekipi, tada je kod mene sve sljakalo.....a sada ne sljaka
To je problem sa chromeom, nasao sam negdje.
Evo, upalio sam da je arhivu. Ako se netko ne moze ulogirati neka proba sa drugim browserom (sa onim kojim ne cita vb4 forum), stvar je u cookijima koji zajebavau jer se isto zovu za oba foruma.
http://www.bmwautoklub.hr/forum-vb5/
Sporo je, ali radi :) Ovo ce bit up jedno 30 dana dok si svi ne prebace sve i onda gasimo
Over / out!
Ne razumijem sta bi trebali prebacivat, zar nece ta baza bit kompletno prebacena ovdje?
Ako sam dobro skuzio, samo svoje slike copy i na ovaj paste? Jer komentare i replike drugih naravno da se ne moze kopirati... Ili se moze bas cijela tema nekako prebaciti na ovu verziju?
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Ne razumijem sta bi trebali prebacivat, zar nece ta baza bit kompletno prebacena ovdje?
Ocito nece, da je jednostavno vjerujem da bi decki to odradili.
Ako si na novoj verziji imao neki zanimljiv topic ili si predstavio automobil (kojeg nema na ovom forumu) mozes prebaciti tu da se ljudi dive.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Nazalost nece, jer je posao od tjedan dana to, a nazalost svi radimo i imamo x obaveza pa ne stignemo to odraditi. Otvoren je VB5 pa si mozete prebacit svoje projekte i aute.
Quote:
Originally Posted by
tolt
Otvoren je VB5 pa si mozete prebacit svoje projekte i aute.
Uz duzno postovanje meni se nazalost cini da nema vise volje za odrzavanje ovog foruma.
VB 5 je dostupan ali nema slika.
Nema veze, idemo dalje ali me je strah da necemo dugo.
Na ovom forumu ima mjesta samo za optimizam : II
Pesimisti su na fiatistima,reno i to....