Prijedlog za slike BMW-a na forumu...
Primjetio sam da je onaj dio gdje stavljamo slike raznih BMW-a kaotičan.
Moj prijedlog je: npr. neko vidi super BMW-a negdje i onda ako je to npr. nova šestica, da se fino te slike stave u rubriku serija 6 a ne da se trpa u jedan thread
cjela hrpa slika koju niko neće imat živaca pregledavat kad mu nešto zatreba jer je natrpano sve i svašta i trebalo bi mu pola dana da sve pregleda.
Znaći, kad nabavite slike od neke npr. šestice onda napišeš u naslovu naziv auta i staviš slike dotičnog automobila u rubriku serija 6.
Tako kad jednog dana budete tražili informacije o nekom modelu, odete na točno taj dio foruma i onda imate veliki fond slika i tekstova.
Sve je pregledno i na jednom mjestu.
Tome treba služit jedan forum za BMW.
:thumbsup:
Re: Prijedlog za slike BMW-a na forumu...
i ja isto... samo mislim da nece proc jer ce sad doc argumenti da ima s tim previse posla hahah
joj decki, daj se spustite na zemlju... ako do sad nije nista napravljeno, tko ce onda to reorganizirati? :lol::lol:
inace, sasvim oke prijedlog. jedan topic sa hrpetinom slika nikome ne koristi :bangin:
tko hoče se uhvatit posla da to napravi i biljak i last su bili moderatori ,a nisu radili svoj posao.:bleh::zauho
Quote:
Originally Posted by
karabalic
tko hoče se uhvatit posla da to napravi i biljak i last su bili moderatori ,a nisu radili svoj posao.:bleh::zauho
pa recimo da bi ja naso toliko vremena za uredjivanje te rubrike ako nitko drugi nebi htio... jer mi je ideja super... i puno puta sam trazi nesto na forumu a nisam mogo nac jer je razbacano... bacite prijedlog moderatorima ako neko hoce ako ne ....
recimo da se u binaries stave stickyiji za svaku seriju (1,3,5,7,8...) i tu se stavljaju slike od pojedine serije i problem rijesen!!!
Quote:
Originally Posted by
karabalic
Je, upravu si, kad budem imao vremena za to onda ću se primit toga. Moja isprika za greške iz prošlosti.:thumbsup:
prijedlog je dobar, ali niste svjesni kolki je to posao sada premještat... ako se slože 3-4 moderatora da bi premještali onda može, ali da bi radio to sam, mislim da nebi imao ni živaca ni snage... NHF:ajeto:
Admin team je odlučio da nema smisla ni potrebe premještati slike...
prijedlog je na mjestu ALI:
-prevelik posao za moderatore
-nema smisla jer ima svakakvih slika a i komentara
-za svaki komentar koji nema veze sa slikom bi se trebao editirat post a to je muka isusova
-trenutno je u tom threadu 100+ postova, i radili bi to 3 dana
Hvala na prijedlogu i dobroj namjeri u svakom slučaju!
Admin Team