Novi korisnici ne ispunjavaju profil prema pravilima foruma.
Nije mi namjera biti baba tužibaba, ali prijetio sam u zadnje da dosta korisnika registrirano u zadnjih 2-3 godine, ne stavlja u profil svoje puno ime i prezime koje je koliko me sjećanje služi bilo jedno od pravila foruma. Primijetio sam jer volim znat s kime diskutiram. Da je jedan korisnik, ne bih obadao ni pisao, ali sad je to sve češće.
Re: Novi korisnici ne ispunjavaju profil prema pravilima foruma.
mene je jedino glupo sto forum ima preko 10000 membersa a mozda nas ima 1000, i dosta po forumima opcenito ima ljudi koji uopce i nemaju auto (jel BMW za BMW forum, Opel za Opel itd) sto mi nema smisla, ko da sam ja sto sam skucao 10000€ u 2god na e46 kupio za 7000€ pristojnu fiestu il pola i onda nastavljam ode po forumu ko neki BMW korisnik
Nemojte se sa glupostima opterecivati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja se slažem sa Ivom. Pravilo vrijedi ili za sve ili za nikoga. Ako većina članova ima puno ime i prezime, onda nema razloga da i svi ostali ne stave puno ime i prezime u profil.
Što se mene tiče, ja bih dao rok od 14 dana da se postavi puno ime prezime, u suprotnom ide "bananko banana".
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Ja se slažem sa Ivom. Pravilo vrijedi ili za sve ili za nikoga. Ako većina članova ima puno ime i prezime, onda nema razloga da i svi ostali ne stave puno ime i prezime u profil.
Što se mene tiče, ja bih dao rok od 14 dana da se postavi puno ime prezime, u suprotnom ide "bananko banana".
Pa ti si administrator, ti odredjujes pravila :)
Hajde da zavedemo malo reda na ovom forumu, i mene malo smeta ovo nepostivanje pravila na sve strane, spamanje i opcenito nekultura na forumu. Vise mi se svidjao onaj "kmet free" forum :)
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
I opet ti to nista ne znaci kada vecina na forumu ima bezvezno ime i prezime, tek toliko da nesto pise...
Quote:
Originally Posted by
Shogun
od mene dobiju bananka
i ja sam ih na početku dijelio
njihove teme preskočim,
trebaš pomoć ?
a profil ti je smiješan
i ti si meni smiješan
na takve više ne gubim ni sekunde vremena
Quote:
Originally Posted by
Glava
i ja sam ih na početku dijelio
njihove teme preskočim,
trebaš pomoć ?
a profil ti je smiješan
i ti si meni smiješan
na takve više ne gubim ni sekunde vremena
Upravu si, jedino što kontaminiraju forum. Znam da je ovo hobi i većina nema vremena, pa pretpostavljam ni administratori za bavljenje sitnicama. I naravno tu smo da diskutiramo i imamo različita razmišljanja, pa ako treba i civilizirano se porječkamo, samo nekolicina ne piše ništa, a kad piše, provocira ili spama.