novi sam na forumu pa me zanima zašto nemogu odg. na oglase im 52 odg na postove
Re: novi sam na forumu pa me zanima zašto nemogu odg. na oglase im 52 odg na postov
hmm nije ne meni jasno, mislim da su prije nekog vremena oglasi "otvoreni" te da nema nikakvih ogranicenja pa cak ni za nekoga tko ima 0 postova
Re: novi sam na forumu pa me zanima zašto nemogu odg. na oglase im 52 odg na postov
Mislim da je to povezani s tim sto nisi donator ali cekaj nekoga od admina da ti tocni potvrdi
mislim da je donacija u pitanju,nesrico uplati 50-100kn i slobodan si,i mos i meni pice sutra kad dodem u split
pa bilo bi bolje da svima plati piče ne samo tebi :laugh::laugh:
evo gajba u mene puna vas nema nigdi
neci ja gajbu ugarazi ja ocu da konobar donese i casu na stalak
Ugl. dođe ekipa rega se i daje oglase a da nemaju veze sa forumom,znači regaju se samo za oglase...Zato je i izašla situacija sa donacijom,onaj tko je vjeran će i biti ovdje bez obzira na oglase i druge stvari...Puno ekipe je bilo,dobar thread u predstavljanju a na kraju je predstavljanje i ništa više,popuni oglas i onda ih nema...Najbolja opcija i najbolje riješenje...
pohvala - VELIKA pohvala ovome kaj se tice donacije.
na taj nacin se diskriminiraju oni koji dođu da uvale djelove i fala lepa. zbog toga ce BMW klub postati mala familija s super ekipom i kvalitetnim forumom.
pozdravljam ovu ideju i nadam se onome kaj sam napisal !