View Full Version : Pozdrav
Imam pitanje za sve vas i nadam se da cu dobit info.ugl kupujem X1 iz 2010.sad me zanima iskustva ko ga ima i na sto obratit pozornost prilikom kupnje.koje mane koja prednost?.nikad nisam vozijo bmw i ovo ce biti prvi u mom zivotu.auto kupujem iz obiteljskog kruga i znam da je vise u garazi nego na cesti .60 tisuca kilometara ima originalnih i znam da je servisiran u tomicu sve ove godine.bmw je sa osnovnom opremom nema tipke na volanu 🤦*♂️.nema digi klimu nego manualnu 🤦*♂️.i mislim da nema naslon za ruku sta mene trenutno odbija.zato se toplo nadam da tih doticnih dijelova ima kupit polovnih skinutih sa istog bmw.to bi bilo prvo sta bi ubacijo kad bude u mom vlasnistvu.molim vas pomoc svaka info je dobro dosla.Hvala 👍
Pozdrav, samo nisi napisao koji model [emoji6], premda na toj kilometraži nebi trebao imati problema sa autom, još ako je servisiran u ovlaštenom servisu samo je plus.
Pozdrav! Moj savjet: bez obzira na malu km, prvo ga odvezi na kontrolu mehaničkih dijelova (naročito motora i mjenjača) u neki ovlašteni ili renomirani neovlašteni servis.
Pozdrav! Moj savjet: bez obzira na malu km, prvo ga odvezi na kontrolu mehaničkih dijelova (naročito motora i mjenjača) u neki ovlašteni ili renomirani neovlašteni servis.
Naravno 😉
Evo mene opet 😁.stigao bmw u moje vlasnistvo.kako zastitit cepove na felgama da mi ne ukradu.molim pomoc imam neki osjecaj da ce brzo nestat.razmiljao sam da ih zaljepim 😁.ako imali nekih posljedica.ugl za prvi puta vozit bmw nesto nestvarno ne izlazim iz njega stalno je u pokretu.jedino kaj me zivcira opcija da se gasi kad auto stoji na semaforu i prilikom kretanja auto se ponovno pali.
Ugasi stop/start sistem kad ga upalis.
Pa to moram radit stalno.dali se moze isljucit da ne moram ponavljat radnju stalno?
salemetal
03.11.2018, 19:01
Pa to moram radit stalno.dali se moze isljucit da ne moram ponavljat radnju stalno?Mora se iskodirati. Preko carlyja recimo.
Sent from my SM-A600FN using Tapatalk
Nemaš zaštite za čepove, ali nisam čuo niti da se baš kradu.
PS ne trebaš biti toliko zabrinut - pa nisi kupio nov novcat auto. Zamisi si kak je tek onima koji kupe novi, a moraju parkati vani u toj džungli.
Dali netko posjeduje carly uređaj.i dali to funkcijonira?
Samo da javim za carly uređaj.odlicna stvar i sve radi ima dosta skrivenih mogucnosti koji se mogu ugljucit