Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Certina
e jebga sad jel ima koji motor da valja? najbolje 320d pa mjenjam lance ko na motorci dok rokće:laugh:
N55 ima dosta problema rjesenih, moze pretrpiti svasta( dijelova se uvijek nade), dok 50i ima par komada…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Certina
Ooo da😎
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Ne morate mi vise slat linkove [emoji4]
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Da vidimo kaj je uletjelo u garažu!
:hunter[1]:
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
A ne smrdi sta je u zadnja tri mjeseca nabio 20.000?
U miniju...?
160 je sad u oglasniku, očito se nisu mogli dogovoriti oko kilometraže.
Dva sam R56 išao gledati, kriminalno stanje, ne možeš vjerovati da 10 godina star auto može biti toliko satran....
I odlučim pogledati jednog R50 sa Chryslerovim benzincom, dosta starijeg godišta, ali tvornički lak, auto u vrhunskom stanju za godine, nikakvih zvukova preko ležećih i rupa, interijer očuvan...
U vožnji mi se čak i više svidio od R56, direktniji volan, sam zvuk zatvaranja vrata podsjeća na stari auto, motor lipo brbolji na auspuh, čitav auto je direktnjji i vozi se kao igračka.
Ono što me strah su problemi s getribom što sam čuo od mehaničara, je li se netko duže vrijeme družio s tim autima pa da dobijem koji savjet na što obratiti pozornost?
Jer očito da za 5000 ne mogu dobiti urednog R56 s dizelom...
Quote:
Originally Posted by
Darjan
160 je sad u oglasniku, očito se nisu mogli dogovoriti oko kilometraže.
Dva sam R56 išao gledati, kriminalno stanje, ne možeš vjerovati da 10 godina star auto može biti toliko satran....
I odlučim pogledati jednog R50 sa Chryslerovim benzincom, dosta starijeg godišta, ali tvornički lak, auto u vrhunskom stanju za godine, nikakvih zvukova preko ležećih i rupa, interijer očuvan...
U vožnji mi se čak i više svidio od R56, direktniji volan, sam zvuk zatvaranja vrata podsjeća na stari auto, motor lipo brbolji na auspuh, čitav auto je direktnjji i vozi se kao igračka.
Ono što me strah su problemi s getribom što sam čuo od mehaničara, je li se netko duže vrijeme družio s tim autima pa da dobijem koji savjet na što obratiti pozornost?
Jer očito da za 5000 ne mogu dobiti urednog R56 s dizelom...
Ima ti kolega Gio_AC R 56 dizela, 2009. godina, prvi vlasnik pa ga možeš pitati o iskustvu s njim. Moj je pre kratko kod mene (cca 2,5 mjeseca) da bi ti mogao reći nešto više ali za sada je sve ok .
I malo manje slušaj mehaničare. Da sam ja slušao mehaničara ne bi nikada kupio ni jedan auto jer oni stalno imaju primjedbe i ništa im ne valja :laugh:.
Quote:
Originally Posted by
marin2405
N55 ima dosta problema rjesenih, moze pretrpiti svasta( dijelova se uvijek nade), dok 50i ima par komada…
Sent from my iPhone using Tapatalk
nemam nikakvo sarafljenje na pameti i u k sve ako oveći bmw motor ne moze preci 200k bez da se kopa po njemu, pogotovo laganog zivota kakvi bi mu bio kod mene, upalit vikendom i zapaliti tank benzina.
Quote:
Originally Posted by
Certina
nemam nikakvo sarafljenje na pameti i u k sve ako oveći bmw motor ne moze preci 200k bez da se kopa po njemu, pogotovo laganog zivota kakvi bi mu bio kod mene, upalit vikendom i zapaliti tank benzina.
Moze, uz dosta srece. Ne znam kakav je ovaj od 449ks, ali 408ks je najvece smece od motora IKAD.
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
exfreerider
Fora je taj karavan a jel 10000e fora bude tržište reklo
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Evo još jedan karavan sa istom cijenom. Kojeg bi prije uzeli? :laugh:
https://www.index.hr/oglasi/bmw-320d...ket/oid/916250