HOK osiguranje - novi sponzor kluba
Dragi članovi,
Predstavljam vam novog sponzora BMW Auto Kluba, HOK osiguranje, tvrtku koja nudi usluge obveznog i kasko osiguranja automobila. Društvo danas predstavlja najbrže rastuće osiguravajuće društvo na području RH, sa gotovo svakodnevnim porastom broja djelatnika, prodajnih mjesta i poslovnica.
Za članove kluba i foruma nude se dodatne pogodnosti prilikom osiguranja vozila od obveznog i kasko osiguranja. Također, suradnja u budućnosti isključivo ovisi o broju osiguranih vozila u klubu i na forumu.
Za sve informacije i izradu polica kontakt osoba je:
Andrej Jerković
Tel: 01/5392 529
ili IAN e36 sa foruma koji posreduje između kluba i HOK-a.
Ovim putem apeliramo na sve članove kluba i foruma da koriste pogodnosti koje im se nude jer time na određeni način pomažu i unaprijeđuju rad kluba i foruma.
Za dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte na PM ili na 099/209-8070
Više o HOK osiguranju možete saznati na njihovim internet stranicama:
http://www.bmwautoklub.hr/forum/images/hok_133.png
Re: HOK osiguranje - novi sponzor kluba
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
pa ja sam osiguran tamo,kakve pogodnosti bih mogo imat?
A možda i novi BMW? :laugh:
Svoju sam nedavno napravio u HOK, ali dobro da je Marino stavio obavijest za ubuduće. :to_become_senile[1]
mene pocetkom 9. ceka registracija i osiguranje.....vec sam u hok-u.
I ja sam u HOK-u! :msn-wink:
Da malo dignemo Thread iz mrtvih...pisalo se vec o tom sponzorstvu...napominjem da smo dogovorili sa HOK-om da radi police za članove Kluba, ali ne vidim razlog zasto ih nebi dobili i članovi koji su na forumu ili njihove obitelji...caka je samo u tome da se kontaktira navedeni gospodin iz HOK-a, koja je zaduzen za nas Klub/forum, te ce vam se odobriti dodatne pogodnosti pri osiguranju....
Mislim da se članovi kluba ne trebaju ljutiti što bi njihove kolege forumasi takodjer koristili usluge naseg sponzora, jer ce svakom policom koja se sklopi preko naseg kontakta, ipak nekako bar na taj nacin doprinositi radu kluba....
Svakom članu foruma koji sklopi policu preko nas unaprijed zahvaljujem....
Foler
:bye1:
Za sve informacije i police osiguranja kontakt je:
Andrej Jerković 01/5392 529 ili IANA sa foruma koji posreduje između kluba i HOK-a.
Napominjem da svakom policom preko kluba pomažete radu istoga...Hvala!
Pozdrav,
Marino
ljudeki slobodno se javite ili meni ili na ovaj napisani broj za neke informacije, ako cu znati, rado cu vam pomoci:bye1:
dobro znati za sljedecu regu....:msn-wink:
Bok,
Evo mene zaista zanimaju te pogodnosti pa bih molio ako nije problem da mi putem privatne poruke
malo pojasnite o čemu je riječ, baš za cca mjesec dana trebam registrirati auto
tnx : II
iane,baci i meni pm,ja sam se čuo s tim čovjekom al nema bogzna kakve pogodnosti: II