-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
-
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Šteta..nekad je bio oko 8..poznati 540ia... odličan je auto
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
-
Al sem motora auto bezveze, oprema nikakva, s vana otuzan... M9zda jeat dobro stanje auta, ali nije bas ni blizu toliko poseban za 16te
-
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Al sem motora auto bezveze, oprema nikakva, s vana otuzan... M9zda jeat dobro stanje auta, ali nije bas ni blizu toliko poseban za 16te
Ima dobru opremu za tu godinu..nije m paket jer ga nije ni bilo tada
-
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Mozda se varam ali ja tu vidim xenon, comfort sitze, kožu, telefon, lijepe felge, V8 i ono najvaznije - top stanje.
Ne vrijedi 16 i tesko ce to dobiti ali je lijep primjerak.
Da, nedostaje mu navi koja je ionako drek za tu godinu i šiber. Ostalo nije vrijedno spomena...
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Mozda se varam ali ja tu vidim xenon, comfort sitze, kožu, telefon, lijepe felge, V8 i ono najvaznije - top stanje.
Ne vrijedi 16 i tesko ce to dobiti ali je lijep primjerak.
Da, nedostaje mu navi koja je ionako drek za tu godinu i šiber. Ostalo nije vrijedno spomena...
Ja vidim samo xenon, kozu (comfort sjedala mi nisu napeta izgledom) i digitalnu klimu uz v8. Ostalo bezveze za te pare (za stanje ne znam ovako preko slika al recimo da je kako kazes dobro)
-
Šiber je naveden kao dio opreme i ima EDC[emoji106]
-
Quote:
Originally Posted by
marac83
Šiber je naveden kao dio opreme i ima EDC[emoji106]
Shadowline...ovo je BBS Rc 090 prednje 8j zadnje 9j ja bi reka..sviđa mi se kombinacija boja..po meni previše 16k..ali vrijednost ima itekako
-
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Ja vidim samo xenon, kozu (comfort sjedala mi nisu napeta izgledom) i digitalnu klimu uz v8. Ostalo bezveze za te pare (za stanje ne znam ovako preko slika al recimo da je kako kazes dobro)
Eto, svatko vidi šta mu odgovara :D
Ali moram spomenuti...comfort sitze ne kupuješ zbog izgleda nego zbog sjedenja...to je neki drugi svijet.
-
Fali mu znak na prednjoj desnoj felgi, dakle nije u top stanju
odmah cijenu srusit za duplo
-
Nekom je vrucina opasno udarila u glavu pa greskom upisao nulu previse.
-
Ovaj 540i bi mogao bit nekadašnji auto od generala Gotovine.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
-
Auuu, predviđam 6 stranica rasprave o tome koliko šta vrijedi i zašto.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Zamolio je forumaše da ne komentiraju.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
-
al moram se forumski nasmijati na 16k:laugh:
-
Na stranu cijena, meni ovaj e39 izgleda vrhunski
-
Quote:
Originally Posted by
JoleZG
Ovaj 540i bi mogao bit nekadašnji auto od generala Gotovine.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Mislim da nije jer su drugacija sjedala... Provjerim sutra bas jer je uvik kod nas dolazia
-
Quote:
Originally Posted by
stoka
Mislim da nije jer su drugacija sjedala... Provjerim sutra bas jer je uvik kod nas dolazia
u tomic?
-
meni ovaj e39 izgleda xyz puta bolje nego 530d s kraja godine na kojem se "vidi oprema" a pogotovo od one zadnje lifestyle opreme(tu se po meni bas vidi pokusaj moderniziranja e39)
stvarno mi nije jasno kako nema opreme aute? kako? auto je po svemu slozen za lagani gust u kruzanju, cak i boja oxfordgreen s ovom kombinacijom unutrašnjosti
uglavnom ovako treba izgleda e39 :laugh:, jer smo imali touringa u ovoj kombinaciji boja 12/1999god :-) :-)
-
-
-
Quote:
Originally Posted by
marac83
Da je coupe ili cabrio u M paketu vrijedio bi toliko, ako ne i vise.. kome jos treba 15-20 godina stara nonM limuzina za te novce?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
-
Da je M paketiran bio bi zanimljiv pa bi se cijena možda i dogovorila. Ovako je samo ćorak.
-
Jel to onaj iz Zadra, nekad na forumu bio, s nekih 90ak tisuća km tad?
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Da je coupe ili cabrio u M paketu vrijedio bi toliko, ako ne i vise.. kome jos treba 15-20 godina stara nonM limuzina za te novce?
Meni :D
To je pravi sleeper. Al ja sam vjerojatno jedina budala koja bi radije 328i pfl limo kad je e46 u pitanju. Iako mi je e46 coupe sa m paketom jedan od najljepsih auta ikad. Ima nesto u tome da privlaciniji runt of the pack :)
-
Ima jedan 330i E46 sedan,fl,crni,uživo odlično izgleda.
Često se mota na relaciji Horvaćanska/Drvinje
Neznam koliko je danas rijetka ta zvijer.
-
Quote:
Originally Posted by
variable
Meni :D
To je pravi sleeper. Al ja sam vjerojatno jedina budala koja bi radije 328i pfl limo kad je e46 u pitanju.
I meni je interesantan ali ne za te novce.. i nisi jedini, meni je pfl MTech 1 zakon [emoji16]
I nije 330i tako brz auto ko sto mislis, daleko je to od sleepera [emoji55]
-
Sve sto sam rekao neki dan za onaj 540i tako vrijedi i za ovaj, motor po mjeri, stanje po slikama uredno, ostalo sve bzvz da bi te pare dao.
-
Pa dobro, jel tolko pretjerana cijena? Pa Luka je dao dizela karavana za kolko, 1000 manje?
Ovo je ipak 330i, nije karavan... Je da mu fale sport sjedala i m paket jer redizajn bez mpaketa izgleda jadno, al to se da nabavit. Ponudit 6500 i vozit se u jednom od boljih auta ikad
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
-
Ne znam zašto, ali e46 limo mi nije napet, isto vrijedi i za e30 i e36.
Od e90 su mi limuzine dobre.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Pa dobro, jel tolko pretjerana cijena? Pa Luka je dao dizela karavana za kolko, 1000 manje?
Ovo je ipak 330i, nije karavan... Je da mu fale sport sjedala i m paket jer redizajn bez mpaketa izgleda jadno, al to se da nabavit. Ponudit 6500 i vozit se u jednom od boljih auta ikad
Karavan dizel sa kukom je barem koristan.
E46 330i limo bez M paketa niti je lijep niti je koristan, troši 14 litara goriva i litru ulja na 1000km.
Uz to, moj se eno prodaje za 4800 a svojevremeno je trazio 7000. I nece se prodati jer je kriza, jer su ljudi u panici i nitko ne razmislja o kupnji 15+ godina starog BMWa. Ali je oglasnik pun optimista...
-
Ako je sve kako kaze vlasnik, nije toliko profulana cijena. Redizajn, 6 brzina, siber, malo km... U normalnoj "corona free" situaciji mislim da bi za nesto manje love otisao. Meni osobno fale samo sport sjedala na tom autu, a M paket mi nije toliko bitan.
S druge strane, onaj 540i mi je odlican, ali tih 16 kila nece vidit nema sanse, ni s coronom ni bez nje. :D
-
Sjetite se samo da je Ante iz Sibenika svojevremeno prodavao najnapucaniji e46 limo u HR pa da je jedva dobio slicnu lovu.
Daleko od toga, dobar je auto ali po nicemu interesantan nekome tko sad ima 8k€ i trazi BMWa, dok ga dovedes u stanje da izgleda bar donekle, dakle M paket izvana iznutra, eto te vec u e90/92 vodama..
A garantiram da bi se i na njemu naslo bar 1000€ koje treba puknut prije nego uopce svoje tablice montiras, ako bas zelis da to bude top :)
-
Dobro al onaj e46 je bio 325i te je imao SMG, što je u Hrvatskoj prije minus nego plus.
-
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Dobro al onaj e46 je bio 325i te je imao SMG, što je u Hrvatskoj prije minus nego plus.
Vjeruj da bi radije radio smg/manual konverziju nego se sada drkao sa nabavljanjem kompletnog M paketa za auto za koji sam u startu dao previse novaca [emoji28]
-
Meni se navedeni 330 sviđa...za recimo 6500-7000.. šta čovik može kupiti?!
-
Quote:
Originally Posted by
marac83
Meni se navedeni 330 sviđa...za recimo 6500-7000.. šta čovik može kupiti?!
Pa nista pametno. Eventualno bi prije uzeo onaj E39 530i za 2000 eura manje, sa 100kkm više. Zato se sada dobri auti ni ne prodaju...
A ako ga vec moras prodati onda ide za nista.
U prvi mjesec bi bez da trepnem rekao da je cijena OK. Ali na stranu forum i mi entuzijasti. Ne mozemo ignorirati situaciju u koju nas je uvukla pandemija a pojacala je drzava redikuloznim odlukama. Nema tu sada kupnje/prodaje starih benzinaca.
Usput, Antin 325 je imao 300+kkm kada se zadnji put prodavao za 7+ k€.
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
A garantiram da bi se i na njemu naslo bar 1000€ koje treba puknut prije nego uopce svoje tablice montiras, ako bas zelis da to bude top :)
Ovo je 100% za SVAKI u oglasu. Pa nitko normalan ne sredi sve i onda prodaje auto. Zamisli sebe da si ostavio kod Foxa 2,3k€ pa bacio auto u oglas. Oces sipak. Odraditi ce barem 30-50tkm do prodaje a onda se ipak nesto novo stvori za poboljsati...
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ovo je 100% za SVAKI u oglasu. Pa nitko normalan ne sredi sve i onda prodaje auto. Zamisli sebe da si ostavio kod Foxa 2,3k€ pa bacio auto u oglas. Oces sipak. Odraditi ce barem 30-50tkm do prodaje a onda se ipak nesto novo stvori za poboljsati...
Ovu zimu ide jos jedno 2k€ u cabria i onda na proljece u oglas..
Al moja cijena ce bit mala beba u odnosu na ovaj limo, APP.. [emoji16][emoji16]