**Nova moderatorska ekipa**
Dragi članovi,
Ovim putem vas obavještavam da su od današnjeg dana Mario340i i Žule postali moderatori na forumu BMW Auto Kluba. Također tu je i povratnik Suki kojeg sam osobno na party-u kluba vrbovao da se vrati na posao Supermoderatora koji je obavljao odlično iako je plaćen sa deficitom:laugh:. Mario i Žule su već dvije godine zaredom pokazali vrlo veliku volju te su organizirali nekoliko vrlo uspješnih meetova, a nadam se da će tako i nastaviti. Funkciju modova su i više nego zaslužili. Koristim ovu priliku da im čestitam
Lp
Foler
Re: **Nova moderatorska ekipa**
Quote:
Originally Posted by
Foler
Dragi članovi,
Ovim putem vas obavještavam da su od današnjeg dana Mario340i i Žule postali moderatori na forumu BMW Auto Kluba. Također tu je i povratnik Suki kojeg sam osobno na party-u kluba vrbovao da se vrati na posao Supermoderatora koji je obavljao odlično iako je plaćen sa deficitom:laugh:. Mario i Žule su već dvije godine zaredom pokazali vrlo veliku volju te su organizirali nekoliko vrlo uspješnih meetova, a nadam se da će tako i nastaviti. Funkciju modova su i više nego zaslužili. Koristim ovu priliku da im čestitam
Lp
Foler
vouuu ja se ovog ne sjecam :sleepy:
Cestitam friskim i novo-starim novoimenovanim mudonjama na forumu. Svakako ce porasti nivo zdravog razuma, tolerancije i liberalizma.
Sve pijanci ovi novi moderatori hahahaha... :laugh: neka zaslužili su :drunk[1]: : II
Quote:
Originally Posted by
zterlep
Sve pijanci ovi novi moderatori hahahaha... [emoji23] neka zaslužili su :drunk[1]: : II
Nemoj zaboraviti, da su i tvoje slike explicitnih stanja izasle u javnost...[emoji23] [emoji23] [emoji23] ...
ne'a sta....najljepsi je....
Aj ekipa cestitam! Nije to lak posao. :laugh:
Hahahaha jebena slika profila...tko je mađioničar hahaha...sliči meni ali to nisam ja...dajte neku moju OEM :laugh: : II
Fancy [emoji41]
Cestitke momci