*** Sretan Bozic i Nova 2011 Godina***
:newyear:
http://img221.imageshack.us/img221/1...ascard2011.jpg:newyear:
Dragi naši članovi kluba i foruma,
Bliži nam se kraj godine i po treći put proslavljamo blagdane na ovom forumu...vrijeme leti, a svaki novi Božić dočekujemo brojniji nego prije...moram priznat da nisam očekivao da ćemo u kratkom roku koliko klub i forum postoje postati ovako velika obitelj istinskih zaljubljenika i ljubitelja BMW vozila...u ovoj skoro već staroj godini pridruzilo nam se puno novih članova...neke sam upoznao a za ostale se nadam da cu ih upoznati, vremena imamo u svakom slučaju...
Što reći nego idemo zajedno sve jači i veći u Novu 2011.g....
Zato vam u ime Admin Teama želim
:newyear:SRETAN BOŽIĆ i NOVU 2011. GODINU:newyear:
Foler :bye1:
Re: *** Sretan Bozic i Nova 2011 Godina***
Također! :punk: Sve najbolje ekipi!! :newyear::newyear::newyear:
Hvala na čestitkama!!! :notworthy:
I od mene također sve najbolje svim članovima povodom Božićnih blagdana, a u Novoj Godini što više spaljenih guma u boku :burnrubber:!!!:punk::punk:
:jelen::newyear::jelen::newyear::bmw2::pivo:pivo
:newyear: Hvala! Također Sretan Bozic i Nova Godina cijeloj ekipi i admin teamu!!! :newyear:
:bmw2:
Pridružujem se čestitkama. Kolege i kolegice, SRETAN VAM BOŽIĆ i NOVA GODINA.:newyear:
Sretan Božić i Sretna Nova 2011.g svima :newyear::newyear::newyear::newyear::newyear::newy ear:
:bmw2: :bmw2: :bmw2:
Pridružujem se čestitkama. SRETAN VAM BOŽIĆ i NOVA GODINA i ja se nadam da cu upoznati ekipu uzivo kad bude prilike za to :newyear::newyear::newyear::newyear::newyear:
Želim čestiti i blagolovljen Božić svima
Sretan Božić i Nova 2011. godina:newyear:
Također se pridružujem čestitkama. Sretan Božić i Sretna Nova 2011.g svima. :newyear::newyear::newyear: