Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ja sam pred dve godine uzeo polo 1.2 60ks, 2008.g, sa malo manje od 40000km, od opreme servo i klima, cak i prozori su bili na palentu. Nisam fan VW, ali servis je smijesan za njega, stavio nove gume jer su bile jos na njemu prva ugradnja iz 2008 i zamijenio senzor bregaste i stavio neki radio kineski 1din sa ekrancicem i usb-om i normalno obavio servis. 5 vrata, benzinac i klima su mi bili uvjet.
Bas ovo ljeto prodao sestricni, njoj za prvi auto super a ja nisam imao vise potrebu za njim. Prodan sa 46000 km.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Trebao si kupiti Clio Storia za 4000 eura. Onda bi bio miran...
Nadam se da je ovo bio sarkazam :D Jer rađe bi pješke nego dao za clio 2 storiu 4k eur.
Quote:
Originally Posted by
sfreak
Ja sam pred dve godine uzeo polo 1.2 60ks, 2008.g, sa malo manje od 40000km, od opreme servo i klima, cak i prozori su bili na palentu. Nisam fan VW, ali servis je smijesan za njega, stavio nove gume jer su bile jos na njemu prva ugradnja iz 2008 i zamijenio senzor bregaste i stavio neki radio kineski 1din sa ekrancicem i usb-om i normalno obavio servis. 5 vrata, benzinac i klima su mi bili uvjet.
Bas ovo ljeto prodao sestricni, njoj za prvi auto super a ja nisam imao vise potrebu za njim. Prodan sa 46000 km.
Ti Poloti su super auti, ja bih napravio isto sto i ti u ovom slucaju. Ljepuskasti su, ok idu za svoju snagu, dobro se voze, ne kvare se, a ne koštaju ništa.
Svaki Polo koji sam imao mi je bio dobar, čak i mjesta imaju za ovakve krkane kao sto sam ja. Vrata zauzimaju pola auta na modelima koji imaju troja vrata. 😂
Bas razmišljam sad, cura će uskoro trebati nešto takvo za zimu da ne palimo BMW-a uvijek za ture od par km(što ima puno smisla i meni kad mi je baustela blizu, trenutno mi je baustela 4 km od kuće, i BMW pokazuje prosječnu brzinu od 27kmh i potrošnju od 14l 🤣)... I vjerojatno ce biti Polo. Bitno da je uredan, nabaciti mu neke felgice, mozda spustiti da liči na nešto, i onda se mogu i ja taljigati s njim 🤣
Quote:
Originally Posted by
mairon87
Nadam se da je ovo bio sarkazam :D Jer rađe bi pješke nego dao za clio 2 storiu 4k eur.
Nije bio sarkazam, to ce on kupit kad mu umre neka baba ili strina ili tetka pa mu ostavi neke novce.
I ako je 1.9tdi lako ide do 250ks🤣
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
E da, bas na tu liniju sam mislio. Stvarno dobar autić za nikakve novce.
Negdje prije umalo da ne kupim pola 1.9 tdi 130ks(ili čak 150ks, ne sjećam se, znam da je lik govorio najjaci dizel koji ima u tom Polu) bio jako jeftin, ali bio je i hrđav, pa sam preskočio, a nije mi u tom trenutku trebao. Sad mi žao nekako, to napucati, cipirati, pa po gradu ne bi bilo bržeg od mene 🤣🤣🤣
Quote:
Originally Posted by
Luka
to napucati, cipirati, pa po gradu ne bi bilo bržeg od mene 藍藍藍
Najbolji recept za ostat bez vozacke. :fishing[1]:
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Najbolji recept za ostat bez vozacke. :fishing[1]:
Istina, ali sta da se radi... Kad sam tako kupio golfa 4 130ks 6gang prije 2 godine za zimu, reko samo nek izdrzi zimu i super,prodajem ga dalje. Na kraju sam se jedva otrgnuo da ga ne sredim i ostavim, vec sam imao tko ce ga cipirati, felge kupio, ovjes kupio i nisam ugradio, zamalo kupio i full highline crnu koznu unutrašnjost [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Na kraju jos zaradio na njemu jer sam ga jeftino kupio od handlera koji ga se samo htio rjesit, i jos ga bio oglasio pod 90ks, a ja vidio šest brzina i dobru opremu, otišao na blef i dobro prošao. Na kraju jos spustio cijenu sa 500€ na 300€ [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sta je taj Golf sve preživio u par mjeseci kod mene, ne bi nijednom autu poželio [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Nekad ti shitboxovi ispadnu najbolje kupnje [emoji849]
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Nikad mi nece biti jasno skidanje znaka sa maske u svrhu 'boljeg' izgleda. To mi je u skladu kitovanja rupe za registraciju u golf II