samo sam jednom vidio na ciljnoj 230 ali tad je bilo hladno i auto je išao ko kuga
sad kad su ove vrućine 50KS mi nestane:thumbdown:
Printable View
Mikka se super vozi... U 9 mj. kad bude hladno budemo se vozili.... Pa eto dat cu ti ja M3 da probas po stazi....
Ja se nisam nikada vozio sa nekim jačim autima po grobniku, ali sa Polom imam dosta krugova tamo, ali neki zavoji sa tim autom nepostoje:laugh:
Mikka ona Integra je strava....
EDIT:
Mikka je u našim krugovima odmilja nazvan Wellwho Stormić:laugh:
OK, ne budemo se ovdje prepucavali, ali opet ti velim da ne razumijes. Motor razvija najvecu snagu na 6000rpm, sto nikako nije 2/3 rpm rangea kako ti pises, jer se ne vrti do 9000rpm. Nakon toga pada snaga, sto je i normalno za taj motor, jer je turbak. No u iducih 1000rpm padne sa 305 na 250KS sto je i dalje odlicno. Svatko tko je ikada vozio turbo benzinca zna da nema potrebe vrtiti preko 6000rpm ako je u pitanju stock motor ( + chip, usis, ispuh), osim ako nije u pitanju zesca prerada motora gdje onda ima smisla tjerati auto u okretaje.
Turbina kao i injektori su na ovom autu dostatni za te konje i odlican raspored momenta. Prema teoriji koju ti zagovaras svaka prerada je "losa" jer uvijek postoji bolje .... i skuplje.
Treba negdje reci DOSTA, valjda vlasnik zna da li mu je dovoljno ili nije, zar ne?
Točno to, recimo Spaz kada je došao sa Micekom Evolutionom od 700+ps je rekao da nikako nekoči a ima 380mm BBK.. Ja ga pitam pa gdje kočiš... On: Iza stotke normalno, di bi kočio:laugh:
Misliš ulaz u rupu ili dolazak na dvojku?
Na Grobniku Polo nema šikane, to imaju jači auti:laugh:
bio sam tad tamo.......to je pokušao jednom pa je završio u pjesku
auto ide strava po ciljnoj i ima hrpu konja ali ne prati ga ovjes i kočnice
trebao bi imat 19-ce i još jači BBk a s obzirom na konje treba mu i ovjes kompletni a ne samo nekakve gewinde...pa išao je 1.47 :huh: