Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
A ne smrdi sta je u zadnja tri mjeseca nabio 20.000?
U miniju...?
Pa sto bi smrdilo,CV zna sve [emoji16]
Ne kazem da je to sranje al cesto puta imaju pogresne inf tako da im nebi virova puno...o konkretnom primjerku ne znam al svakako se i to moze provjeriti. Ako zna cv,onda zna i nas cvh jer i oni pisu km
Quote:
Originally Posted by
peepe
Procitas oglas i na kraju ne znas sta si procitao, kamoli o kojem se zapravo motoru i modelu radi[emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
A očito da se radi o 525d i o budali od autora od oglasa.
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Procitas oglas i na kraju ne znas sta si procitao, kamoli o kojem se zapravo motoru i modelu radi[emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
I mapa od 3k€,izgleda su je rucno stampali na plocu
kad smo kod f10 posto su relativno jeftini i mozda postoji nada da iskoci kakav jaci benzinac za provjeru kilometraze i povijesti je dovoljno s kljucom u tomic?
Quote:
Originally Posted by
Certina
kad smo kod f10 posto su relativno jeftini i mozda postoji nada da iskoci kakav jaci benzinac za provjeru kilometraze i povijesti je dovoljno s kljucom u tomic?
Mislim da ne. Doduše ja pricam o Njemačkoj. Kad sam nedavno isao u BMW radi (sada) svog E61, ponio sam samo ključ i sve sto su mi mogli(smjeli) reci je kilometraža. Povijest auta ti smiju reći samo od datuma otkad je na tebe prijavljen. Za tebe se nadam da je u Hr drugačije, ali sumnjam. 🤣
Quote:
Originally Posted by
Luka
Mislim da ne. Doduše ja pricam o Njemačkoj. Kad sam nedavno isao u BMW radi (sada) svog E61, ponio sam samo ključ i sve sto su mi mogli(smjeli) reci je kilometraža. Povijest auta ti smiju reći samo od datuma otkad je na tebe prijavljen. Za tebe se nadam da je u Hr drugačije, ali sumnjam. 藍
ma ok dodje valjda vlasnik s mnom i kljucem:laugh: direktnije me zanima vidi li se na tom kljucu istina kakva jer ne pusim bas spike da takvi auti rade 10tkm godisnje
Quote:
Originally Posted by
Certina
Ako nije radio servise u tomicu i ako je na vrijeme skinuo km, mozes okacit macku o rep i kljuc i ispis [emoji28]
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Teško da bude izletila petica benzin po povoljnoj cijeni. Ili je stanje upitno ili je kupcima preskup