Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Jbg ovo je bila honeycomb maska kao od GTI samo bez znaka, ja sam htjeo sa znakom, ali nije bilo za novce koje bi ja dao, ovu sam dobio na poklon pa sam ju stavio, a dragoj se svidjalo tako, pa je ona i ostala do kraja…
Quote:
Originally Posted by
Luka
Istina, ali sta da se radi... Kad sam tako kupio golfa 4 130ks 6gang prije 2 godine za zimu, reko samo nek izdrzi zimu i super,prodajem ga dalje. Na kraju sam se jedva otrgnuo da ga ne sredim i ostavim, vec sam imao tko ce ga cipirati, felge kupio, ovjes kupio i nisam ugradio, zamalo kupio i full highline crnu koznu unutrašnjost [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Na kraju jos zaradio na njemu jer sam ga jeftino kupio od handlera koji ga se samo htio rjesit, i jos ga bio oglasio pod 90ks, a ja vidio šest brzina i dobru opremu, otišao na blef i dobro prošao. Na kraju jos spustio cijenu sa 500€ na 300€ [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sta je taj Golf sve preživio u par mjeseci kod mene, ne bi nijednom autu poželio [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Nekad ti shitboxovi ispadnu najbolje kupnje [emoji849]
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
Koliko cesto mijenjas aute, idealno za youtube kanal. :thumbsup:
Za plišane igracke nema izgovora.. Nečuveno.. :no:
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Koliko cesto mijenjas aute, idealno za youtube kanal. [emoji106]
Jbg, dijete preprodavača/švercera, jače je od mene.[emoji16]
Prvi i jedini auto koji ne mislim tako brzo prodavati i u kojem ne gledam financijsku stranu svega toga je sadašnji E61 [emoji846]
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Nije bio sarkazam, to ce on kupit kad mu umre neka baba ili strina ili tetka pa mu ostavi neke novce.
Ako nije bio sarkazam onda mu je savjet brutalno loš. Kupio sam yarisa koji ima lanac, čiji motor troši od 3-5.5 litara. Kakav clio 2 pobogu za duplo više para, a ovaj yaris je iz tog vremena. Uzeo sam ovaj primjerak jer je taman za ovu krizu sad i za moje potrebe. Renault u moju kuću ne hvala.
Quote:
Originally Posted by
mairon87
Ako nije bio sarkazam onda mu je savjet brutalno loš. Kupio sam yarisa koji ima lanac, čiji motor troši od 3-5.5 litara. Kakav clio 2 pobogu za duplo više para, a ovaj yaris je iz tog vremena. Uzeo sam ovaj primjerak jer je taman za ovu krizu sad i za moje potrebe. Renault u moju kuću ne hvala.
Daj daj... naravno da je bio sarkazam na račun kolege koji je promovirao tu ideju Clia Storia za 4000 eura.
A Pero, klasično, ništa ne kuži...
Quote:
Originally Posted by
mairon87
Kolega mairon87 svaka roba ima svog kupca, bar iz svog primjera znaš da postoje u ponudi bmw e46 320ci za 2.000-3.000 eura a isto tako prodaju se i oni za 7.500 eura.
Prvo i osnovno nisam nigdje naveo da je clio sa 62.000 km plaćen 4.000e nego da je to bila gornja granica prilikom potrage gradskog auta.
Drugo moj kolega iz priče nije niti gledao diesel jer mu ne treba ,niti njemu ima ikakve logike uzimati starog diesela ma kako on "jeftin" bio za vožnju 5.000 km godišnje.
Njemu su drugi kriteriji bili prioriitet kod kupovine
Quote:
Originally Posted by
mairon87
Kupio sam si neki dan Yarisa 1.4 d4d za ravno 15000 kn, 2004. redizajn. Pije na kapaljku, ide dobro, vrlo udoban auto, začuđujuće prostran u kabini i pregledan u svim smjerovima. Od mana 1 ubodna žarulja pozicije. Limarija zdrava, nove gume iz 2020. gore, dobra oprema i regan još 3 mjeseca. Vrata se bolje zatvaraju od nekih premium vozila, ne treba skoro nikakva sila, zaštitne gume su i na vratima i na okviru karoserije. 3 cup holdera ima, 4 mjesta za odlaganje stvari ispred tebe, pretinac ispred suvozača je dubok i ima posebno i gornji dio koji se otvara nevezano za donji. Prvi rižojed baš kupljen za kuća poso po gradu 4km rute smjer, nema dpf, nema dvomasenog itd, auto ne zvuči unutra kao diZLO. Ne znam za šaku kuna sam zadovoljan.
Imamo doma Yaris Mk1. iz 2002. i Mk2. iz 2006. oba isti dizel motor (1364 ccm)
Mane: bučni unutra i van, slaba izolacija karoserije, mali radni opseg motora, tvrda plastika unutrašnjosti
Vrline: jednostavna i robustna mehanika (motor 8 ventila, nema DPF, nema dvomasenog zamajca), kvalitetan lim, štedljive i okretne s tim da mi je starija draža od novije koja je prostranija i veća, ali zato tromija, klasična japanska kvaliteta sa poluuvrnutim rješenjima
Preporuka, s tim da je Toyota skupa kao nova, pa i stara drži cijenu.
I kad smo yarisa gledali smo jednu iz 2008 godine, sve super ali ruzina ju je počela jako nagrizati od ispod, iz vana lim još ok,pokoja točka hrđe ispod ruba vrata ali ne strašno, ali podnica,opruge i most sve crveno od ruzine i najvjerovatnije kroz godinu dvije vjerovatno neće moći proći tehnički pregled.
Tako da su yarisi nažalost zbog truleži otpali kao opcija.
Da ne ispadne da sad serem po yaris-Možda nisu sve ruzinave, vjerovatno je podneblje igralo ulogu u ruzini ili ako su garažirane drže se bolje, ali tad kad se je kupovalo i ovo što se je pogledalo nije bilo za kupiti-sebi.
Quote:
Originally Posted by
st_falcon
Imamo doma Yaris Mk1. iz 2002. i Mk2. iz 2006. oba isti dizel motor (1364 ccm)
Mane: bučni unutra i van, slaba izolacija karoserije, mali radni opseg motora, tvrda plastika unutrašnjosti
Vrline: jednostavna i robustna mehanika (motor 8 ventila, nema DPF, nema dvomasenog zamajca), kvalitetan lim, štedljive i okretne s tim da mi je starija draža od novije koja je prostranija i veća, ali zato tromija, klasična japanska kvaliteta sa poluuvrnutim rješenjima
Preporuka, s tim da je Toyota skupa kao nova, pa i stara drži cijenu.
Vidiš ja nemam ovaj dojam buke motora na mk1. Naprotiv puno je tiši motor unutra od fiatovog 1.9 8v multijet u grande puntu. Kad kažem puno to stvarno i mislim, u vožnji kao da se radi o benzincu a ne dizelu. Moj primjerak nije bučan izvana uopće, ima debelu izolaciju haube i ispod motora. Zanimljivo svakako. Ide dosta dobro za 75ks jer ima 960kg, poletan je auto. Za potrošnju još ne znam, no čitao sam da pije na slamku. Benzinci prikazuju prosjek potrošnje, a na ovom d4d samo možeš vidjeti prosječnu brzinu, čudno u svakom slučaju. Udoban je auto do bola za jedan gradski auto. Jedine stvari koje nisu radile su pozicija prednjeg fara (3kn), zadnje štop svjetlo ne radi, kontakt lim loš na grlu žarulje. Ne znam gdje ću to nabaviti, Pegas nema pitao sam. I to je to za sada. Vidio sam na toyota klubu da ljudi prelaze 400-530tkm s njima, s dokazima. Hrđe nema na karoseriji, zdrav je auto što me začudilo. Za 15tkn mislim da nisam pogriješio, budžet mi je bio višestruko veći no išao sam na razum jer prelazim malo km i ovako nešto će mi biti dobro za godinu dana sljedećih. Vjerujem da neću imati problema s prodajom i da ću izvući sav novac kojeg sam dao za njega.
Quote:
Originally Posted by
mariola
I kad smo yarisa gledali smo jednu iz 2008 godine, sve super ali ruzina ju je počela jako nagrizati od ispod, iz vana lim još ok,pokoja točka hrđe ispod ruba vrata ali ne strašno, ali podnica,opruge i most sve crveno od ruzine i najvjerovatnije kroz godinu dvije vjerovatno neće moći proći tehnički pregled.
Tako da su yarisi nažalost zbog truleži otpali kao opcija.
Da ne ispadne da sad serem po yaris-Možda nisu sve ruzinave, vjerovatno je podneblje igralo ulogu u ruzini ili ako su garažirane drže se bolje, ali tad kad se je kupovalo i ovo što se je pogledalo nije bilo za kupiti-sebi.
Kao što sam gore rekao situacija s hrđom je ok u mom slučaju. Tko zna vjerujem da su mnogi uvoz izvana jer je bilo jeftino to dovest ovdje, možda iz austrije, njemačke, francuske. A kao nove skupi su bili za kupiti u odnosu na 1.3 benzinca. Mislim da je razlika bila skoro 20tkn. Pa u to vrijeme ljudi su plaćali 60-70tkn, znači niti 10k eur te gradske aute i to ok opremljene. Imam u papirologiji originalnu ponudu 13400 eur cijena ove bila kod nas, primjerak je odavde. Znači oko 100tkn, poprilično skup auto.