***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Obzirom je prije par tjedana Index oglasnik prestigao Njuškalo po pitanju broja oglašenih vozila (ne dijelova i ostalih điđa-miđa), češće sam na Indexu koji nudi i bolje parametre pretraživanja i kvalitetniji format oglasa... polagano raste i Čačkalo, pa neka i ti ostali oglasnici imaju svoju temu...
Osobno ne kužim koje filmove u glavi ima ekipa koja prodaje aute na stranim tablicama za cijenu koliko ovdje koštaju već na HR tablama registrirana vozila, tu je jedan takav... auto je vjerujem odličan, ali što to vrijedi kada su mu troškovi unosa sigurno red veličine 2000+ eura, pa to zbrojeno daje cijenu u kojoj se već razgovara o puno novijim, boljim, i u svakom drugom pogledu isplativijim vozilima...
http://www.index.hr/oglasi/bmw-serij...-td/oid/560533
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
u tom stanju ga vjerovatno nema u HR od tud i cijena... ali da svi nasi oglasi su postali cigansko leglo svercera, recimo do 20k eura mozda 1 od 20 auta prodaje vlasnik, sve ostalo uvozi koje slikaju jos na granici s tipicnom spikom vrhunski auto lala, a uzeli ga po kg gore:laugh:
Quote:
Originally Posted by
Certina
u tom stanju ga vjerovatno nema u HR od tud i cijena...
Kao prvo, mi ne znamo kakvo je to stanje, no koliko vidim, mint nije... da li ga ima u RH ili ne, nisam baš siguran da od stotina i stotina kamatara u RH nema onih koji se ističu iznad ovoga za najmanje tri koplja, no sloboda je svakog Cigana da hvali svoje konje i svoju robu, tako i taj lik... Iskreno, i ne znam što taj auto ima (iskreno, nisam baš predetaljno pročitao oglas) da bi i izbliza vrijedio te novce... po meni, već i činjenica da je 525 TD sa 115 konja je dovoljna da okrenem glavu od njega, sve da su lak i politura na njemu takova da mi trebaju naočale za varioce... to, jednostavno, nije model koji i izbliza toliko vrijedi, a da je i na našim tablama, jako teško da bi dobio traženih 3000 eura, ta motorizacija i manjkava oprema je jednostavno "passe", kako bi to taj Francuz dobro razumio... zato ćemo ga "parkirati" u favorite i pratiti vremenski razvoj događaja, koji po meni - ne ide njemu u prilog...
Meni auto super izgleda na slikama na prema onome sto sam ikad vidio na cesti kod nas, odredjivati realnu cijenu krampu od 20godina je nezahvalno jer to realno vrijedi koliko je tesko u zeljazu.. da se razumijemo bez problema bi da me se pogodi raspolozenje i visak novaca dao 5000e za e30 pa i 316 gol bez icega jer mi se taj kramp sviđa.
Quote:
Originally Posted by
Hammerless
Kao prvo, mi ne znamo kakvo je to stanje, no koliko vidim, mint nije... da li ga ima u RH ili ne, nisam baš siguran da od stotina i stotina kamatara u RH nema onih koji se ističu iznad ovoga za najmanje tri koplja, no sloboda je svakog Cigana da hvali svoje konje i svoju robu, tako i taj lik... Iskreno, i ne znam što taj auto ima (iskreno, nisam baš predetaljno pročitao oglas) da bi i izbliza vrijedio te novce... po meni, već i činjenica da je 525 TD sa 115 konja je dovoljna da okrenem glavu od njega, sve da su lak i politura na njemu takova da mi trebaju naočale za varioce... to, jednostavno, nije model koji i izbliza toliko vrijedi, a da je i na našim tablama, jako teško da bi dobio traženih 3000 eura, ta motorizacija i manjkava oprema je jednostavno "passe", kako bi to taj Francuz dobro razumio... zato ćemo ga "parkirati" u favorite i pratiti vremenski razvoj događaja, koji po meni - ne ide njemu u prilog...
Nije istina da nebi dobio iznos da je na hr tablicama, evo recimo ja osobno bih za mint primjerak do cc 150.000 km predjenih odmah dao 4.000e, naglašavam još jednom za top stanje ( servisna knjiga, nerazbijan, da nije bio iz uvoza )
ps ako netko takav prodaje neka javi, ne zanimaju me forumske priče ima jedan ali ...
Da li bi donio taj iznos ili ne, ne znam, no znam da JA osobno ne bih nikada za 525 TD sa 115 konja dao ikakvu lovu, a kamoli 4000 eura... iako će taj nakon unosa na HR table, ako do toga ikada dođe (u što sumnjam, no ne sumnjam da će za tri tjedna oglas preinačiti u "za dijelove"), koštati debelo preko 5000 eura, a što je već jako, ali jako teško naći pacijenta koji bi taj auto, star 23 godine i sa manjkavom opremom, kilav i sa zato solidnom potrošnjom, platio toliko... no možda i bude, vele da "dok bekaki imaju lovu, i kramari trže"...
Taj E34 je s vrimenom posta auto za osobni gušt.Ovdje od opreme ima sve osnovno.Nije auto za svaki dan već vikendom otići na neki piknik i provozat se u autu koji odiše prošlošću na određeni način ...a i tu je udobna vožnja na balon gumama.
Quote:
Originally Posted by
Certina
Meni auto super izgleda na slikama na prema onome sto sam ikad vidio na cesti kod nas, odredjivati realnu cijenu krampu od 20godina je nezahvalno jer to realno vrijedi koliko je tesko u zeljazu.. da se razumijemo bez problema bi da me se pogodi raspolozenje i visak novaca dao 5000e za e30 pa i 316 gol bez icega jer mi se taj kramp sviđa.
Slažem se, također za kocku, samo nikako da me "pogodi" taj višak eura.🤣
Sent from my iPhone using Tapatalk