Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Nacionalne manjine ( prepostavite koje ) u zg već odavno viđam u f30 a rijetko u e90, odavno su iz voznog parka izbacili e46, a e36 i e39 da ni ne spominjem.
auto bio od mog susjeda do nedavno...ne znam kada ga je prodao al sam ga vidio nekad ove godine da se vozio.
uglavnom, njegov otac ga dovezao iz njemačke cca 96/97 i od tada je kod njih. stalno u pogonu, kod starog ili sina.
znam da se prije tri-četiri god spominjalo da je prešao 600tkm.
za ovaj pišem...
Quote:
Originally Posted by
variable
https://www.index.hr/oglasi/bmw-seri...5i/oid/2044907
Ne viđam ćesto 325i u prodaji, pogotovo ovako defaultni (i možebiti odslužen). Iako ćini mi se da je maska, bubrezi i prednji branik od facelifta. I ova boja mi djeluje kao užasan odabir prvog vlasnika. Kilometraža također nepoznata po onome što piše u oglasu.
Quote:
Originally Posted by
marin_k
auto bio od mog susjeda do nedavno...ne znam kada ga je prodao al sam ga vidio nekad ove godine da se vozio.
uglavnom, njegov otac ga dovezao iz njemačke cca 96/97 i od tada je kod njih. stalno u pogonu, kod starog ili sina.
znam da se prije tri-četiri god spominjalo da je prešao 600tkm.
Prava nepoderiva mašina, mislim da će ga se nostalgično prisjećati u nadolazećim godinama :)
je, fakat ga nisu žalili, konstantno u pokretu. inače i nakon njega su bmw-i u obitelji, samo sad dizeli.
Kakav bi trebao biti za 2500e?
Dobro da ima dobre kocnice i motor za te pare kako se drugi cijene.
Cudno kako se auto kvalificira ako nema felgu s rubom ili Eibach ovjes pa makar najjeftiniji..
Za 2500e se svakako isplati makar zbog papira.
Da sam jos u tome,svakako bi bio u izboru za obici pogledati za spasavanje starih kanti..
Quote:
Originally Posted by
mariola
Nacionalne manjine ( prepostavite koje ) u zg već odavno viđam u f30 a rijetko u e90, odavno su iz voznog parka izbacili e46, a e36 i e39 da ni ne spominjem.
Mislio sam na one koji žive u njihovim karakterističnim naseljima, a ne one koji su kultivizirani i osvješteni, koji svaki dan rade itd itd. Ti voze Audie i Mercedese....
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Kakav bi trebao biti za 2500e?
Dobro da ima dobre kocnice i motor za te pare kako se drugi cijene.
Cudno kako se auto kvalificira ako nema felgu s rubom ili Eibach ovjes pa makar najjeftiniji..
Za 2500e se svakako isplati makar zbog papira.
Da sam jos u tome,svakako bi bio u izboru za obici pogledati za spasavanje starih kanti..
Ja osobno nisam ništa mislio loše protiv auta. Svog sam platio doduše 1500€ sa 3 puta manje kilometara (vjerojatno) al to ne jamči bolje stanje, naprotiv, vjerojatno i lošije. Ali kad se već spominje, nije mi jasno šta znači kupiti nešto "zbog papira". Šta se u tome slučaju radi sa "papirima"? Jedini razlog je duboko neznanje :)
Pretpostavljam da se "zbog papira" kupije da imaš broj šasije i papire uredne pa onda u nju ulažeš ako treba i sve novo? Sami papir kao papir ne znači ništa vjerojatno. Uostalom stari je prije više od 10 godina prodao e28 525e za sitne pare. Dobio je pola kada je kupac odvezao auto a drugih pola nikada. Tako da su papiri ostali njemu. I dalje je legalni vlasnik tog auta ako se ne varam. Ali ti "papiri" kada ne dolaze sa olupinom vjerojatno ne vrijede apsolutno ništa?
Pa ako i mas originalni e36 325i on ima svu instalaciju dodatne opreme vec na sebi i ti samo kupujes sra fali i stekas u dekove, tako je bilo na mom bivsem.
Ako imas takav auto nemas potrebe za atestima i neznam cime.
Radi se o 19 000kn , a koliko re kosta kad ides na neki 1.6 karabuditi samo da stavis ono sta fali da bi bio ravan onome 2.5
Kad to svw stavis onda tek ides u osvjezavanje sasije i doradu.
S tim stvarima si u prednosti ako neki 1.6 platis 12_15000kn ovisno o stanju a ovdje imas regani 2.5 za 19000
Jeli netko zna ovu sedmicu?
https://www.index.hr/oglasi/bmw-seri...0i/oid/1989775
Znam da je u 7icama poželjan automatik i V12 motor ali meni je baš ovako sa "malim" motorom i ručnim mjenjačem zanimljiv :)