Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Imam puno "staza" na forumu,na nesreću sjećam se kada se e60 kupovao nov i predstavljao.
Pa to je bio promasaj bmw-a,nesto sto se bmw-u nije moglo oprostiti...a tek kako se tada vozio,ma ni blizu pravog bmw-a!
Izgleda je "nalegao"!
Quote:
Originally Posted by
BMW E36 POWER
Imam puno "staza" na forumu,na nesreću sjećam se kada se e60 kupovao nov i predstavljao.
Pa to je bio promasaj bmw-a,nesto sto se bmw-u nije moglo oprostiti...a tek kako se tada vozio,ma ni blizu pravog bmw-a!
Izgleda je "nalegao"!
Ni prvi ni zadnji koji dobio dusu kad padne na 5000e :laugh:
Ne kažem da je e60 bio loš auto ali danas ga ja nebi vozio, jer čak i prestavnici nacionalne manjine već lagano sa f10 prelaze na g30, e60 su oni izjahali već odavno.
Quote:
Originally Posted by
mariola
Ne kažem da je e60 bio loš auto ali danas ga ja nebi vozio, jer čak i prestavnici nacionalne manjine već lagano sa f10 prelaze na g30, e60 su oni izjahali već odavno.
Zato voziš ono što ti manjinci ne bi ni pogledali... : II
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Zato voziš ono što ti manjinci ne bi ni pogledali... : II
Između ostalog -da :laugh:: II
Quote:
Originally Posted by
BMW E36 POWER
Izgleda je "nalegao"!
jednako tako je titulu promasaja uzela cetvorka sada, al pricekajmo malo da cijene padnu i dusa nadodje. bit ce to ultimativna sporcka jurilica za prave poznavatelje, kojoj je trebalo par godina da sazori.
Baš drobite...
E60 i E65 su imali najtežu zadaću u povijesti BMW-a. Naslijediti apsolutni vrh i ono najbolje što je BMW ikada napravio. Jednostavno, evolucija više nije bila moguća jer su uhvatili savršenstvo. Pa su krenuli revolucijom.
Sa E65 su toliko pogriješili da je to stvarno teško ispraviti i taj auto se nije sviđao nikome.
E60 je izazivao podijeljena mišljenja ali u M paketu je većini bio poželjan. Naravno, žalilo se za konzolom okrenutom vozaču i raspravljalo oko nekih rješenja ali generalno je auto bio hvaljen.
Četvorka je novi E65 : II
Quote:
Originally Posted by
mariola
dakle ti ga ne bi vozio samo zbog gancija
a oni su buducnost ove zemaljske kugle/plohe/ravnala/romba.....
Ovo mi je u rangu da neću nositi rebatinke jer ih lopovi i kriminalci nose.
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Ovo mi je u rangu da neću nositi rebatinke jer ih lopovi i kriminalci nose.
Totalno logično [emoji1751]
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk