Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Ako nije radio servise u tomicu i ako je na vrijeme skinuo km, mozes okacit macku o rep i kljuc i ispis [emoji28]
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Ma taj koji radi kilometre zaboli ga ona stvar za spustanje manje više, spustaju ovi sta sjede po cjele dane i cekaju žrtvu
Quote:
Originally Posted by
mariola
Teško da bude izletila petica benzin po povoljnoj cijeni. Ili je stanje upitno ili je kupcima preskup
Dupla cijena od najeftinijeg te karoserije na njuskalu je uvijek bila mjera za dobar bmw, okej sam s tim[emoji213]
Poslano sa mog SM-G770F koristeći Tapatalk
Ti onda mozes trazit di oces..cak i uvoz.
Znam ja ko ima 535i,ako oces..al je u dojcu,al isto tako ima 80ak tkm samo. Mogu pitat jel prodan ako te zanima
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
Ti onda mozes trazit di oces..cak i uvoz.
Znam ja ko ima 535i,ako oces..al je u dojcu,al isto tako ima 80ak tkm samo. Mogu pitat jel prodan ako te zanima
mozes trazit ali naci... bmw benzinac jaci ne postoji na njuskalu duze vrijeme u nekoj mojoj cifri do 25k ima jedan koji je lila https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-35443935 nema ni opcenitno nista drugo, di koji S audi koji mi se ne svidjaju iz nekog razloga, di koji prestar mercedes i klasicne tandrkalice golf gti/r i slicno sto mi je bezveze, ocito trazim prevelik auto i motor za malo novaca:laugh:
Quote:
Originally Posted by
Certina
mozes trazit ali naci... bmw benzinac jaci ne postoji na njuskalu duze vrijeme u nekoj mojoj cifri do 25k ima jedan koji je lila
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-35443935 nema ni opcenitno nista drugo, di koji S audi koji mi se ne svidjaju iz nekog razloga, di koji prestar mercedes i klasicne tandrkalice golf gti/r i slicno sto mi je bezveze, ocito trazim prevelik auto i motor za malo novaca:laugh:
Smece od motora, pare u ruke i u njemacku po n55
Po meni najjaci spec, felga boja uff
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-27191137
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad svi uvoze 2.0d...msm da bez uvoza neces nista naci pametno. Taj 4cil mozda,al 6aka tesko. Nezz kad sam ih uopce kod nas i vidija na oglasu. Naoruzaj se i prati oglase po dojcu,jedina solucija
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Je tesko naci auto za +40k€ ...sigurno se i certini taj svidja ali ocito covik ima odredjenu svotu za potrositi. A i taj 28i ide sasvim lipo u f10,proba sam ga u kombinaciji s xdrive-om i vise nego dovoljno. Iste musice moze imati i s n55. S tim da njega dobrog,sa nevelikom km i solidnom opremom ni u de nece naci ispod 18k€ i to max 2012god. A 28i moze naci u top stanju,top opremi za +-15k€
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
Je tesko naci auto za +40k€ ...sigurno se i certini taj svidja ali ocito covik ima odredjenu svotu za potrositi. A i taj 28i ide sasvim lipo u f10,proba sam ga u kombinaciji s xdrive-om i vise nego dovoljno. Iste musice moze imati i s n55. S tim da njega dobrog,sa nevelikom km i solidnom opremom ni u de nece naci ispod 18k€ i to max 2012god. A 28i moze naci u top stanju,top opremi za +-15k€
Nije oglas je bio aktivan 2019….
Ne znam da postoji 528i koji vozi preko 120-30tkm na prvom motoru[emoji23][emoji23]
N55 je cirkus motor koji u jednom f10lci sa lijepim paketom opreme moze biti stvarno keeper[emoji106]
Quote:
Originally Posted by
Certina
mozes trazit ali naci... bmw benzinac jaci ne postoji na njuskalu duze vrijeme u nekoj mojoj cifri do 25k ima jedan koji je lila
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-35443935 nema ni opcenitno nista drugo, di koji S audi koji mi se ne svidjaju iz nekog razloga, di koji prestar mercedes i klasicne tandrkalice golf gti/r i slicno sto mi je bezveze, ocito trazim prevelik auto i motor za malo novaca[emoji23]
Ima jos jedan 528i m paket lci 2014 za 19.900
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Nije oglas je bio aktivan 2019….
Ne znam da postoji 528i koji vozi preko 120-30tkm na prvom motoru[emoji23][emoji23]
N55 je cirkus motor koji u jednom f10lci sa lijepim paketom opreme moze biti stvarno keeper[emoji106]
A isto tako i 35i,kolega s posla kupio prije 3mj,placen u de 29t€..2013god,103tkm originalnih i eno ga u garazi bez tablica. Puka lanac na 105.
Ako si ku*ceve srice naletit ces...
ali sto god certina uzeja podrzavam odluku za benzin [emoji123]