Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ne mogu editirati, falcon tvoja je 2002. Moja je redizajn, pa možda i radi toga. Ne znam nisam probao nijednu mk1 pfl.
Quote:
Originally Posted by
mairon87
Kupio sam si neki dan Yarisa 1.4 d4d za ravno 15000 kn, 2004. redizajn. Pije na kapaljku, ide dobro, vrlo udoban auto, začuđujuće prostran u kabini i pregledan u svim smjerovima. Od mana 1 ubodna žarulja pozicije. Limarija zdrava, nove gume iz 2020. gore, dobra oprema i regan još 3 mjeseca. Vrata se bolje zatvaraju od nekih premium vozila, ne treba skoro nikakva sila, zaštitne gume su i na vratima i na okviru karoserije. 3 cup holdera ima, 4 mjesta za odlaganje stvari ispred tebe, pretinac ispred suvozača je dubok i ima posebno i gornji dio koji se otvara nevezano za donji. Prvi rižojed baš kupljen za kuća poso po gradu 4km rute smjer, nema dpf, nema dvomasenog itd, auto ne zvuči unutra kao diZLO. Ne znam za šaku kuna sam zadovoljan.
Ti Yarisi prve generacije su vjerojatno najkvalitetniji gradski autići, pogotovo prije redizajna kad im se proizvodnja preselila u Japan.
Šešulasti su, bezveze japanski složeni, s nekim nelogičnim rješenjima, ali idu i ne staju.
Taj 535 smo imali u kuci 5god. Pouzdan, al trosi ko 540i, a ide ko 530i[emoji16]
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
dado_bmw
Unutrasnjost nije po VIN-u. Uni Schwarz boja, valjda najgora za održavanje. Neoriginalne zadnje lampe, volan isto nije po VIN-u.
da, predobro izgleda zadnja klupa za 96' god :)
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Unutrasnjost nije po VIN-u. Uni Schwarz boja, valjda najgora za održavanje. Neoriginalne zadnje lampe, volan isto nije po VIN-u.
Meni osobno nije ništa neobično što je netko na 25 god starom autu promjenio interijer,volan i zadnje lampe.
A boja ko boja, kad kupuješ novi biraš, kad kupuješ bmw 25 god. star gledaš da je donekle u komadu i da u startu nemaš baš hrpu ulaganja
Quote:
Originally Posted by
solar
Evo baš se mislim bi li kupio jedan novi M340i i par godina star Mini za po gradu ili za tu istu lovu ovaj unikatni E36... :-)