Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
dusu prvom ne znam izracunat ali drugi je sigurno duplo precjenjjen:laugh:
Quote:
Originally Posted by
Certina
e jebga sad jel ima koji motor da valja? najbolje 320d pa mjenjam lance ko na motorci dok rokće[emoji23]
Nema..samo 2.0d i 3.0iT
Stisni zube i kupuj,para imas..bc nikad skuplji [emoji16][emoji41]
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
Nema..samo 2.0d i 3.0iT
Stisni zube i kupuj,para imas..bc nikad skuplji [emoji16][emoji41]
vise uzmem kad govno padne:laugh:
Ovaj put razliku(zaradu) investiraj u v8T [emoji16][emoji41]
Pozdrav,
ja imam r53 doduše kratko vrijeme.
Generalno Chrysler/Rover motor je neuništiv nasuprot benzinca u r56. Malo više troše no zato s potrošnjom ulja i lancem nemaju problema. Vole baliti ulje no to nije problem rješiti, servo pumpa zna otići. Problemi s mjenjacem su preuvelicani ako ne zapinje na test vožnji ne bi trebalo biti problema. Pogledaj ima li hrđe po mostovima i generalno stanje auta.
Lošija im je završna obrada nego r56, ima manje mjesta no zato puno bolji osjećaj i siroviji su u vožnji.
Ja bi za 5k eura gleda r53 kad je bal, nek je maskenbal...
Ovaj gore post je trebao biti odgovor Darjanu ali nešto sa quote se desilo...
A što mislite o Countrymanu S All4 Modelu? 1.6T 184ks bi trebao biti. Godinu ne znam točno ali negdje 2013/2014, 160kkm ima to znam, 6 brzina manualac.
Quote:
Originally Posted by
Vlado206
A što mislite o Countrymanu S All4 Modelu? 1.6T 184ks bi trebao biti. Godinu ne znam točno ali negdje 2013/2014, 160kkm ima to znam, 6 brzina manualac.
O countrymanu ne znam nista ali to bi treba biti n18 motor isti kao u r56 Fl.
Koliko sam upućen malo je bolji motor nego n14 (preFL). Odlazi visokotlačna pumpa poslije 150k km i lanac ali makar se ne raspada ko n14 i ne trosi litru ulja na 1k km.
Quote:
Originally Posted by
Toni
Pozdrav,
ja imam r53 doduše kratko vrijeme.
Generalno Chrysler/Rover motor je neuništiv nasuprot benzinca u r56. Malo više troše no zato s potrošnjom ulja i lancem nemaju problema. Vole baliti ulje no to nije problem rješiti, servo pumpa zna otići. Problemi s mjenjacem su preuvelicani ako ne zapinje na test vožnji ne bi trebalo biti problema. Pogledaj ima li hrđe po mostovima i generalno stanje auta.
Lošija im je završna obrada nego r56, ima manje mjesta no zato puno bolji osjećaj i siroviji su u vožnji.
Ja bi za 5k eura gleda r53 kad je bal, nek je maskenbal...
Ma auto nije za mene, osobi koja će ga voziti je i standardni Cooper dovoljan..
Ovoga sam gledao u Zadru, žali bože vremena i puta.
https://www.index.hr/oglasi/mini-coo...no/oid/3136278
Čitav auto je tu i tamo pituran, lijevi bok je kriminalno odrađen, kit je povukao, unutrašnjost ofucana, gotovo da nema plastike koja nije puknuta. Oko turba ima dosta ulja, DPF začepljen, ide kao da ima 65 konja a ne 110. Uglavnom ništa od njega.
Onda smo bacili oko na ovog u Splitu, stanje vrhunsko s obzirom na godine, čini mi se da je uglavnom tvornički lak, provjeravao sam ga i kilometraža je originalna, motor zdravo radi, lipo se šalta, unutrašnjost odlična, trap nema lufta nigdje (novi amortizeri)... Dolazi s dva seta guma i felgi, zimske nove, ljetne stare godinu. Trebalo bi ispolirati farove, zadnji desni far se magli (standardna mana), malo je bočnica vozačeva sica oguljena, da se rješiti tapeciranjem, malo su ispucale gume oko stakala i to je to. Baš odavno nisam vidio toliko star auto u tako dobrom stanju. Nisam ga dizao na dizalicu ni spajao na dijagnostiku
https://www.njuskalo.hr/auti/mini-co...oglas-35707164
Ali, gospođici koja ga uzima smeta godina proizvodnje auta, pa je odustala. Ja bih ga istog trena kupio koliko mi se svidio..
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Ali, gospođici koja ga uzima smeta godina proizvodnje auta, pa je odustala. Ja bih ga istog trena kupio koliko mi se svidio..
A nista onda ce kupiti i noviji i losiji auto. Ja dizela za po gradu ne bi više nikad,
Ovaj r50 iz oglasa je dobra kupnja ako je sve tako. 170k km je za njega ništa.