All Blog Entries

1. E92 335d by Firechicken..

Quote Originally Posted by luka92 View Post
    Po mom misljenju, najljepsi BMW u ponudi uz 6 Gran Coupe,a obzirom da je nekih 3-4x jeftiniji, zasigurno bestbuy. Ova linija u kombinaciji sa FL straznjim krajem je nesto nenadjebivo, po meni miljama ljepsi auto od serije 4. Nevjerojatan je, svaka cast.
    Inace na 635d koji ima isti motor a jos je tezi, oem diskovi i plocice dobro odradjuju posao, auto se ne kolje ali se jako puno vozi i 70% je autoceste u visokom rezimu voznje. Ali auto trosi sigurno 1,5-2l vise od npr 530d, njegov prosjek
    ...
    Categories
    Uncategorized
  2. E36 V8 340i6 in progress

3. Xenon svjetla

Quote Originally Posted by irmascher View Post
    Quote Originally Posted by Mouse-RI View Post
    Zarulja ti ide D1

Bixenon ti je samo jedna klapna ispred zarulje koja je zatvorena dok je kratko upaljeno, a kada upalis dugo, klapna se otvori...
    Tu klapnu sam nedavno "otkrio" i na svome faru, unatoč halogenim dugim svjetlima, isto dobiju potporu xenona pomoću te klapne u leći. Ne trebam ni reći da svijetli ko Betlehem
    Categories
    Uncategorized
  4. Stickoxid (NOX) senzor

Pozdrav,

U BMW-u su mi na jedinici (116i) diagnosticirali defektažu na NOX senzoru. Senzor i nije baš nešto jeftin, cca. 3.000,00 kn sa ugradnjom.
    Zanim me da li postoji zamjenski ili mi ne preostaje ništa drugo nego to obaviti u BMW-u.

Hvala na pomoći!
    Categories
    Uncategorized
  5. e46 318d dotezanjje glave motora

Quote Originally Posted by Neno View Post
    netreba zlonamjerno gledati na sve,jer ako je majstor radio generalnu onda je logicno da zeli vidjeti motor nakon 1000km pa ti je mozda samo tako rekao dotezanje glave jer ako je radio generalnu sigurno onda imas i neko jamstvo a samim time je razumljivo da zeli vidjeti kako sve to sad izgleda i radi nakon 1000km ali dotezanja nema...

Sretno!
    je dao mi je covijek garanciju, ali eto kad cujem svakakve glasine pa sam zato pitao, da dobijem informaciju iz prve ruke ...
    Categories
    Uncategorized