pusa panju :) banirao me lol :)
Printable View
pusa panju :) banirao me lol :)
Ne znam više što da kažem ako je stvarno istina da je back up ponuđen Panju
čudno mi je onda zašto nije iskorištena ta fer ponuda1Niste mi svi vi jasni
već me boli glava od svega i moraću odustati od moga "Sizifovog posla!"!
Na koncu imam ja i pametnijeg posla pa će meni biti najpametnije da se
ostavim svih foruma u "Hrvata":no:
Bujrum kod nas na BMWslo.com :laugh:
evo ja ovim putem takodjer saljem panju pozdrav :hi-fuck:
:to_become_senile[1]:laugh::laugh::laugh::gora::gora::gora:
Mogu ja nešto reći?
Evo ovako.
Na tom starom FORUMU što ga je vodio taj MALI PANJ ja san se osjeća nelagodno i jedva da san koji post i napisa.Vlada je taj neki strogi režim ( nisi smia ni regat se ako si na yahoo.com i sl.gluposti...) i ona tipična malograđanska spika tipa-ja imam e 90 a ti e 30-što mi imamo komunicirat skupa?
Takvi stavovi kao i dosta stavova općenito nas Hrvata me užasno živciraju jer ti ljudi se dalje Zagreba nisu makli a misle da su popili svu pamet svijeta.Da ne govorim da su im BMW-e kupili tatice.
Ja sam vidio svijeta zbog svog specifičnog zanimanja i što mislite dali se u USA ili AU više cijeni očuvana M3 kocka ili e 90?
Dakle,ne volim podcjenjivanje niti podjebavanje niti neki strogi režim.Vojni rok sam odslužio redovno,hvala lijepo,jedanput mi je bilo dovoljno u životu.
Nisu svi tatitni sinovi i nemaju svi novaca za novog BMW-a.Ja imam plaću toliku da sutra na leasing mogu uzet novu tricu šestaka i bez problema je otplačivat al ja ću radije sisti u svoju staru kocku i putovat sa curom nego trošit suludno novce na novi BMW.
Da ne kažem da mi je kocka bila predmet želja otkad sam bio mali.Možda ne 316 ali...
Pošto sam jedanko tako ljubitelj Alfa Romea i vozia sam jednu davno i curi sam kupio jednu onda sam prisustovao njihovom Forumu.I sve je bilo super dok nisan rekao da je BMW kvalitetniji auto od Alfe.Pazite,ne brži,ne ljepši ne ovo,ne ono jer o ukusima se ne raspravlja ali nemože mi nitko reći da je nova 159-ka koliko ljepa bila kvalitetnija od BMW-a novog.
Da ne govorimo o 156 i e 46.Taj e46 je toliko kvalitetniji da boli glava.
I,bio sam ismijan od strane "zaljubljenika" u Alfa vozila iako nisu ni svjesni da voze skupe Fiate jer zadnja prava Alfa prije Fiatove asimilacije je bila i ostat će 75-ica i zadnja sa zadnjim pogonom.Al neka,neka guštaju u svojim Fiatima sa skupim kvarovima.
Dakle,ovaj forum mi se čini ok,nadam se da će takav i ostati a ljude koji gledaju samo na novac i tko noviji BMW vozi treba odmah banirati.
Mene to ne smeta jer kao što rekoh zarađujem dovoljno ali stanje u državi je takvo da nemože si svatko priuštiti e46 330 dizel.Iako je i on već "star" he he.
Nadam se da će ovaj forum opstati i da ćemo svi sa svojim znanjem pomoći drugim mladim BMW-istima i wannabe istima da lakše uđu u svijet bavarskog ljepotana.
Toliko
Pozdrav
Gdje si bas E46 330 dizel uzeo za primjer:o