Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Toni
Na atmosfercu od 260 ks litru na 5000km ja ne smatram potrosnjom ulja.
Slažem se.
Pogotovo kad se uzme tolerancija potrosnje ulja u 2.0 TFSI motora na 1000km.
Taj sa 350tkm sigurno ne troši ulje, to je pravi motor . Najbolji bmw dizel , zajebava benzice po gradu.
Quote:
Originally Posted by
Luka
Pa vrijede više od ove navedene cijene sigurno. A pouzdano znam da ova kilometraža i nije previše za taj motor, mladi buraz je vozio kojih godinu dana 330xd karavana sa 370tkm dignut na maximum što je turbina dozvoljavala, vadio mu dušu, bez kata, sa popcornom itd. Pa ga prodao i dečko se još uvijek vozi bez problema.
Isti taj mlađi buraz hoće sad uzeti ovoga i isto napraviti, odma ide downpipe i mapa gore 藍
S obzirom da su ga na tehničkom rušili radi različitih, oštećenih i ćelavih guma, daj provjeri jel treba šta drugo poservisirati prije mapiranja.
:banned[1]:
Quote:
Originally Posted by
Miha.023
S obzirom da su ga na tehničkom rušili radi različitih, oštećenih i ćelavih guma, daj provjeri jel treba šta drugo poservisirati prije mapiranja.
:banned[1]:
Provjerit ce se to svakako, veliki servis ide u svakom slucaju, provjera turbine i dizni, a ostalo manje više.
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
Jbt kao da je netko moga oglasio [emoji1787]
Malo više opreme, malo manje kilometara.
Bas me zanima kad ce se prodati i za koliko.
Ne znam kakav je mehanicki, ali izgleda dobro.
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-...nt=app_android
Quote:
Originally Posted by
Luka
Provjerit ce se to svakako, veliki servis ide u svakom slucaju, provjera turbine i dizni, a ostalo manje više.
I što kaže buraz za e46?
Quote:
Originally Posted by
Miha.023
I što kaže buraz za e46?
Ništa, bilo je dogovoreno u subotu ujutro na nevideno 4200eur(što je bila zadnja cijena koju je sam prodavač naveo, ne buraz) i bez cjenkanja više kad se dođe po auto, zove prodavatelj u petak navecer da dolazi mušterija za sat vremena za 4500, pa ako ga ne uzme, može buraz doći po njega ujutro. Na to buraz popizdio jer je organizirao dan za to i još jednog čovjeka da ga idu pokupit, dizao pare na banci itd i ako ga ovaj ne kupi tu večer, nek ga sutra mami proda jer on ne dolazi ni da je džabe [emoji1787]
I onda nakon 2 dana kupio super uredni E61 525d za 4000€, kaže auto se vozi ko oblak. Eto, toliko o tome, ali ni ovaj e61 neće potrajati dugo jer je preslab, niti ce ga cipirati niti išta, da je 3.0d ili 3.5d ajde de, ali ovako je ovo samo privremeno rješenje.
Quote:
Originally Posted by
Luka
Ništa, bilo je dogovoreno u subotu ujutro na nevideno 4200eur(što je bila zadnja cijena koju je sam prodavač naveo, ne buraz) i bez cjenkanja više kad se dođe po auto, zove prodavatelj u petak navecer da dolazi mušterija za sat vremena za 4500, pa ako ga ne uzme, može buraz doći po njega ujutro. Na to buraz popizdio jer je organizirao dan za to i još jednog čovjeka da ga idu pokupit, dizao pare na banci itd i ako ga ovaj ne kupi tu večer, nek ga sutra mami proda jer on ne dolazi ni da je džabe [emoji1787]
I onda nakon 2 dana kupio super uredni E61 525d za 4000€, kaže auto se vozi ko oblak. Eto, toliko o tome, ali ni ovaj e61 neće potrajati dugo jer je preslab, niti ce ga cipirati niti išta, da je 3.0d ili 3.5d ajde de, ali ovako je ovo samo privremeno rješenje.
Pa bolje da mu je tako rekao nego što meni lik nije rekao dođem i lik mi hladno kaže sinoć sam ga prodao.
Poslano sa mog M2011K2G koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Pa bolje da mu je tako rekao nego što meni lik nije rekao dođem i lik mi hladno kaže sinoć sam ga prodao.
Poslano sa mog M2011K2G koristeći Tapatalk
Istina, od goreg uvijek ima gore [emoji1787]
Ali, ako te pitam koliko novaca da ponesem u subotu ujutro da ga pokupim i da se ne cjenkam više, ti mi sam kažeš 4200 i onda napišeš doci ce drugi za 4500, pa trebao si onda meni reci 4500, i za 4500 bi išao po njega buraz.
Ali da, kad se desi ovo kao tebi, točno se vidim na sudu kako sam optužen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.