Re: Ovdje prijavite nedostupnost foruma !!!!!
Sad je bolje
Sent from my Commodore 64
Izgubio se onaj potpis uredaja, bar kod mene. Odlicna stvar jer me to maksimalno nerviralo, do te mjere da sam tu i tamo editirao postove...
Quote:
Originally Posted by
Ledo
Izgubio se onaj potpis uredaja, bar kod mene. Odlicna stvar jer me to maksimalno nerviralo, do te mjere da sam tu i tamo editirao postove...
Možeš to u Tapatalku isključit u setupu, nije ni najmanje teško.
Ja to uvijek isključim, al jbg, kad se updatea il ga ja reinstaliram il kaj već se vrati na tvorničke postavke tj. potpis.
Quote:
Originally Posted by
mario #8
Možeš to u Tapatalku isključit u setupu, nije ni najmanje teško.
Ja to uvijek isključim, al jbg, kad se updatea il ga ja reinstaliram il kaj već se vrati na tvorničke postavke tj. potpis.
To je prvi i osnovni tuning Tapatalka cim ga se reinstalira...[emoji23][emoji23][emoji23]...
Ja imam account na tapatalku i odmah mi povuce sve forume i sve postavke koje sam prvi put postavio...
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Ja imam account na tapatalku i odmah mi povuce sve forume i sve postavke koje sam prvi put postavio...
Imam i ja, ali mi potpis vrati... :confused:
Mislim da imamo svi jer se moras ulogirari u tapatalk kada ga reinstaliras...
Q: dali je moguce pogledati sve svoje zapocete thread-ove? npr kao sto je bilo moguce prije godinu-dvije
Sad je moguce pogledati zadnje 4 stranice postova/thread, ima li kako nacina vidjeti sve?
Ja san nekidan gleda. Nisan usa preko tapatalka nego preko Chromea. Udes na svoj profil i piše ispod slike last started threds. Bar je nekidan tako bilo
Znam, to i trazim :o
Znaci otvoris last started threds i on ti izlista 4 stranice a na svakoj ima karikiram cca 20ak thredova..dok si prije (bar mislim) mogao na toj opciji naci sve thredove koje si ikad otvorio i postove koje si ikad napisao..jer nije bilo limita od 4 strane.
Moguce i da sam to pomjesao s nekog drugog foruma ili starog bmw foruma :o