Evo preživjeli smo i idemo dalje u pobjede, uskoro dosta novosti na forumu jer ja nisam stigao,a i ostatak tima je radio na drugim stvarima.
HVALA SVIMA NA DOSADAŠNJOJ POMOĆI I PODRŠCI ,A POZDRAV I ŠUPCIMA KOJI SU ME-NAS HTJELI UNIŠTITI.:zivio:
Printable View
Evo preživjeli smo i idemo dalje u pobjede, uskoro dosta novosti na forumu jer ja nisam stigao,a i ostatak tima je radio na drugim stvarima.
HVALA SVIMA NA DOSADAŠNJOJ POMOĆI I PODRŠCI ,A POZDRAV I ŠUPCIMA KOJI SU ME-NAS HTJELI UNIŠTITI.:zivio:
Gospon precjednik tople častitke na godišnjici:zivio::notworthy:,a šupcima:fakju:
sretan rođendan:pijani:pijani:pijani:zivio:
Sretan rodjendan svima nama, ponajvise cestitke precjedniku sto uspjesno vodi ovu malenu zajednicu :notworthy: :pijani:pijani:pijani:pijani:pijani :zivio:
Smrt fašizmu sloboda narodu i što više mitinga i druženja :)
sretan rockas nasoj zajednici koja raste iz dana u dan i neka samo tako nastavi pod cvrstom rukom naseg PREDSJEDNIKA
Sve najbolje forumu, vodstvu, clanovima i kolegama BMW-jasima :)
happy birthday to us , happy birthday to us , happy birthday to usssssssss , happy birthday to us :zivio::zivio::zivio::zivio:
sve najbolje i PRIJESEDNIČE navijamo za tebe :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
rekli bi idemo dalje :laugh: jaci nego ikad:thumbsup: sretan nam rodjendan, cestitke admin teamu i naravno userima bez kojih ovo nebi postojalo:thumbsup:
Onaj tko posta u ovoj temi a da je najkasnije registriran placa pecenje i pivo za sve :D