Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Nije 100%, 530i je zadnji 6ak atmosferac.
Nazalost ni on nije pouzdan..
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
30i znam da je atmosfera,ovo nisam znao...al njih nazalost bas i nema nesto puno u ponudi. Tih 28i 6cil nisam nijednog vidija. Ja sam trazija bas taj 30i ili 28i turbo..i onda u nedostatku odgovarajuce ponude sam svasta isa probati i na kraju uzeo nesto sto nisam nit planirao
528i ima N52B30 258ks dok 530i ima N53B30 272ks,ovaj prvi je isao u e70 od 2007 do 2012 sa 272ks i u neke E60, E90 oznake ne znam modela jer sam ih viđao i pod 325i i pod 328i 530i
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Jbt koji djumbus,ko to moze sve povatati vise...prije sam makar uvik zna sto od koje oznake ocekivati [emoji1787]
Ugl.taj slabiji atmosferac nemojte ni gledati..sav je niakkav,anemican. 30i 272 ks je vec nesto bolje,28i turbo je takodjer dobar..pricam o osjecaju u voznji ne izdrzljivosti. 35i necu ni spominjat,to je bomba,al za njega nisam ima para ako ocu da bude kakav ocu
N52 je oldskul motor i puno bolji od N53, ako bi već atmo.
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
Jbt koji djumbus,ko to moze sve povatati vise...prije sam makar uvik zna sto od koje oznake ocekivati [emoji1787]
Ugl.taj slabiji atmosferac nemojte ni gledati..sav je niakkav,anemican. 30i 272 ks je vec nesto bolje,28i turbo je takodjer dobar..pricam o osjecaju u voznji ne izdrzljivosti. 35i necu ni spominjat,to je bomba,al za njega nisam ima para ako ocu da bude kakav ocu
Ti si koliko kužim probao 523i on je 204ks i on nije neko ludilo, N52B30 sa 258ks bi trebao ići pristojno probao sam ga u E60 i imam ga u E70 ali zadnju generaciju 272ks
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
N52 je oldskul motor i puno bolji od N53, ako bi već atmo.
Da N52b30 je zadnji jednostavni bmw 6cil atmo, ima nekih sranja ali lako se riješe uz pravilno održavanje, mi ih imamo 2kom jedan na 241tkm drugi na 280tkm i zasad osim održavanja nema sranja
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ti si koliko kužim probao 523i on je 204ks i on nije neko ludilo, N52B30 sa 258ks bi trebao ići pristojno probao sam ga u E60 i imam ga u E70 ali zadnju generaciju 272ks
Taj sa 204 ks,ali i onaj sa 272ks isto...i 245ks turbo. Ali nitijedan nije bio u Mpak a nisam moga uklopiti koji dan slobodan na poslu da idem malo dalje po auto tako da sam uzeo nesto sasvim drugo
Quote:
Originally Posted by
Gio_AC
Odličan!! Osobno jedan od najljepših modela ikad izašlih iz VW-a...