Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Kriteriji su bili : gradski auto za ženu , za otići po djecu u vrtić i obaviti špeceraj u konzumu, benzin, 4 ili 5 vrata, servo ,klima i ostala samo osnovna oprema, ne stariji od 2008 god, do 100.000 km pređenih ,sve ostalo nebitno. Buđžet bio 30.000 kn.
Ovo je ono sta je Petar spomenuo...
Mozda bi nasao odlican autic iz 2006. sa 140tkm.
Ali ne...
Neznalice robuju tim brojkama ko pijan plotu pa se unerede...
Hebiga,moj kolega iz priče je imao sreće što ni on niti supruga mu ne pate za ljepim i modernim šmensi fensi autima, prizemno su sagledali ograničenu financisku situaciju te za 2 auto u kući izabrali ružni demode clio storia ali zato brutalno očuvan sa 62.000 km.
Da su im želje bile veće nego mogućnosti vjerujem da bi priča bila sasvim drugačija.
kad se za 5k kupi nesto sto je novo kostalo 60k ili vise obicno bude igranka:laugh:
Quote:
Originally Posted by
Certina
kad se za 5k kupi nesto sto je novo kostalo 60k ili vise obicno bude igranka:laugh:
Tj. ciganija☆☆☆☆☆
Quote:
Originally Posted by
luka92
Prvi V8 s tzv hot vee rasporedom, turbine su smjestene u sredinu. Rezultat toga su enormne temperature zbog kojih auto krene baliti ulje na 100 strana, sva crijeva odrvene i popucaju, trosi ulje, vodu, i tako iz dana u dan, koliko god puta sve to zamijenio - opet sve zavrsi na istom. Osim toga osjetljivi su im injektori, puca im lanac, turbine se sasade..
Sad je bmw to ispeglao u velikoj mjeri, ali prva generacija N63 je platila cijenu te nove tehnologije.
Stari se interesirao za E70 s tim motorom, i od svih mehanicara i poznavatelja je dobio savjet da to zaobidje. Da se do 100k km moze popravljati, a od 100 nadalje jednostavno u sta god dirnes raspadne se
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Tnx.
Interesantno jer su već kod e60 sa v8 imali probleme sa temperaturom..pa da onda ubace još i turbo unutra, svašta. Vjerojatno je tu pakiranje samog motora presudilo...procjenili su da će izdržat do kraja garancije i to je to.
Nikako da se otresem V8 u glavi... jedino što me drži na tlu je to da štedim za kuću a cijene svega rastu, rastuu. Srce bi htjelo proći na bmw 6 gc zbog dizajna, ali s druge strane ne želim na noviju motorizaciju, najradije bi v8 bez turba i direktnog ubrizgavanja. Tu i tamo pogledam cls v8... možda ak uleti kakvi sa top top opremom i malim kilometrima bi mogao mjenjat svoga.
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Nikako da se otresem V8 u glavi... jedino što me drži na tlu je to da štedim za kuću a cijene svega rastu, rastuu.
Toliko rastu da je štednja besmislena trenutno. Barem si priušti nešto vrjedno pamćenja prije nego sve ode ukurac :D
Quote:
Originally Posted by
variable
Toliko rastu da je štednja besmislena trenutno. Barem si priušti nešto vrjedno pamćenja prije nego sve ode ukurac :D
Kolega, naklon do poda, poruka koju treba zapamtiti :notworthy::notworthy::notworthy::pivo
Nije trenutni v6 opet tako loš :)
Uvijek će biti mogućnosti za uzet nešto zabavno, al trebaju se znati prioriteti u životu.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Kriteriji su bili : gradski auto za ženu , za otići po djecu u vrtić i obaviti špeceraj u konzumu, benzin, 4 ili 5 vrata, servo ,klima i ostala samo osnovna oprema, ne stariji od 2008 god, do 100.000 km pređenih ,sve ostalo nebitno. Buđžet bio 30.000 kn.
Ovo je ono sta je Petar spomenuo...
Mozda bi nasao odlican autic iz 2006. sa 140tkm.
Ali ne...
Neznalice robuju tim brojkama ko pijan plotu pa se unerede...
Kupio sam si neki dan Yarisa 1.4 d4d za ravno 15000 kn, 2004. redizajn. Pije na kapaljku, ide dobro, vrlo udoban auto, začuđujuće prostran u kabini i pregledan u svim smjerovima. Od mana 1 ubodna žarulja pozicije. Limarija zdrava, nove gume iz 2020. gore, dobra oprema i regan još 3 mjeseca. Vrata se bolje zatvaraju od nekih premium vozila, ne treba skoro nikakva sila, zaštitne gume su i na vratima i na okviru karoserije. 3 cup holdera ima, 4 mjesta za odlaganje stvari ispred tebe, pretinac ispred suvozača je dubok i ima posebno i gornji dio koji se otvara nevezano za donji. Prvi rižojed baš kupljen za kuća poso po gradu 4km rute smjer, nema dpf, nema dvomasenog itd, auto ne zvuči unutra kao diZLO. Ne znam za šaku kuna sam zadovoljan.
Quote:
Originally Posted by
mairon87
Kupio sam si neki dan Yarisa 1.4 d4d za ravno 15000 kn, 2004. redizajn. Pije na kapaljku, ide dobro, vrlo udoban auto, začuđujuće prostran u kabini i pregledan u svim smjerovima. Od mana 1 ubodna žarulja pozicije. Limarija zdrava, nove gume iz 2020. gore, dobra oprema i regan još 3 mjeseca. Vrata se bolje zatvaraju od nekih premium vozila, ne treba skoro nikakva sila, zaštitne gume su i na vratima i na okviru karoserije. 3 cup holdera ima, 4 mjesta za odlaganje stvari ispred tebe, pretinac ispred suvozača je dubok i ima posebno i gornji dio koji se otvara nevezano za donji. Prvi rižojed baš kupljen za kuća poso po gradu 4km rute smjer, nema dpf, nema dvomasenog itd, auto ne zvuči unutra kao diZLO. Ne znam za šaku kuna sam zadovoljan.
Trebao si kupiti Clio Storia za 4000 eura. Onda bi bio miran...