Kakva je to logika? Obrišeš stari prije nego si novi napravio? Ili?
Printable View
E da a šta će bit sa ljudima koji su platili pretplatu?!
Btw backup budalizacije, radio sam ga danas, ima 12gb i kakvih problema ima s tim. Znači njemu je trebalo 512mb slobodnog prostora da spremi backup i onda ga downloada na svoj komp.
Nije pametno samo napravit backup i onda ga ostavit na serveru (to se radi često) ali npr ja jednom mjesečno prebacim komplet backup na drugi server ili na USB disk.. Jer šta ako neko sjebe server, pobriše ti i SQL i backup..
ugl pušiona
Pa ja sam uplatio samo prvu opciju ali je to kasnije otislo u lijepi klinac, panj mi se kasnije javio sa PMom da kazem gdje da vrati lovu. Rekao sam da je donira gdje hoce jer nije bitno i da mu forum odlazi isto tako u lijepi klinac...
E da, kasnije je mijenjao misljenja u vezi toga ali koliko me sjecanje sluzi nakon prvih desavanja u netrpeljivosti sto su se desile sve nas pretplatnike je uputio na vrata BMW kluba sa Folerom na celu.
Osim ako sam puno popio pa se desilo jos nesto u medjuvremenu :)
Forum ponovo radi,tako da bi bilo fer direktno postaviti pitanje,mada i nije upitno jer se mogu koristiti svi sa forumom.
C/P M_P
svi koji su se regali na ovaj foruma nakon 15.10.2007. godine morat ce to uciniti
ponovo jer ih ovdje vise nema
Dosta o forumu molim Vas sto je bilo bilo je.
HVala.