Za koje clanove vrijedi, a za koje ne vrijedi pravilo o avatarima, jer sam dobio pm da se dijele kazneni bodovi za neispravne avatare, a admini i moderatori znacajno prednjace u krsenju tog pravila.
:nos: :rolle2yes:
Printable View
Za koje clanove vrijedi, a za koje ne vrijedi pravilo o avatarima, jer sam dobio pm da se dijele kazneni bodovi za neispravne avatare, a admini i moderatori znacajno prednjace u krsenju tog pravila.
:nos: :rolle2yes:
a kak može bit neispravan avatar kaj ima neko pravilo o avatarima?
pitam zanima me?
evo citat iz pravilnika foruma!!Quote:
Originally Posted by bmw///M
evo postoji pravilo, i treba ga se drzat!:thumbsup:Quote:
6.2. Avatar mora biti tematska slika automobila (u cijelosti) koji vozite ili imate u obitelji, njegova karikatura i slični BMW tematski znakovi.
jel ima nekoga iznad moda i admina :nos: NEQuote:
Originally Posted by d.p.
tako da :bj1: :bye1:
Ja mislim da bi trebalo pravilo biti za sve isto,ako je zadano onda nema nikog iznad,Dario ipak bi ti trebao biti pametniji i pokazati zašto si na mjestu SUPER MODA.
Ovim putem zamoljavam gospodu admine i moderatore da se i mi pridržavamo pravila.
Ja svoj mjenjam,a i vi kad stignete ućinite isto.
Ovo sa avtarima je bila jedna zajebancija koju ne kuže niti svi moderatori,a i super moderatori.Quote:
Originally Posted by d.p.
Ispričavam se jer posrijedi je bila zajebancija,a da nebi bilo da netko ima privilegija vračamo se po pravilima foruma.