View Full Version : Promjena imena na Forumu
Dali je moguće promijeniti ime:laugh: mislim ovo forumsko FANCY1, nisam našao u opcijama a htjeo bi promijenit?
NumberTwo
08.03.2019, 17:52
Htio si bit fensi, sad budi xd
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=IPR120iuEYk
Tako je, neka ti bude kad si htio taj Nick :)
Meni su najjaci (ne samo na ovom forumu nego i drugima) ono koji daju nick po Autu koji voze kad se registirraju i onda kad zamjene auto on problem. Ono bas mi je logicno da mi nick bude 316d :).
igi-zg, certina:clap:upravo tako, ja sam "djete" 80-ih i Italo Disco muzike, Fancy, Modern Talking, Europe, ZZ Top, Deep Purple, i ostalih. Ne smeta me ime FANCY nego ovo 1 pokraj FANCY jer iz nekog razloga FANCY nije bilo dostupno. Lewis pa nisam si dao ime po BMW-u :laugh: nedaj Bože, nego po FANCY pjevaču iz 80-ih. FANCY sam i na mnogo drugih foruma, imam čak i e-mail adresu na to ime.:clap:
Neznam, mislim da forumski strajsine trebaju trazit Ovjeru od Javnog biljeznika, 2 slike (sa kumovima i bez) i teko onda eventualno pristupit takvim promjenama :D :D.
Neznam, mislim da forumski strajsine trebaju trazit Ovjeru od Javnog biljeznika, 2 slike (sa kumovima i bez) i teko onda eventualno pristupit takvim promjenama :D :D.
Znači od papira moraš imati "SVE", po mogućnosti i potpisan i ovjeren mirovni sporazum između Izraela i Palestine :laugh: .
Ne, odgovor ce uvijek bit FT1P. :fishing[1]: