Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Al realno kome treba bolje napucan auto od ovake jedne petice. Ok, netko bi ovo netko bi ono, al imas od opreme i vise nego ces ikad koristit, a uz to brz i dosta povozit auto.
Koliko god sam bio gledao f10 kao top auto, kad sm ga provozao nije me se dojmio najvise zbog toga sto je tenk, al bas tenk naspram e60 koji je iako srednja viša klasa, jako povozit odmah na prvu.
Isto razmišljam. Mislio sam da sam lud, i da branim svoje, ali prije par mjeseci mi je nudio jedan svoga F10 530d M paket, ključ za ključ. Iskreno razmišljao sam se malo, ali onda sam ga provozao, pa taj auto kao da je pola tone teži nego moj. Da li je ljepši ili nije je stvar ukusa, ali meni nije. A vidjet cemo za koju godinu sta ce vrijediti više, E61 535d sa kraja proizvodnje ili F10 530d sa pocetka proizvodnje.
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
Bitni su kilometri . Naravno da je novi model bolji od starog . Ako stari model ima duplo manje kilometara od novog , onda da stari.
Ja bi rado jedan FL E60 3.0D, ali ja te ne patim bas toliko na opremu kao vi, bitnije bi mi bilo da ima normalnu kilometrazu. Ovi primjerci s 300+tkm mi bas nemaju neku preveliku vrijednost...
Jedan 535D ili I u M paketu mi je bomba auto dan danas. Nije mi previse lijepa E60 linija, ali priznam da je dobro ostarila.
Sa manje od 200 ga je stvarno "nemoguće" pronaći. A jel ima 230 ili 280 ispadne ti skoro isto, pitanje je u kakvoj je kondiciji. Opet, i tih 280 je za godinu/dvije na 300+
Iako sve to preko 350tkm ja nisam ni gledao...
Niš im ne fali i sa 300kkm+. Postoji broj stvari koje na M57E60 treba zmijenjat i kad se to napravi ak ti ne treba karavan..nema niš bolje za tu lovu, al baš niš.
Kozmetika unutra..meni je drago kaj je moj lagano izlizan. Ne moram ga pazit tolko a opet kad ga uglancam, veseli. Sranje je samo na zimu i kratke relacije. Mislim, nije al kad počne roktat srce mi titra na krive načine.
Potpis na imenjaka, sa 150tkm vjerujem da ih ni nema, a da li ima 220 ili 280tkm je skoro pa svejedno. Nista im nije ni sa 400tkm, moj bivsi je imao toliko, po ničemu ne bi rekao da je toliko, vozio se super.
Ali kako ne gledati na opremu i motor, pa zamisli nekog 520d sa tkanina sicevima i nekog 530d sa komfort koznim sicevima... Dva različita svijeta. Ja iskreno ne bih E60 bez komfort siceva i automatika, pa da je 550d. Sve ostalo bi nekako prebolio, ali to dvoje ne. I motor mora biti bar 3.0, ovo sve ispod mi nije za 5icu uopće.
Slažem se sa dečkima, totalno je nepotrebno kupovati 535d novi ili skoro novi kad za puuno manje novaca kupiš polovni sa 300 -400 + tkm i voziš bezbrižno kao i oni bedaci koju su ga kupili kao novog.
Još ako ga ubodeš u full opremi niko sretniji.
I dobijes F10 i 5k€ za njega, ako je karavan[emoji23]
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
mariola
Slažem se sa dečkima, totalno je nepotrebno kupovati 535d novi ili skoro novi kad za puuno manje novaca kupiš polovni sa 300 -400 + tkm i voziš bezbrižno kao i oni bedaci koju su ga kupili kao novog.
nemozes bit influenser ako nemas bar preko 300 tkm
Quote:
Originally Posted by
mariola
HAHQHQHQHWHAHQHQHAH smiješno. NOT.