Ovisi o hosting paketu. Nije uvijek ukljucen backup u cijenu, kod nekih je to dodatna usluga.
Printable View
kao prvo tesko povjerovati u citavu pricu nestanka baze podataka u jednoj noci sa jednim hackerskim potezom, da je panj vidio neke napade vjerujem da bi se pripremio za tu situaciju. Cak je par puta spomenio da ima bazu i da sve drzi na sigurnom.
Nisam na tom forumu dosta dugo pisao aktivno kako sam znao prije, znam da nisu neke pametne stvari dolazile od moje strane ali eto imao sam par DIY postova i par puta sam se trudio nekome pomoci.
Vise sam bio kmet po njegovom vec netko ko doprinosi razvoju foruma. To govorim kako se kuzilo po panjevim mjerilima. Par puta kada sam se nasalio na njegov racun tezinom koju je on postavio saleci se prvi na moj ili neciji tudji racun dobio sa PM sa dosta ostrim upozorenjem pa sam se jednostavno iskljucio iz citave price.
Pored svega toga bilo je dobre ekipe i ostao sam tu, sta god sam saznao o BMWu doslo je sa tog foruma. Zao mi je ako se stvarno netko potrudio da srusi sve sta je godinama pisano na forumu, ali opet nekako tesko mi povjerovati. Vise mi smrdi na neku igru preko neta nego da se to stvarno desilo.
Sada mi toliko i NEnedostaje taj forum posto se preljev mozgova desio :) i svi su ovdje opet na okupu...
Panju zelim da uspije spasiti sta se spasiti da, glupo ako ovaj raskol zavrsi sa brisanjem baze foruma. A opet da se srusi baza foruma treba se zaobici sigurnosna postava servera na kojem forum obitava, znam da se sve moze ali da se netko toliko potrudi panja sjebati nakon svadje opet kazem ne mogu da vjerujem.
kako kaze Ceptor, postoji broj razlicitih hosting planova i nacina kako se radi backup
forum koji posjecujem je bio haknut forum i povratka vise nije bilo, jer je napravljen hack na foru da je haknuta baza netom prije backupa i kad se napravio backup, napravljen je backup prazne baze
Napravis Backup jednom tjedno 460MB, drugi tjedan radis novih 460-465MB i kad je to napravljeno brises stari backup koji je 2 tjedna star - tako nemozes "izvisit" i uvijek imas barem 2 tjedna unazad backup a u vecini slucajeva tjedna dana stari.
Ma ovo su opet neke igre, toliko puta je dosad obmanjeno članstvo foruma, da ovo ništa ne znači.
Ak-bmw forum ima Backup na dnevnoj bazi znači svaka 24h.
Sramota da pored onih uplata,donacija,pretplata da največi bmw forum ovako završi.
Ne znam kako će se kolega sada prijetiti sa spremljenim informacijama jer to je uvijek bilo oružje njemu i njegovim guzičarima.
mislim da u ovom slucaju takav backup nije bio. izgleda da je bio svaki put novi a stari se uvijek brisao