***Nagrada najkorisnijih članova Foruma***
Dragi članovi,
U dogovoru sa vodstvom kluba, pokrenuo sam ovaj topic u kojem ćemo nagraditi 3 člana našeg Foruma koji su u prosloj godini najvise pridonijeli radu i kvaliteti Foruma, bez obzira jesu li članovi kluba ili ne.
Postojimo vec nesto vise od godinu i pol (forum), a klub kao takav je usao u trecu godinu svog postojanja sa mozda ne bas puno članova ali kvalitetnih svakako....
Ideja je takva da ćemo od sad pa nadalje, svake godine nagraditi 3 člana foruma koje će biti izabrani sa vaše strane kao najkorisniji sudionici u forumskim raspravama itd.
Post count nije bitan za izbor najboljih:laugh:.
Napominjem da Administratori, moderatori i vodstvo kluba nisu uključeni u ovo nagrađivanje. Mi smo ti koji cemo osigurati da sve bude regularno.
Nagrade za 3 najbolja člana su:
1. Besplatno godišnje članstvo u Bmwautoklubu za 2010 g. sa punim pravom člana (iskaznica Bmwautokluba + BCE, majica, kalendar i dr)
2. Majica Bmwautokluba sa novim dizajnom za 2010 g.
3. Kalendar Bmwautokluba 2010.g.
Sve sto vi trebate učiniti je da napišete 3 imena za koja mislite da su najvise zasluzili ove 3 nagrade, pa će onima koji skupe najvise glasova (naravno po broju glasova), biti uručene gore navedene nagrade. Mislim da netrebam govoriti da nebi bilo ok da netko glasa za sebe:laugh:, iako i to nije iskljuceno ako netko stvarno misli da je to zasluzio.
Nadam se da će se ubrzo pokazati trojka koja je zasluzila ove nagrade...
Znate li uopce sto su trojke?:cmf
"Trojke su osnovne diverzantske jedinice"- (c) Balkanski Spijun:laugh:
Ajmo glasovi:msn-wink:
Re: ***Nagrada najaktivnijih članova Foruma***
1. Marac_kc
2. Tikky
3. Konavle30
Da se može svih birat, to bi po meni bili Arny, Big D i Interceptor, jer su jako puno puta pomogli i uvelike pridonjeli forumu, ali pravila su pravila... Prema tome, izabrao sam iduću trojicu;
1.Tikky
2.Filraco
3.Gamebookers
:drunk[1]:
Jutros sam se mislio malo javiti, na kraju sam skužio da su mi svi favoriti već članovi, onda biram one malo "bliže" u zadnje vrijeme,
1. gamebookers
2. pozer(pozz)
3. bmw007
pozzz
Quote:
Originally Posted by
filraco
Jutros sam se mislio malo javiti, na kraju sam skužio da su mi svi favoriti već članovi, onda biram one malo \"bliže\" u zadnje vrijeme,
To se odnosi na sve članove foruma /kluba jer sad ide nova kalendarska godina i nova članarina, znaci nema veze ako je nominirani već član auto kluba jer će obnovljeno članstvo za 2010 g. dobiti potpuno besplatno:msn-wink:
Tako da slobodno mozes predloziti ime nekoga tko je već član u 2009.g. (osim admin i mody teama)
1. Kolekcija
2. Marac_kc
3. Dado_bmw
1.) Dado_bmw
2.) Brklja
3.) bmw007power
1.Tikky
2.Brklja