-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Da po nesto idemo to bi bio M3 e92, ali nista od sirenja voznog parka jos bar 2-3 godine, prebit ce me zena [emoji28]
Ali da, iduci ce sigurno bit V8, da li LS7 ili S65, ce vidimo [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imaju oni i E92 [emoji16]
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Ovaj je sigurno krpanac iz amerike, ali konfiguracija je perfektna.
Ja da sada trazim e46 ili bi odvojio 40-50k i gledao top primjerak, ili pak uzeo nesto ovako iz US za ispod 10k, preletio motor, ovjes, slozit limariju i gazio ga po alpama bez razmisljanja o depricijaciji i kilometrima, Ed Bolian style.
https://www.otomoto.pl/osobowe/ofert...-ID6HHz7x.html
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Guglaj Marimux.
To je prilicno poznat lik na njemackoj auto sceni "Marius RBE", imas cak i videe na njegovom YT kanalu di obilazi aute po Japanu/Koreji i snima ih za kupce.
Provjerena prica i konkretno ime i firma iza svega.
Meni je najbitnije ta konfiguracija pa me ne brine ako je bila manja šteta što crveni i najavljuje aftermarket farovima i žmigavcima, a Aplus gume ne ulijevaju povjerenje. :laugh:
Realnost je ta da je većina tih auta vidjela limara u manjem ili većem opusu pa mi to nije deal breaker za dobru konfiguraciju (najpovoljniji US cabrio u bezveznoj Mysticblau s SMG-om i najgorim sivim interijerom dominiraju na oglasnicima), ali slažem se s Firechickenom da je bolje kupiti razbijenog na izvoru pa te zahvate napraviti sam.
Zbog dobre konfiguracije bi prihvatio kompromis cabrio/SMG , npr. ovdje je interijer top a ni cijena nije pretjerana ko za onaj drugi zeleni cabrio.
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...2349-216-18268
-
Ja kad bi ponovno uzima e46 m3 smg bi bija obavezan. Savršeno/nesavršen. Jednostavno mi ima nešto u toj kombinaciji. Koje su cijene u Kanadi i americi. Ima neko link di ih gledate.
-
Quote:
Originally Posted by
bestiale
Ja kad bi ponovno uzima e46 m3 smg bi bija obavezan. Savršeno/nesavršen. Jednostavno mi ima nešto u toj kombinaciji. Koje su cijene u Kanadi i americi. Ima neko link di ih gledate.
Ja gledam preko autotempest ali to su ispravni, za ostecene moras kopati po aukcijama.
-
Ja bi isto kupio m3 e46/e92 pa ako ce bit zaineresiranih….
Trebao bi ic u 1.mj u NY pa sam mislio spojiti ugodno sa korisnim[emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Ja bi isto kupio m3 e46/e92 pa ako ce bit zaineresiranih….
Trebao bi ic u 1.mj u NY pa sam mislio spojiti ugodno sa korisnim[emoji23][emoji23]
Ja sam prvi mjesec u Kini, haj pa slozimo video odakle je bolje uvest auto [emoji28][emoji28]
-
Ja sam na proljeće u Drnišu, pa ćemo vidit di je najbolje.
-
Quote:
Originally Posted by
marac83
Sta mu je preslagiva motor na maloj kilometraži
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
A nije preslagivan, kod mene je mijenjan cijeli asortiman brtvi, semeringa, raznih crijeva (upravljanje, gorivo), lanac nije trebalo dirati, pregledan je. Uz to natezači, rolice itd. Što je on k tome dodao, ne znam, možda rashladni sistem. Ja osim jednog stražnjeg ramena nisam dirao ovjes, on je još osvježio ovjes u nekoj mjeri, stavio nove amortizere i opruge i kočnice. Kod mene je bio na HR oprugama, on je stavio stock visinu.
Auto je sada još bolji nego je bio kod mene (iako ja ne bih deletao M volan i 16:9 koje sam ugradio), a da li je za 22k dobar, tržište će reći. :)
Bavim se cestovnom logistikom, ali probam pomoći i u ostalim segmentima ako ima pitanja...
-
-
Pa ima u HR G30 530d sa 520tkm. Samo je motor mijenjan pa ka fol ima 180tkm...
-
Ima i u Behaji sa 580t, nikad taknut lanac ni internalije motora. Zamijenjena samo remenica radilice i remen 2x, cak ni vodena nije dirana. [emoji854]
-
Ma ima takvih auta koji samo idu i ništa ne pitaju...
https://www.vecernji.hr/vijesti/foto...-680444?page=3
-
Ako je onaj junak da Daciom mogao milion onda je sramota da je za bmw 500k uspjeh.
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ako je onaj junak da Daciom mogao milion onda je sramota da je za bmw 500k uspjeh.
Milijun u Daciji nije uspjeh auta nego vozača. Zamisli tragedije toliko vremena provesti u Daciji...
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Milijun u Daciji nije uspjeh auta nego vozača. Zamisli tragedije toliko vremena provesti u Daciji...
Pa sta je onda vozač neusjepjesan jer mu 530d nije izgurao pola miliona bez promjene motora?
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Pa sta je onda vozač neusjepjesan jer mu 530d nije izgurao pola miliona bez promjene motora?
Nisi skonta...
Milijun u Daciji je patnja. Sve da moze i tri milijuna tko bi je toliko vozia... 🤣🤣🤣🤣
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Nisi skonta...
Milijun u Daciji je patnja. Sve da moze i tri milijuna tko bi je toliko vozia... [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Jbg voze ljudi, budget za auto i mogućnosti nisu svima da daju 30k za auto koji im se sviđa nego voze ono sto si mogu priuštiti. Doduse to se ne bi reklo da radi puno ljudi jer kod nas je normalno da Se kupi auto koji be mozes odrzavati.
-
Ja vozim daciu od firme. Napravio sam u zadnja 3 mjeseca 8500 km... nist me ne pitajte...
-
Quote:
Originally Posted by
night rider
Ja vozim daciu od firme. Napravio sam u zadnja 3 mjeseca 8500 km... nist me ne pitajte...
Moje saučešće...
-
Dacia me ne zanima kao brand previse, ali kad cu kupovat mislim da cu za 25-30 000E radije uzet Vitaru/Corollu ili slicno nego rabljenog Bmw-a. Ovo sto Danko kaze zapravo...
-
Nego na veselije teme, ima li itko iskustva sa registracijom USA importa koji je registriran u Poljskoj na njemačke tablice?
-
To je "to all intents and purposes" - njemački auto.
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Nego na veselije teme, ima li itko iskustva sa registracijom USA importa koji je registriran u Poljskoj na njemačke tablice?
Posto je vec regan u EU, postupak je isti kao za bilo koji drugi import auto u D.
-
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Posto je vec regan u EU, postupak je isti kao za bilo koji drugi import auto u D.
Jesi siguran? Jer nema coc dokument.
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Jesi siguran? Jer nema coc dokument.
Pa sta, kakve to ima veze, kako se onda regaju uvozi iz USA?
Odi na TÜV i pitaj, ali odgovor ti moze dati samo onaj TÜV gdje se radi "einzelabnahme" jer kad uvozis auto u D tamo moras ici, ne mozes u bilo koji TÜV.
-
kad uvozis u RH, ako nema COC, odes u stp da ti naprave utvrđivanje tehničke specifikacije. i dobijes tehničku specifikaciju koja je zamjena za COC
-
A jel se ne moze u ovlastenom dobit COC za neku kolicinu eura??
-
Naravno da moze.
Pitanje je samo sukladnosti jer us auto se razlikuje od eu auta.
-
Ne može se dobiti za US auto COC, nego tehnički pregled utvrđivanje sukladnosti.
Meni tražili email od ovlaštenog da ne mogu izdati COC, tehnička sukladnost bude gotova za nekoliko dana i košta 50 EUR.
Co2 emisiju ti računaju po nekoj formuli omjer kg/ks ili obrnuto zaboravio sam šta je točno čovjek rekao ništa ne mjere, uglavnom meni izračunali 282 co2 a tako je okvirno google pretraga pokazivala.
-
Quote:
Originally Posted by
BMW_Motorsport
kad uvozis u RH, ako nema COC, odes u stp da ti naprave utvrđivanje tehničke specifikacije. i dobijes tehničku specifikaciju koja je zamjena za COC
Neće ici za HR za to znam skroz proceduru i znam kako budu odredili Euro normu i po tome co2.
Konkretno problem je ti modeli u EU imaju opf a ovaj iz USA nema, da li i dalje bude dobio Euro 6 i koliko co2 bude upisano, kao prije opf u EU ili neka treća vrijednost.
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Za USA aute ćorak.
-
Quote:
Originally Posted by
Jordan
Ne može se dobiti za US auto COC, nego tehnički pregled utvrđivanje sukladnosti.
Meni tražili email od ovlaštenog da ne mogu izdati COC, tehnička sukladnost bude gotova za nekoliko dana i košta 50 EUR.
Co2 emisiju ti računaju po nekoj formuli omjer kg/ks ili obrnuto zaboravio sam šta je točno čovjek rekao ništa ne mjere, uglavnom meni izračunali 282 co2 a tako je okvirno google pretraga pokazivala.
Kako sam dobio info tako je i u DE i onda to ispadne malo ispod 400 co2 [emoji28].
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Opet Matan proradio[emoji3590]*[emoji91]
-
Quote:
Originally Posted by
luka92
Opet Matan proradio[emoji3590]*[emoji91]
Matan je uvjeren da bi se to dalo isprintat i progurat, ko da ce netko to ic provjeravat ili mjerit CO2 [emoji848]
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Kako sam dobio info tako je i u DE i onda to ispadne malo ispod 400 co2 [emoji28].
Za Us aute nema podataka o co2, ali google i chat gpt su dali dobri procjenu, toliko je bilo i na službenoj verziji tako da dobar su orijentir.
Na taj visoki co2 pripremi novčanik 😭.
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Matan je uvjeren da bi se to dalo isprintat i progurat, ko da ce netko to ic provjeravat ili mjerit CO2 [emoji848]
I moje misljenje!
-
Quote:
Originally Posted by
Jordan
Za Us aute nema podataka o co2, ali google i chat gpt su dali dobri procjenu, toliko je bilo i na službenoj verziji tako da dobar su orijentir.
Na taj visoki co2 pripremi novčanik [emoji24].
Ma nista od toga jer bi me ubio godisnji porez.
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ma nista od toga jer bi me ubio godisnji porez.
Kako računaju?
Moj kanton za X7, 1209chf godišnje.
A da je X7 kojim slučajem hybrid (samo pričam zbog co2) onda 609chf godišnje :cmf
-
Quote:
Originally Posted by
Vlado206
Kako računaju?
A da je X7 kojim slučajem hybrid (samo pričam zbog co2) onda 609chf godišnje :cmf
Racunaju po CO2 i po kubikazi.
Ali, ako je godisnji porez razglog za ne kupit neki auto, jebes takav izgovor.
-
Quote:
Originally Posted by
Vlado206
Kako računaju?
Tako nekako bi bio oko 1200-300€ a da je EU 390€ i to bude jebalo prodaju za xy godina i kroz 5g 5000€ razlike a u startu nije ni luda razlika u cijeni tako da to budem prekrižio.