Prijedlog za organizaciju podforuma Moj Automobil
Ekipa,
Jel se moze taj podforum organizirati po linijama (E30, E31, E32, E34, E38, itd...) ? Znam da je jako puno posla al imate sad neke nove moderatore koji bi mogli imati vremena :)
Re: Prijedlog za organizaciju podforuma Moj Automobil
Previse je to disperzije, bolje staviti muski (e2x, e3x) i unisex (ostali) ili veliki (5, 6, 7, 8) i mali (ostali)...
Quote:
Originally Posted by
Ivor
Previse je to disperzije, bolje staviti muski (e2x, e3x) i unisex (ostali) ili veliki (5, 6, 7, 8) i mali (ostali)...
Da, svakako bi bilo lakse makar po serijama podijeliti.
A sto se tice tvoje vjecne mantre samo cu ti rec - prvo zaradi i kupi unisex auto pa onda pljuj po njima.
serija 1,3,4
serija 5,7
serija 6,8,Z
Ostali BMW i motori
Ostali OGAI
Quote:
Originally Posted by
Sasa_730i
A sto se tice tvoje vjecne mantre samo cu ti rec - prvo zaradi i kupi unisex auto pa onda pljuj po njima.
Kazes ti nakon sto si nakon samo par mjeseci sa brutalno razumnog e90 presao na pravi muski auto koji drugima trosi preko 30L Hahahahahahahahahahahaha
Mislim da nije potrebno PDF Moj automobil podijeliti u kategorije, ali ne bi bilo zgorega držati se nekog obrasca pri naslovljavanju teme svog auta. Npr. da se treba napisati godina i oznaka modela. Dakle, 2002 320d touring ili 1986 635CSi. Tada svi znaju o čemu se neupitno radi.
Slazem se s kolegom Z4 M...ovo dijeljenje je totalna glupost...
Tak je i na merc forumu podijeljeno i katastrofa je...
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Mislim da nije potrebno PDF Moj automobil podijeliti u kategorije, ali ne bi bilo zgorega držati se nekog obrasca pri naslovljavanju teme svog auta. Npr. da se treba napisati godina i oznaka modela. Dakle, 2002 320d touring ili 1986 635CSi. Tada svi znaju o čemu se neupitno radi.
Nije li ljepse kad pise bmw eXX aka sexy boy, rumenko, zaba krastaca i slicni nazivi?:cmf
Quote:
Originally Posted by
Ivor
Kazes ti nakon sto si nakon samo par mjeseci sa brutalno razumnog e90 presao na pravi muski auto koji drugima trosi preko 30L Hahahahahahahahahahahaha
Par mjeseci? Da mi nije dosao sluzbeni auto jos bi vozio E90, tj. nebi nego bi ga zamjenio za F30.
I btw. meni taj muski auto ne trosi ni bijednih 20, kamoli 30. I iako je po svemu bolji od E90 jos uvijek ne znaci da nije stara kanta :d