Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Nije se taj motor u 320si pokazao po pitanju pouzdanosti. Pijanica je, samo 3 konja više od 320i facelifta. 80-120 je išao sporije za skoro 1 sekundu nego moj fiat gp 1.9 dizel s remapom i 150 ks. Pričamo o maksimalnom ubrzanju u najpogođenijoj brzini, a to je 3. za bmw. Međuubrzanje 80-120 u 4. je skoro 2.5 sekunde sporije. Morali su naštancati ih za homologaciju za taj wtcc i to je to.
Baš po ničemu poseban , a gluposti je nabrojil ko da prodaje rimsku katedralu .
Za te peneze bu još jako dugo njegov , jer koliko pratim te oglase prodaje ga već jako dugo jer nebre najiti jelena koji bu kupil tu kantu.
Ne može se taj auto gledat na taj način i uspoređivat ga s neznam, nekakvim standardnim 320d ili 325i za iste pare.
Mislim da je čovjek korektno opisao auto i mislim da mu cijena nije prevelika.
Drugo je pitanje koliko u našim krajevima ima ljudi koji znaju za priču iza tog rijetkog modela i koji su pravi kupci za njega.
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Ne može se taj auto gledat na taj način i uspoređivat ga s neznam, nekakvim standardnim 320d ili 325i za iste pare.
Mislim da je čovjek korektno opisao auto i mislim da mu cijena nije prevelika.
Drugo je pitanje koliko u našim krajevima ima ljudi koji znaju za priču iza tog rijetkog modela i koji su pravi kupci za njega.
Taj e90 320si vlastita mater u Minkenu ne voli, jedino sto valja na njemu su felge.. [emoji28]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Taj e90 320si vlastita mater u Minkenu ne voli, jedino sto valja na njemu su felge.. [emoji28]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Slažem se. Felge su mi fenomenalne.
A jebiga. U mapiranom 2.0d si baja. To ide ko metak, a malo troši brajo.
Meni je taj 320si zanimljiv.
Ne vidim ništa zanimljivo u navedenom vozilu, niti zvuk, niti performanse. Samo limitirana verzija. E90 FL 330i manual u M paketu bi mi bio daleko bolji izbor, uložiti u bolji ovjes, ispuh, custom remap (pomaknuti blokadu okretaja za 200 tinjak rpm) i kraj.
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
A jebiga. U mapiranom 2.0d si baja. To ide ko metak, a malo troši brajo.
Meni je taj 320si zanimljiv.
Mozda je zanimljiv, kad pored njega imas compacta za svaki dan.
Ljudi misle na cinjenicu da skupo placas rijetki, problematicni motor koji nema neke performanse, a napominjem, izrazito je problematican.
U 320d nisi baja, nego normalan covjek, s normalnim i pouzdanim autom. I usput, u najmanju ruku si jednako brz kao taj ultra super rijetki 320si.
Benzin da, ali R6. U BMW-u
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Ja tu samo vidim nakaradno postavljen BMW miris :cmf