Ekipo, upravo sam obrisao četiri oglas, a samo zato jer su dupli... za hidrauličnu ručnu i za opruge za e36... ak stavite oglas, onda siti bumpajte, a ne otvarajte novi thread!!! ako vas boli tuki, boli i mene!! :thumbsup:
Printable View
Ekipo, upravo sam obrisao četiri oglas, a samo zato jer su dupli... za hidrauličnu ručnu i za opruge za e36... ak stavite oglas, onda siti bumpajte, a ne otvarajte novi thread!!! ako vas boli tuki, boli i mene!! :thumbsup:
ti oglasi su malo izmakli kontroli,i mislim da treba neke restrikcije,kad god dodem i stisnem neprocitane
prodajem
prodajem
kupujem
zanimljivi oglasi-rasprava
kupujem
prodajem
m20-pukla klackalica i zupcasti
prodajem m20
kupujem M40
ok,ova zadnja 3 su šala,al fkt je situacija takva,forum nam je ko sajam, tim više kaj brunos prodaje kacige za djecu,boka11 onaj prokleti skuter,a insenatea mi je vec fkt zao kaj nemoze prodat felge,i nadam se da je brunos naso zavjesice prednje ili zadnje za kocku. i ljudi ne samo da otvaraju nove iste oglase nego i stare bumpaju i to jednom dnevno,pa ovo je auto forum,a ne aukcije.hr,tu treba mod samo za oglase bit
ovolko nisam cjeli dan u školi napiso :laugh:
Dečki ovaj forum neće biti bolji ako zabranite Boka11-i da stavlja oglase!
haha dobro sam se nasmijao!
ajde kupi skuter, stavi gore moje felge, kacige na glavu i gaaasssssss :)
Nema potrebe za raspravom,pravila oglašavanja se znaju,a i zna se sta se desi kad se ista ne poštuju:prodano
nece bit ni gori ak mu zabrane,al kak mozes iscitat iz mog posta vidis da se nisam preciziro ni na njega ni na ikog drugog,da ocu rec nekaj protiv njega,reko bi sljedece,naporan je sa skuterom STALKER, sa fiat krilcem carzone,felgama svih dimenzija,boja,dezena i oblika i ovo su oglasi kojih se sjecam,a ima ih jos. ocu samo napomenut da je doslo do malog raspašoja kaj se tice oglasa. ljudi su poceli otvarat oglase za kupnju pločica. da neko to doma ima vjerojatno bi stavio na forum da prodaje. osim toga o kocnicama sigurno ima threadeva koje plocice se preporucaju. ja necu na nikog ukazat samo sam dao primjere,jer nemam nista protiv ni jednog forumaša,oni kaj baljezgaju njima se smijem i ne dozivljavam,od ovih pametnijih koji zasad prevladavaju pokusavam naucit nekaj kaj neznam
EDIT pa pravila se znaju,ali... ma necu nis pametovat,bolje da sutim :laugh:
Ljudi ako vam nesto nije jasno procitajte pravilnik o oglasavanju i njegov dodatak ,KLADIM se da isti nije velika vecina procitala....
Ovo za bumpanje i broj oglasa...koliko stignem/mo brisemo i opominjemo,boka je bio i banovan cini mi se a i opominjan mnogo puta te sam mu jednom pobrisao sve oglase od zadnjeg do prvog i jedinog kojeg je ikad dao...
Pravila
http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/s...onuda-potranja
dodatak
http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/s...onuda-potranja
Pravila su tu a kuckanje,linkanje,postavljanje slika i ostalo u nepravilnom oglasu protiv mojih 2 klika potrebnim za brisanje se jednostavno ne isplati..da nepricam o ponavljanju te testiranju zivaca moderatoa.
Mi ovo ne radimo za novac nego iz dobre volje da bi povecali kvalitetu ovog foruma... mislim da je ovo najtolerantniji forum ovog tipa...