bmw e36 318i pitanja i pitanjca, molim vas pomoc
Pozdrav svima, eto radi se o 318i m40 model motora 115ks (to je sve sto do sada znam o autu jer knjizice cu sutra dobiti jer radimo prijepis sutra), sad mene zanima kolika je to potrosnja goriva, jel to 7-9 ili 10-11l. naravno benzinac je, koje motorno ulje bi preporucili za taj motor, slike ce bit ovih dana jer ga se mora dovest u red malo posto je stajao (oprat ga i pocistit). Ima plinske instalacije unutra ali bez boce pa i to razmisljam kupiti dali zna tko cca koliko se vrte cijene plinskih boca? molim vas za pomoc. hvala
Re: bmw e36 318i pitanja i pitanjca, molim vas pomoc
ljudi dajte trebam pomoc a ne da mi se skupljaju brojke vidjenog posta, pa svi imate bmw-e tu bilo kakav komentar bi mi dobro dosao. MOLIMMM VASSSS
Što se tiče točne potrošnje morat ćeš sam mjeriti (napuniš rezervoar do vrha, zapišeš km, pa tako više puta te izračunaš).
Ulje: ono koje je BMW propisao za taj motor.
Evo, ja toliko
Potrošnja bude 11l minimum,a dalje ovisi o tebi,naravno gradske vožnje.
Otvorena cesta se da spustiti nešto.
Ulje bi rekao 10w40
Puno hvala decki, evo knjizice su u rukama, godiste auta je 1992 a prva registracija je 1998. projekt krece, sad na redu kablovi za svijecice i pumpa vode i nova sajba jer eto zahebao stvar kamen je pao na sajbu pa je pukla. E sad da vas pitam on ima crnu foliju po staklima, dali to smije ostat ili se to mora skidat za tehnicki? hvala jos jednom
Quote:
Originally Posted by
Tom6
Što se tiče točne potrošnje morat ćeš sam mjeriti (napuniš rezervoar do vrha, zapišeš km, pa tako više puta te izračunaš).
Ulje: ono koje je BMW propisao za taj motor.
Evo, ja toliko
puno hvala na savjetu budem probao.
Quote:
Originally Posted by
e-28 fan
Potrošnja bude 11l minimum,a dalje ovisi o tebi,naravno gradske vožnje.
Otvorena cesta se da spustiti nešto.
Ulje bi rekao 10w40
probam i vidim, i ima plin unutra 70 litara boca
Zadnje folije smijes, prednja ne.
Quote:
Originally Posted by
Brunos
Zadnje folije smijes, prednja ne.
imam na svim vratima4 vrata i zadnje staklo. znaci smijem ostaviti ako sam dobro razumio