-
Banananje i ostalo
Nekoliko pitanja u vezi navedenog.
1. U slucaju da se pokusam logirat s kompa od nekoga tko je na ovom forumu, isto ban ili...? Npr. dodje frend i htio bi pogledat nesto na forumu, logira se sa svojim accountom s mog PC-a...jel je to moguce ili postoji opasnost od ubiranja banane?
2. Ako raskinem ugovor s t-comom gubim i pravo na taj njihov mail s pomocu kojeg sam se registrirao ovdje, znaci nema me vise. Postoji li mogucnost da promijenim samo tu e-mail adresu (u slucaju preseljenja), nekako editirat profile i to sredit, da ne pravim novi account?
3. Za podforum Ponuda/Potraznja sam procitao da se oglas moze editirat 24h nakon postavljanja, ali tu opciju nigdje ne vidim. Imam fore samo par min. za edit.
Zahvaljujem! :)
-
Re: Banananje i ostalo
1. nećeš popit ban ako nisi ništa skrivio, kao što vidiš, banovi su ovdje izuzetno rjetka stvar, a kad se dogode uglavnom su permanentni, što se tiče djeljenja kompa, ni tu nemam opasnosti, jer sustav to prati, sankcionirat će se teka kad se ustanovi da se djeli korisnički account.
2. otvori neki besplatni email account i promjeni u User CP-u
3. moram točno provjerit, ali mislim da je editiranje ograničeno generalno na forumu, jer su se pojedinci pravili pametni.
-
evo provjerio, editiranje se može napraviti samo 20 min nakon postanja, pokušat ću nać neko bolje rješenje, mada osobno mislim da nema potrebe
-
-
E hvala na info!
Ma ne treba nista samo pitam, jer kad sam postavio oglas nisam ga mogao editirati nedugo nakon postavljanja.
Ali kad sam se regao ovdje u pravilima je pisalo da se free mailovi automatski brisu, pa sam se onda regao s t-comovim. Znaci mogu promijeniti mail i sve ce bit u redu?