Re: Ovdje prijavite nedostupnost foruma !!!!!
Ma nema veze JB sa radom aplikacije...
Moje je brejkan na svakom novom softwareu koji je doaso pa sve dela kak treba...
Ugasi pa upali telefon ali na nacin da stisnes Home i Lock gumb skupa i drzis ih dok se ne ugasi, pa ga upali ponovo...
Jer ako jebe JB najvjerojatnije ce ga baciti u safe mode nakon kaj ga ponovo upalis...;-)...
I samo stisnes restart ako ti izbaci upozorenje za safe mod i radit ce normalno opet...;-)...
Quote:
Originally Posted by
mario328i
idem baš taj sada skinut,svoj sam opet izbrisao.... misliš da bi moglo zbog Jailbrakea biti?:bangin:
i moj je Jailbrakean i radi..
Database Error Database error
The BMW Auto Klub forum database has encountered a problem.
Please try the following:
Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
Open the www.bmwautoklub.hr home page, then try to open another page.
Click the Back button to try another link.
The www.bmwautoklub.hr forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
evo nepbrem ni primit pm niti poslat zato se tu javljam kad sam htel otvorit privaten poruke ovo gore mi samo izbacuje:no:
Neznam dali je problem do mene ali zadnjih dana mi uopce neradi dugme "oznaci sve teme procitane"
Kada ga stisnem dobijem ovu poruku na donjoj slici.
+ na Firefoxu se mogu ulogirat tek nakon 7-8og pokusaja a nakon 5. me automatski blokira na 15 min :o na Exploreru isto probao i tamo se npr uopce nemogu ulogirat, upisem nick i pass i kad stisnem login pise da sam ulogiran i kad treba pokazat forum pokaze stranicu kao da sam gost, ne prihvaca uopce.
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/842/s3i0.jpg
Isprazni cache i resetiraj postavke oba browsera na default, nesto si sjebao, forum radi normalno.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ovo je bilo brzo :D Ocistio cache, ide ko zmaj.
Kod postanja na neodradjene teme, ne uvijek na iste mi zadnjih par dana zna izbaciti "Tapatalk error 2203" i ne mogu postati, reinstaliran Tapatalk prije 3-4 dana i sad mi se desilo opet, s tim da mi se od tada pocelo dogadjati da me izbaci na stranicu za prijavu na forum i kad upisem pass i nick me odjebe (tj napise tapatalk error 2203), a kad stisnem cancel radi normalno dok se opet ne pojavi...
Ne znam do cega je...😞...
Ovdje prijavite nedostupnost foruma !!!!!
Izbrisi cashe u tapatalku...
Na pocetnom ekranu tapatalka, settings, clear cashe ;)
http://img.tapatalk.com/d/14/07/02/ajutudam.jpg
Ajde budemo vidjeli sada kak bu se ponasalo...😊...
Hvala Mouse...😉...
Quote:
Originally Posted by
Cobra
Ajde budemo vidjeli sada kak bu se ponasalo...😊...
Hvala Mouse...😉...
Napravio sam update Tapatalk plugina na zadnju verziju pa vidite oce li se sad bolje ponasat...