Re: Preuzimanje poslova u klubu.
Nisam obrisala krivi post, već ti samo u objašnjenju o razlogu brisanja poslala krivi link na temu u kojoj se nalazio taj post... Dobio si moje objašnjenje, administrator se oglasio i ne znam što se više može tu učiniti... Uostalom, pitam se koji je razlog tolikoj pobuni... a nekako mi daješ osjećaj da se radi o mom spolu i godinama... ispirčavam se ako griješim... :zivio:
nisi imala pravo obrisat post koji je u temi, po tebi nije, neznam od kud takav zakljucak ?
nema vise rasprave, trazim sankcioniranje i vracanje posta
ako ja grijesim, vrati post i nek ostali daju svoje misljenje o istom
ne kao trebi, nego ko ravnopravnom clanu kluba
moje objasnjenje nije bilo dosljedno, jel si dala krivi link, te stoga objasnjenje nije vazece
nisam toliko glup da neznam o cemu pisem i onda ti iz cista mira obrises ???
o tvom spolu i godinama ti Svi ostali gledaju kroz prste, ali moj post je bio u temi
prijasnji post mogu jos i nadopunit, nije problem, jel u istom nije sve detaljno napisano
Iva mislim da nije ni red ni mjesto, ako vec uvodis red, onda kreni od sebe i napravi reda u ovom, izbrisi nepotrebne svoje dvosmislene postove
ajde malo vidi sta pises, onda cemo opet o spolu i godinama ??
mozemo li malo biti ozbiljni ??
Quote:
Originally Posted by Maj
Iva mislim da nije ni red ni mjesto, ako vec uvodis red, onda kreni od sebe i napravi reda u ovom, izbrisi nepotrebne svoje dvosmislene postove
ajde malo vidi sta pises, onda cemo opet o spolu i godinama ??
mozemo li malo biti ozbiljni ??
Ja sam ozbiljna tamo gdje to treba biti, a ovu temu uopće ne želim (i doslovno-odbijam!) shvatiti ozbiljno...
Re: Rasprava o brisanju Majevog posta
Za sve zbunjene: ovo su izdvojeni postovi jedne teme. :smile:
kad se pravis pametna, postavi moj post i naslov teme !
a ne ovo kaj se dogodili poslije
u svakom mom postu tebi, napominjem da nisi imala pravo ga izbrisat jel je bio u temi
ovako se opet nevidi nista, samo da si ti pobrisala nesto sto ti nepase
a nevidis svoje uzdahe u postovima, pravljenje kava i ostalog dvosmislenog sto nema ama bas blage veze sa nijednom temom
obrisala si post, bez upozorenja, samo si napisala, tj. prvi tvoj PM upucen meni, citiram:
Obrisan post
--------------------------------------------------------------------------------
Bojim se da malo pobrkane kruške i jabuke, te da tvoj sadržaj tvog posta nije u skladu s temom. Hvala na razumjevanju!
Kraj citata.
ko, sta, kome, zasto, ..... ??
kakve kruske i jabuke, nismo na spravljanju zimnice
nemres mi se tak odnosit
kadija te sudi, kadija te tuzi ??
Pa dobro stari nije valjda da si toliko ljut!?
Cura je možda malo prenaglila, pokušala je držat red pa se malo zeznula, da joj malo bonusa! :)
da, ljut sam jel mi je bio post u temi
mali_panj mi je dao kazneni bod tamo, bez rijeci
kriv sam i posipam se pepelom
ali ovdje nepisem sto neznam i da to nije u temi
krivo mi je isto, sjde sto u nekim temama se prepucava, normalno, ali ne vidi sebe i svoje dvosmislene gluposti na vaznim i ozbiljnim temama
ne, to se ne brise !!!
Kao što je jerba rekao, pokušavam u cijeloj ovoj zbrci držati nekakav red ali uopće ne smatram da sam pogriješila. Brišem i samog Karabalića, pa se čovjek ne buni (s time da i ne dobije objašnjenje). Ono što vidim da nije u skladu s temom miče se i gotovo. Lijepo sam objasnila da i svi drugi moderatori i administratori vide što je obrisano i kad i ako pogriješim mogu ispraviti, stoga mi zaista nije jasno čemu si me uzeo na zub. Da li je zaista riječ o jednom obrisanom postu?