Milkie88

1. Bmw e8x e9x bussines navi update

Kako updateati navedeni model navigacije (sustava opcenito zapravo). Radi se o bmw E88 2010 godište. CIC navigacija. Nemam NIGDJE opciju kao što se može viditi u raznim youtube videima za updateati sustav.

Na bmw stranici kad upisem vin kaze mi da ima neki novi sustav dostupan za moj auto i pise da downloadam - na usb stavim i u auto ustekam.

I sta onda, na koji nacin otvorit i pokrenut tu datoteku?
    Categories
    Uncategorized
  2. Bmw e88 118d felge

Zanima me mogu li nekako nagurat felge 8x18 et24 na bmw e88? Na tire fitment calculator mi kaze kako ce to biti sire 3cm od sadasnjih felgi - to je taman tu nekako. Obicni ovjes - naprijed ima lufta 1cm za rad amortizera tako da ne bi trebalo nigdje ribat uz neku 35 gumu.
    Tags: bmw wheels Add / Edit Tags
    Categories
    Uncategorized
  3. 19" felge za bmw e87

Tražim felge 19" za bmw e87 , konkretnije za e87 izvedbu.

Problem je što su sve preširoke ili velik et imaju. Vidio sam par jedinica na 19icama al ne znam kako uopce tražit te felge kad ih ima previše a svaku unosim u rim fitment calculator pa mi kaze kolko je sira dublja plica itd.

Ako netko zna neki konkretni model felge za seriju 1 ili gdje da trazim detaljnije bio bih zahvalan.
    Tags: #rims #felge Add / Edit Tags
    Categories
    Uncategorized
  4. Bmw Angel Eyes

Pozdrav.
    Imam pitanje za one koji se kuže u mijenjanje žaruljice od angel eyesa.

Imam ksenon svjetla , kod ručke vrata bijelo svjetlo no angel eyes svijetle žuto.
    (Bmw serije 1 2010. Godište. )
    Pretpostavljam da je to halogen, za nadogradnju bih trebao samo nekakvu alternativnu led žarulju koju sam našao preko drugih bmw foruma ili one čudne žarulje koje su u kućištu ,kao neki adapter..?

Ne znam što se tiče voltaže /amperaže ...