All Blog Entries

1. E92 335d by Firechicken..

Quote Originally Posted by Damir Ri View Post
    Može javim kad sutra imam predavanja, jedan termin mi je od 10 do 11.30, kad saznam za drugi (imaju klinci neki trening) ili može u 8.30 [emoji3]

Poslano sa mog ATU-L21 koristeći Tapatalk

25
    Categories
    Uncategorized
  2. ***NJUŠKALO*** - Oglasi i komentari!!!

Quote Originally Posted by kuhmo View Post
    Quote Originally Posted by NumberTwo View Post
    Meni je e92 bio najljepši do trenutka dok nisam vidio par komada F36 u m paketu. Definitivno najljepši od novijih BMW automobila koje sam imao priliku vidjeti. Auto je uistinu pojava, prvi kraj na njemu mi je odličan, plus da u zadnje vrijeme bacam drkicu na te 4 door coupeje (a5 i a7 sportback, 4 i 6 gc, arteon i cls), pa mi je jebeno sjeo.

Kakvi su iznutra, kolko ima mjesta? Definitivno vidim za 2-3 godine parking ispred stana na kojem imam cls i 4 gc

da i ostali
    ...
    Categories
    Uncategorized
  3. P:M52b20 te razni dijelovi za e36

Quote Originally Posted by e-28 fan View Post
    Way to go
    Ne kužim, što si mislio pod tim da li je to ok ili ne. Nisi mislio da je to moguće ili ne preporučaš iz osobnog iskustva. Ujedno Sretna Vam Nova svima
    Categories
    Uncategorized
  4. e39 530d ili 530i

Quote Originally Posted by Gogo View Post
    Ipak je pala odluka na dizel 530 jer je puno živahniji. Ja sam mu reko da proba
    voziti 525i ili 530i(koji dosta pije ulja,ali je malo življi) i da onda odluči jel ga zanima benzinac.
    Prijatelj trenutno vozi arteon TDI150 ks
    Nakon probe me nazvao i kaže pa to moraš stalno stiskati jebeno gas da ide kak
    spada,a onda cajger od potrošnje se ne miće s desne strane.
    Categories
    Uncategorized
  5. bmw f31