1 Attachment(s)
E60 udaren - osiguranje plaća popravak - preprouke?
Pozdrav ekipa,
imao sam situaciju da su mi prošli tjedan na parkingu malo udubili vozačka i suvozačka vrata. Čovjek je priznao krivicu i njegovo osiguranje će platiti štetu. Trebao bi auto odvesti negdje na mi se popravnaju i polakiraju vrata. Imate li preporuku gdje da odvezem auto?
Vidim da se spominje Roščić, a da se dosta loše priča o Tomiću. Moji prijatelji su imali dosta loša iskustva s Baumgartnerom u Čakovcu, pa nisam siguran što napraviti, a bitno mi je da se auto vrati u originalno stanje.
Re: E60 udaren - osiguranje plaća popravak - preprouke?
d i m dugo selo
ili kablaric velika goriva
Roščić ti je mehaničar, ne radi limariju. Osobno, potražio bi vrata i sam to prešarafio. Mislim da čak nećeš imat problema pronaći ih u toj WA08 Silbergrau boji jer ih je fakat hrpa. Mislim da ti traže oko 700 kuna po vratima što je jeftinije od 800 kuna lakiranja po elementu. A di je još limar, šarafljenje i činjenica da ti malo ko nebu ofrlje napravio.
Quote:
Originally Posted by
m57d30top
Roščić ti je mehaničar, ne radi limariju. Osobno, potražio bi vrata i sam to prešarafio. Mislim da čak nećeš imat problema pronaći ih u toj WA08 Silbergrau boji jer ih je fakat hrpa. Mislim da ti traže oko 700 kuna po vratima što je jeftinije od 800 kuna lakiranja po elementu. A di je još limar, šarafljenje i činjenica da ti malo ko nebu ofrlje napravio.
Sve to stoji što kažeš. Ali ne plaćam ja popravak, plaća ga osiguranje. Vrata su soft close i generalno, htio bi ga zadržati u izvornom obliku. Nisu nažalost napisali mijenjanje vrata, ali i ovo bi se dalo srediti da izgleda top. Pronašao sam jučer jednog limara koji bi mi odmah riješio i neke sitnice od kamenčića na haubi, pa razmišljam da ću ga dati njemu da sredi i to kad već ide na rješavanje ovoga za vrata. Mogu poslije staviti slike. Mislim da tek za dva tjedna mogu doći na red, pa onda vidimo.
imaš kod mene u DA Bilija - ogromna guzva mu je pa pretpostavljamo da dobro radi ;)
a ako placa osiguranje daj tomicu jer on ionako autsorsa uslugu
Quote:
Originally Posted by
BMWE90LCI
imaš kod mene u DA Bilija - ogromna guzva mu je pa pretpostavljamo da dobro radi ;)
a ako placa osiguranje daj tomicu jer on ionako autsorsa uslugu
Ma ne dam da mi tamo neki vježbenici iz Tomića divljaju s autom i još potencijalno razbiju dok ga predaju nekom partneru koji to radi. A ovo za Bilija je svakako dobra preporuka, hvala! Inače sam iz DA.
Quote:
Originally Posted by
Zoran12
Ma ne dam da mi tamo neki vježbenici iz Tomića divljaju s autom i još potencijalno razbiju dok ga predaju nekom partneru koji to radi. A ovo za Bilija je svakako dobra preporuka, hvala! Inače sam iz DA.
Kakva glupost. Stvarno misliš da bi netko na praksi uzeo tvoj auto i divljao s njim? :) U ovlaštenom servisu? Pa oni imaju vanjske partnere za lakiranje. Stave ga na šlepu, odvezu i vrate nazad. Ja imam samo pozitivno iskustvo sa Baumgartnerom. Isto imaju vanjskog partnera. Meni su super lakirali auto 2 puta.
Quote:
Originally Posted by
marino
Kakva glupost. Stvarno misliš da bi netko na praksi uzeo tvoj auto i divljao s njim? :) U ovlaštenom servisu? Pa oni imaju vanjske partnere za lakiranje. Stave ga na šlepu, odvezu i vrate nazad. Ja imam samo pozitivno iskustvo sa Baumgartnerom. Isto imaju vanjskog partnera. Meni su super lakirali auto 2 puta.
Za Baumgartnera znam tko radi limariju i čovjek je odličan. Aposlutno preporuke za njega. Nije mi baš Čakovec usput i da se vozim tamo, pa ostavljam auto na par dana, pa nazad po njega. Inače bi stvarno tamo vozio auto.
Što se tiče ove druge izjave za ovlašteni servis :) Ne da mislim da se to može dogoditi, nego znam nekoliko slučajeva gdje su postupali s autom onako kako ne očekuješ od službenog servisa da postupa. Neću imenovati koji grad, ali nije ČK :)
Što se tiče samih servisa u Baumgartneru, tu nekoliko mojih prijatelja nije imalo baš pozitivne kometare na sam servis. Zadnji put je to bilo prije dvije godine. A od onda nisam imao priliku čuti od nekoga s BMW-om da je radio servis kod njih, pa da čujem dojmove. Ako imaš nekakva iskustva, molit ću te da mi preneseš dojmove. Što si radio, jesi vidio stare i nove dijelove nakon servisa, itd... Cilj mi je pružiti svom autu najbolje moguće majstore, bio to službeni servis ili ne.
onaj tko ti sutra moze
uzet auto za radit je majstor upitne kvalitete
my5cnt
Quote:
Originally Posted by
Shogun
onaj tko ti sutra moze
uzet auto za radit je majstor upitne kvalitete
my5cnt
Apsolutno se slažem s tim. Kod takvog majstora ni ne bi otišao. Ovog kojeg sam pronašao, provjerenog posla, čekam tri tjedna da dođem na red.