PDA

View Full Version : ***NJUŠKALO*** - Oglasi i komentari!!!

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61

Firechicken
02.02.2018, 23:42
Meni samo kazu kad idem u BiH cuvaj auto. Bilo rent a car bilo svoj. Kolegi iz razreda popalilo Golf 4 prije par godina...

Prika mi jucer salje sliku mecene, kaze dodji na Blidinje ima sniga. Moga bi se zaletit sad koji dan kad sidnu selen blokovi. BTW Bosanici :D znate li za Autotapetarija Kosovac, cijena dosta povoljnija nego u Matusa a vidin da svasta rade. Gori su negdi oko Sarajeva, taman za djir napravit... https://www.facebook.com/kosovacdizajn/

Triba bi(h) [emoji23] sredit volan i mjenjac.Ja bio u sarajevu pred par mjeseci sa e92.. kod frenda doma je bio u garazi pod kamerom a kad smo isli u grad u garazi od trgovackih centara, imao sam i ja lagani strah kako nikad nisam bio u BiH a naslusao sam se svakakvih prica, ali ima toliko dobrih auta tamo da se apsolutno ne istices sa tako necim..

Jedino sto mi je bio kulturni šok cesta od broda do zenice, ko da si dosao u neku drugu dimenziju, bar za nas koji smo selo vidjeli samo na dnevniku i u prolazu negdje..

Sveukupni dojam, od silne price o slavnom Sarajevu lagano razocaranje, grad ko svaki drugi, nis posebno, valjda prevelika ocekivanja. Iduce idem kod Luke i Kreje u Hercegovinu pa da vidimo i to.. [emoji16][emoji16]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

irmascher
02.02.2018, 23:43
Primorac je posto belosvetski čovjek nema ga na forumu

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Meni je volan presvukao, samo riječi hvale imam. Nije jeftin, ali znaš šta platiš.

Firechicken
02.02.2018, 23:43
Meni samo kazu kad idem u BiH cuvaj auto. Bilo rent a car bilo svoj. Kolegi iz razreda popalilo Golf 4 prije par godina...

Prika mi jucer salje sliku mecene, kaze dodji na Blidinje ima sniga. Moga bi se zaletit sad koji dan kad sidnu selen blokovi. BTW Bosanici :D znate li za Autotapetarija Kosovac, cijena dosta povoljnija nego u Matusa a vidin da svasta rade. Gori su negdi oko Sarajeva, taman za djir napravit... https://www.facebook.com/kosovacdizajn/

Triba bi(h) [emoji23] sredit volan i mjenjac.Brutalni radovi, ali dali se isplati zbilja potegnut do tamo radi volana??
Izvidi radije opciju da im posaljes busom.. :)

Snjur
02.02.2018, 23:53
Meni je volan presvukao, samo riječi hvale imam. Nije jeftin, ali znaš šta platiš.Omasio sam futbal mislio sam da se na scanner-a odnosi

lvudric
02.02.2018, 23:55
I kakve veze tvoja priča ima sa Hercegovinom? Šta kažeš u HR se ovo nebi dogodilo? Nemoj da ti pričam šta se mojim kolegama radili lokalci na putu s Grobnika kad ime je pukao ležaj na traileru s motociklima.... a ima tu još raznih eseja za pisat. Pa eno neki dan one sramote sa chipanjem Passata, na kraju na TV-u završilo....jel i to neki bosanac uradio?

U BiH ima dosta nezakonja, to je činjenica ali srat po BiH kao da vi živite u Švicarskoj je u najmanju ruku neukusno... pola Dalmacije popravlja zube u Hercegovini, operira vene laserskim tretmanom, Opel servis u Mostaru pun auta DU tablica (sjećam se osobno kad je lik iz Dubrovnika dovodio Corsu OPC na svaki servis što veliki što mali u Mostar, sad što, treba njega upitat, a nije od dragosti sigurno)...

Auto ti se pokvario i ljudi su te oderali, kao što bi i mene u HR, pogotovo van radnog vremena i gotova priča... i opet da se razumijemo, nije te oderao nitko u Hercegovini, čisto malo geografije da ponovimo.

A pola ako ne i cijela Hercegovina se dolazi liječit u KBC Firule Split🤪

Sent from my iPhone using Tapatalk

peepe
03.02.2018, 00:00
Sad ce on napisat kako je pola dalmacije na faksu u mostaru, onda ti kako oni imaju izlaz na otvoreno more u makarskoj i tako u krug haha

Fire ... tribalo bi vidit, nije iskljuceno da nema ...

Da, poslao poruku i ja ovome M5 vitez, 500€ trazi samo za prednji M branik f30 ...

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

lvudric
03.02.2018, 00:04
Sad ce on napisat kako je pola dalmacije na faksu u mostaru, onda ti kako oni imaju izlaz na otvoreno more u makarskoj i tako u krug haha

Fire ... tribalo bi vidit, nije iskljuceno da nema ...

Da, poslao poruku i ja ovome M5 vitez, 500€ trazi samo za prednji M branik f30 ...

Nije Mostar više toliko popularan jer se diplome moraju "prepisivat", nije kao prije pod Hrvatskim Sveučilištem.

lvudric
03.02.2018, 00:07
A što se tiče bezakonja u BiH: BiH ima neke stvari na tom planu bolje riješene, korak ili 2 ispred HR, ne mijenjaju se porezni i drugi propisi svako pola godine, tako da se mi u HR moramo ozbiljno zapitat zašto to nije tako kod nas. Radi toga nas i "zaobilaze" investitori: pa ko je lud ulagat na tako nestabilnom tržištu.

Pjerosaky
03.02.2018, 00:10
A što se tiče bezakonja u BiH: BiH ima neke stvari na tom planu bolje riješene, korak ili 2 ispred HR, ne mijenjaju se porezni i drugi propisi svako pola godine, tako da se mi u HR moramo ozbiljno zapitat zašto to nije tako kod nas. Radi toga nas i "zaobilaze" investitori: pa ko je lud ulagat na tako nestabilnom tržištu.

Ni sam ne znas kao ni 90% ljudi kolko se ulaze u RH, pogotovo od strane amerikanaca, samo sto obican narod nit ima pojma nit ima koristi od toga ;) ja sam eto imao srecu pa sam u kontaktu s jednim takvim covjekom :) samo sto hrvatska ko drzava ima uzasna pravna rijesenja i drzava ko drzava je banana jons ko sto svi znamo, al jbg bit ce i tu bolje il orilo il gorilo

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

irmascher
03.02.2018, 00:13
A pola ako ne i cijela Hercegovina se dolazi liječit u KBC Firule Split浪

Na Firulama se liječi većinom ekipa iz Livna, Kupresa, Tomislavgrada i okolice jer tamo kotiraju... sem bolje Onkologije, Firule ne nude ništa bolje od SKB Mostar...

lvudric
03.02.2018, 00:16
Ni sam ne znas kao ni 90% ljudi kolko se ulaze u RH, pogotovo od strane amerikanaca, samo sto obican narod nit ima pojma nit ima koristi od toga ;) ja sam eto imao srecu pa sam u kontaktu s jednim takvim covjekom :) samo sto hrvatska ko drzava ima uzasna pravna rijesenja i drzava ko drzava je banana jons ko sto svi znamo, al jbg bit ce i tu bolje il orilo il gorilo

Gle: ako "običan narod" nema koristi od tih ulaganja, a onda čemu to?
Pa ne postoji država radi države ili pojedinaca, nego valjda radi naroda?!
Dok god "obični narod" ne osjeti ta "ulaganja" kao: nova radna mjesta, bolje plaće na tim novim radnim mjestima => bolji životni standardni, šta od toga.

lvudric
03.02.2018, 00:17
standardni je bez ni na kraju[emoji35]

lvudric
03.02.2018, 00:17
...ništa od toga[emoji6]

Pjerosaky
03.02.2018, 00:19
Gle: ako "običan narod" nema koristi od tih ulaganja, a onda čemu to?
Pa ne postoji država radi države ili pojedinaca, nego valjda radi naroda?!
Dok god "obični narod" ne osjeti ta "ulaganja" kao: nova radna mjesta, bolje plaće na tim novim radnim mjestima => bolji životni standardni, šta od toga.

To je ovo zadnje napisao, katastrofa je sta rade opcenito narodu, da dobivaju 5x te cifre koje dobivaju nebi im bilo dosta, a i s ovim mogu napraviti cuda, samo eto, nemaju dosta

lvudric
03.02.2018, 00:23
Na Firulama se liječi većinom ekipa iz Livna, Kupresa, Tomislavgrada i okolice jer tamo kotiraju... sem bolje Onkologije, Firule ne nude ništa bolje od SKB Mostar...

Slažem se da nisu bolje od SKB Mostar, ali primijeti: Livno, Kupres, Tomislavgrad i okolica nije Republika Hrvatska. Nisu čak ni u EU kao RH. Znači da mi u Splitu (RH u EU), podnosimo financijski teret liječenja građana "tuđe" države. To mislim nema nigdje na Svijetu. Tako da vrijedi i za BiH->RH, malo više tolerancije, a malo manje kakanja po nama u RH ("međimurci").

irmascher
03.02.2018, 00:37
Slažem se da nisu bolje od SKB Mostar, ali primijeti: Livno, Kupres, Tomislavgrad i okolica nije Republika Hrvatska. Nisu čak ni u EU kao RH. Znači da mi u Splitu (RH u EU), podnosimo financijski teret liječenja građana "tuđe" države. To mislim nema nigdje na Svijetu. Tako da vrijedi i za BiH->RH, malo više tolerancije, a malo manje kakanja po nama u RH ("međimurci").

Nebi se mogli liječiti besplatno da nemaju tu mogućnost, ili rade u HR ili su prijavljeni... ko je ilegalno prijavljen, fino inspekcija protjera i gotovo. Što se kakanja tiče, ja ovdje vidim samo sranje po "nama"... ja se smatram obrazovanim čovjekom, što sa sobom povlači poznavanje opeć kulture i geografije svoje okolice...

Kad dalmatincu kažeš da je voda topla (dok si u moru), njemu se na to kosa digne jer nisi rekao more, ali isto tako će on reći "burek sa sirom" i u Grudama u Bosni i ostat živ ;)

lvudric
03.02.2018, 00:46
Nebi se mogli liječiti besplatno da nemaju tu mogućnost, ili rade u HR ili su prijavljeni... ko je ilegalno prijavljen, fino inspekcija protjera i gotovo. Što se kakanja tiče, ja ovdje vidim samo sranje po "nama"... ja se smatram obrazovanim čovjekom, što sa sobom povlači poznavanje opeć kulture i geografije svoje okolice...

Kad dalmatincu kažeš da je voda topla (dok si u moru), njemu se na to kosa digne jer nisi rekao more, ali isto tako će on reći "burek sa sirom" i u Grudama u Bosni i ostat živ ;)

Te "prijave u HR" sa istovremenim dokumentima BiH mi moramo ukinuti, jer to i je izvor ovih "problema", tim više što smo u EU, a BiH nije niti u EU, te je time i razlika još veća.
Za vodu mu se digne kosa kao i meni jer se tako tipično srbi izražavaju, njima nije more nego voda. A da, burek sa sirom je HR "proizvod", i nešto nepojmljivo u BiH.

Firechicken
03.02.2018, 00:49
Vec vidim kako sve ovo lagano eskalira i kako ce moderatori imat posla a neki u ROGu.. [emoji16]

Pardon my french ali jebali vas dalmatinci srbi bosanci hercegovci hrvati balije cetnici ustase.. a bogami i medimurci..

Manite se politike, radije raspravljajte o lancima i 316d, i kako mercedes ima lose mjenjace..

kuhmo
03.02.2018, 00:51
Brutalni radovi, ali dali se isplati zbilja potegnut do tamo radi volana??
Izvidi radije opciju da im posaljes busom.. :)

A vidit cu s prikom, ali onda san bez auta. Ovi pitaju cca 100BAM sta je cca 50% jeftinije od Matusa. Plus prika me zva na Blidinje ionako... Ako je dobar rad zasto ne, vozat se volin. Plus ako se ide mostar - jablanica, tamo je jebena cesta (bar je bila kad san prolazio 2015-te).

luka92
03.02.2018, 08:31
Otidji na Blidinje i odmori dusu. :D

Sto se tice Bosne i sl., u zadnje vrijeme zbog posla sam barem 5-10dana mjesecno u Sarajevu, evo bas cijeli iduci tj idem gore. Idem s bmw-om, znam gdje treba parkirati a gdje ne treba ni pomisliti i to je sve.

Svugdje ima finih ljudi i olosa, ja nikad nisam generalizirao. Samo mi smeta zgrazanje nad BiH kao da nas gledate iz Kanade, pa jbmu mater meni je s ovog mjesta odakle tipkam ovaj post nekih 6min do granice, pa ne disem ja drukciji zrak od vas.

Vama je BiH kao nepoznanica, ja o RH znam sve, sad se namece pitanje, zasto? Pa vjerojatno zato sto me zanima, jer svoju pricu zelim temeljiti na cinjenicama i osobnom iskustvu, a ne na nekim pricama koje sam cuo od tamo nekoga, jer to nije ok.
Ne znam koliko je ok da poistovjecujete te podjele u BiH, jer nismo mi bez razloga podijeljeni. Mene nitko nije tjerao da navijam za RH, da volim RH, da se smatram hrvatom. S tim sam se rodio, to se ne uci.

A prebivaliste nisam nikada imao niti cu imati, prebivaliste mi je tamo gdje zivim, i nabijem na k sve one koji koriste bilo kakve blagodati takvog tipa.

Luka_ri
03.02.2018, 09:54
I kakve veze tvoja priča ima sa Hercegovinom? Šta kažeš u HR se ovo nebi dogodilo? Nemoj da ti pričam šta se mojim kolegama radili lokalci na putu s Grobnika kad ime je pukao ležaj na traileru s motociklima.... a ima tu još raznih eseja za pisat. Pa eno neki dan one sramote sa chipanjem Passata, na kraju na TV-u završilo....jel i to neki bosanac uradio?

U BiH ima dosta nezakonja, to je činjenica ali srat po BiH kao da vi živite u Švicarskoj je u najmanju ruku neukusno... pola Dalmacije popravlja zube u Hercegovini, operira vene laserskim tretmanom, Opel servis u Mostaru pun auta DU tablica (sjećam se osobno kad je lik iz Dubrovnika dovodio Corsu OPC na svaki servis što veliki što mali u Mostar, sad što, treba njega upitat, a nije od dragosti sigurno)...

Auto ti se pokvario i ljudi su te oderali, kao što bi i mene u HR, pogotovo van radnog vremena i gotova priča... i opet da se razumijemo, nije te oderao nitko u Hercegovini, čisto malo geografije da ponovimo.Ja ljude dijelim na dobre i loše, a ne na bosance, hercegovce i ne znam koga.
Da, loših ljudi i lopova ima svugdje. Ali bezakonje u BiH je puno žešće i gore nego u HR. 100% ti tvrdim da bi se mogao pouzdati u HAK i policiju da se u HR nađeš u situaciji u kojoj sam se ja našao.

Koliko si subjektivan se vidi po tome što kažeš da su me oderali nakon što mi se auto pokvario. Ne, Vjerane, nisu me oderali. Nisu mi skupo naplatili NEŠTO. Oni su me opljačkali dovodeći mi život u pitanje. Uzeli su pare za NIŠTA. Ja sam bio spreman na to da me oderu. I to je za očekivati. Ali ovo je sasvim druga situacija.

Te rasprave da Bosna i Hercegovina nisu isto meni ništa posebno ne znače. Jasno je da nisu isto. Ali nalazite se unutar istih granica, bezakonje je podjednako svugdje i zato sam i napisao da sa otpadima u BiH ne bi više nikad imao posla. Jer nikad ne znaš šta te čeka... Tu vladaju lopovi i šerifi sa kojima je bolje nikad ne imati posla. Čast izuzecima...

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

lvudric
03.02.2018, 09:59
Otidji na Blidinje i odmori dusu. :D

Sto se tice Bosne i sl., u zadnje vrijeme zbog posla sam barem 5-10dana mjesecno u Sarajevu, evo bas cijeli iduci tj idem gore. Idem s bmw-om, znam gdje treba parkirati a gdje ne treba ni pomisliti i to je sve.

Svugdje ima finih ljudi i olosa, ja nikad nisam generalizirao. Samo mi smeta zgrazanje nad BiH kao da nas gledate iz Kanade, pa jbmu mater meni je s ovog mjesta odakle tipkam ovaj post nekih 6min do granice, pa ne disem ja drukciji zrak od vas.

Vama je BiH kao nepoznanica, ja o RH znam sve, sad se namece pitanje, zasto? Pa vjerojatno zato sto me zanima, jer svoju pricu zelim temeljiti na cinjenicama i osobnom iskustvu, a ne na nekim pricama koje sam cuo od tamo nekoga, jer to nije ok.
Ne znam koliko je ok da poistovjecujete te podjele u BiH, jer nismo mi bez razloga podijeljeni. Mene nitko nije tjerao da navijam za RH, da volim RH, da se smatram hrvatom. S tim sam se rodio, to se ne uci.

A prebivaliste nisam nikada imao niti cu imati, prebivaliste mi je tamo gdje zivim, i nabijem na k sve one koji koriste bilo kakve blagodati takvog tipa.

Ispravno potpuno[emoji106]

Perinho
03.02.2018, 14:58
Burek je originalno turski a oni kazu da ima sa mesom, sa sirom, sa spinatom.

U Slavoniji se oduvijek govorilo burek sa sirom, Bosanci u Frankfurtu uredno kazu burek sa sirom a u Bosni se ljute kad to netko kaze, glupo do boli.

irmascher
03.02.2018, 16:52
Burek je burek, a sve ostalo su pite, to sto mi jedemo pizzu s majonezom, ne mora znacit da tako treba i da je prvobitno zamisljeno.

st_falcon
03.02.2018, 17:00
Burek je burek, a sve ostalo su pite, to sto mi jedemo pizzu s majonezom, ne mora znacit da tako treba i da je prvobitno zamisljeno.

Sve su pite pitice,
samo je burek pitac!

:laugh:

salemetal
03.02.2018, 17:35
U Slavoniji se oduvijek govorilo burek sa sirom, Bosanci u Frankfurtu uredno kazu burek sa sirom a u Bosni se ljute kad to netko kaze, glupo do boli.

A čuj, moraš čuvati tradiciju i autohtone stvari, makar to bio i burek.

Perinho
03.02.2018, 19:43
Burek je uvezen iz Turske, nije autohtoni bosanski.

lvudric
03.02.2018, 22:20
I meni je sraži sa sirom, pa makar se ne zvao burek🤠

boris.ri
04.02.2018, 12:58
Evo burek sa sirom:

http://i63.tinypic.com/2iaab6d.jpg

lvudric
04.02.2018, 14:13
Evo burek sa sirom:

http://i63.tinypic.com/2iaab6d.jpg

Burek s mesom sa probao jednom i nije mi se svidio jer to meso mora biti kvalitetno, a moš mislit šta se na to pazi u nekom "brzogrizu" po Splitu ili Dalmaciji.
Ovaj "burek sa sirom" prolazi jer je manje zahtjevno za napravit, sir ko sir ne može puno omanit, makar bio i zamjenski sir, okus je tu negdi.

Certina
04.02.2018, 14:21
priznam samo burek od jabuka:beee:

Firechicken
04.02.2018, 14:21
Svjesni ste da taj "sa sirom" sto ga jedemo po pekarama u 5 ujutro nije vidio ni krave ni sira?? Skoro pa cisti škrob..

Perinho
04.02.2018, 16:17
Da, uglavnom nije cisti sir, mjesaju sir i griz, info iz prve ruke od bivseg zaposlenika uj pekari.

G0jA
04.02.2018, 17:12
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-520-d-m-paket-oglas-23654061
frend mi je prodaeo e90 i sada gleda e60, pa jel zna netko vise o ovome? dosta se dugo prodaje

Nev998
04.02.2018, 20:55
Pozdrav. Kupujem auto i razmisljam kupiti rabljeni BMW ili neki klasičniji novi auto iz salona. Bacio sam oko na par modela BMWa e90, godišta su od 2010 do 2012 po cijeni do 100 000kn. Kilometri se kreću između 130 000 i 180 000. Sad me zanima nekakav vaš savjet, dal da se upuštam u kupnju takvih rabljenih BMWa il uzet neki klasičniji al nov auto iz salona Peugeot 308 noviji model, Peugeot 2008, Kia Stonic itd itd.
I ako mi može netko predložit dobre uvoznike koji uvoze aute iz Njemačke

IgorK
04.02.2018, 22:25
Kupi novi auto i šparaj za BMW. Ako kupiš rabljeni BMW star 6-8g s bogznakolko kilometara nećeš imat kaj zašparati.

boris.ri
05.02.2018, 10:18
Nemoj tako izravno...:no:
:D:D
@Nev: U tvom slučaju postoje samo 2 vrste ljudi: oni koji za određeni iznos kupe rabljeni BMW i oni drugi koji za taj iznos kupe neko..drugo novo (novije) vozilo
Ti znaš najbolje ..

kuhmo
05.02.2018, 14:40
Kupi novi auto i šparaj za BMW. Ako kupiš rabljeni BMW star 6-8g s bogznakolko kilometara nećeš imat kaj zašparati.
Pa dobra E90tka se da nac za 15000€ nije to be 1500€.

Sta se tice novo vs staro, ovisi od covika do covika. Ja bi radije polovnog golfa nego novu daciu.

marac83
05.02.2018, 15:20
Polovni bmw u slučaju da si ljubitelj i entuzijast. .a takvih je nekad bilo na ovom forumu i malo više i zbog takvih bi ovakva mista tribala postojat .

U drugom slučaju, bilo koja opcija kupovine novog auta Je dobra opcija,ali taj savjet bi pronašao i van foruma.

Poslano sa mog GT-I9195 koristeći Tapatalk

GENERAL poslije BITKE
05.02.2018, 15:47
a najbolja opcija je kupit godinu dvije tri star auto s do nekih max 50.000km kada mu je cijena već pošteno pala...

Prepiksator
05.02.2018, 16:37
Polovni bmw u slučaju da si ljubitelj i entuzijast. .a takvih je nekad bilo na ovom forumu i malo više i zbog takvih bi ovakva mista tribala postojat .

U drugom slučaju, bilo koja opcija kupovine novog auta Je dobra opcija,ali taj savjet bi pronašao i van foruma.

Sve je to isti k...

Na novom pusis na vrijednosti ludacke novce

Na rabljenom pusis na odrzavanju koliko ovisi o primjerku

Ali da slazem se s ovim prvim napisanim

Nev998
06.02.2018, 16:19
Znaci ne bi bilo "najpametnije" uzet polovan BMW starosti cca. 5, 6 godina?
Zna netko dobru auto kucu, tj. postenu, makar malo ima takvih koja uvozi aute iz Njemacke?

Pjerosaky
06.02.2018, 16:28
Znaci ne bi bilo "najpametnije" uzet polovan BMW starosti cca. 5, 6 godina?
Zna netko dobru auto kucu, tj. postenu, makar malo ima takvih koja uvozi aute iz Njemacke?
Ni jedan izbor nije najpametniji, al da dodjes na bmw forum i da te maltene odgovaraju od kupovine bmwa, e to necu trpit! 😂 ako u startu kupis dobrog bmwa (vrijedi za svaki auto vjerovali ili ne) bit ce ti super, samo plati provjeru, probaj nac primjerak sa sto poznatijom povjescu, sto vise opreme to bolje, a opet cega nema ne moze se pokvariti. Ako je propisno i na vrijeme odrzavan nemas beda, djecje bolesti su car svakog auta, sto ih je manje to bolje, ja bas osobno ne volim tu car, ali zna biti zanimljiva ponekad 😁 ako ima bolesnika poput mene koji bi prije vozili nesto starije od recimo novog polovnog f30 u bezveze izdanju, vjerujem da ces i ti za sebe naci nesto u asortimanu polovnih bmwa 😜 go for it, sta je najgore sto se moze dogodit? 😁 ja bi osobno gledao sestaka (nemojte me kamenovat, ako covjek oce redna cetiri komada ja nemam nista protiv) i da ima nekakvu kolicinu opreme, ako se ne varam trazis e90? Navigacija pod obavezno, meni prvenstveno zbog izgleda unutrasnjosti :) sretno!

Nev998
06.02.2018, 17:35
Znas mozda tko ke od provjerenih uvoznika dobar za rabljene BMWe?

Pjerosaky
06.02.2018, 17:41
E tu ti ne mogu pomoc, ne znam nikog na strani varazdina i tog dijela hrvatske, ali vjerujem da ima forumasa koji bi ti mogli pomoc, mozda cak i sa uvozom, ako te tu nitko ne primjeti probaj napraviti novu temu sa svim podacima koje zelis na autu, mozda izroni neki dobar, a da je u hrvatskoj pa neces imati nikakvog posla oko uvoza, a mozes vidjeti auto kako god hoces prije kupovine

usro100
06.02.2018, 18:02

500€ i prstom pokazi kojeg zelis[emoji1]

Kuruza
06.02.2018, 21:11

Ja bih uvijek radije kupio domaći auto nego uvoz.
Mislim da je otvoreno više prostora muljažama kod uvoza.

Nev998
06.02.2018, 21:25
Ajd ovako, možete li mo reć iz nekog iskustva, koliko star BMW bi bilo dobro kupit, koliku kilometražu da ima, i naravno cijena tj. da ne preplatim

Certina
06.02.2018, 21:30
Ajd ovako, možete li mo reć iz nekog iskustva, koliko star BMW bi bilo dobro kupit, koliku kilometražu da ima, i naravno cijena tj. da ne preplatim

http://i68.tinypic.com/2090xhv.jpg

Perinho
06.02.2018, 21:31
Nema pravila, moze bit star godinu dana pa ubijen a moze bit stra 10 godina pa pazen i mazen i u boljem stanju od tog ubijenog.

Kod rabljenog auta je zlatno pravilo da ako ne znas sam onda plati provjerenom mehanicaru da ga pregleda prije kupovine.

usro100
06.02.2018, 21:43
Ja bih uvijek radije kupio domaći auto nego uvoz.
Mislim da je otvoreno više prostora muljažama kod uvoza.

Sve je na strani iz uvoza - od izbora, cesta, servisa, ovlastenih dilera....

Ante_ZD
06.02.2018, 22:06

Kilometraža i broj vlasnika ti je broj jedan pa onda godine i način korištenja. Do 200tkm se u pravilu rade osnovni servisi i ne bude većih kvarova. Od 200 do 250 tkm paženi primjerici mogu izgurati dok ostali vape za servisiranjem (zamašnjak, turbo, dpf, injektori, aku, lanci, amortizeri, sjenila xsenona i razni dijelovi ovjesa). Kad se to izmijeni slijedi opet mir :laugh:.

marac83
06.02.2018, 22:50
https://www.njuskalo.hr/auti/nissan-350z-350-3.5-v6-oglas-24656910

Snjur
06.02.2018, 23:03
https://www.njuskalo.hr/auti/nissan-350z-350-3.5-v6-oglas-24656910Usa market

OrBrS
07.02.2018, 13:49
http://www.index.hr/oglasi/bmw-serija-3-coupe-e36-320i-siber/oid/849016

marac83
07.02.2018, 14:05
odlican

Kuruza
07.02.2018, 21:05
Sve je na strani iz uvoza - od izbora, cesta, servisa, ovlastenih dilera....

U pravilu se uvoze primjerci koji su, iz ovog ili onog razloga, vani među jeftinijima da bi cijela računica uvoza dobila smisao.
Isto tako, uvoz svakog pošteno motoriziranog BMW-a ispada 5-6.000 EUR pa na više.

peepe
07.02.2018, 21:30
U pravilu se auto ne kupuje bas kod lokalnih svercera, koji bas uvoze auta sta su za "export" ...
Samo ljudi polete radi cijene.
I sa tim uvozom od par tisuca eura, opet te izade jeftinije, nego kupnja kod nas.

Vani (Njemacka) ima jako dobar i velik izbor, samo treba biti odlucan i traziti na pravom mjestu.

Po meni uvijek uvoz provjerenog auta, nego kupnja kod nas.Auto je bilo za trziste te drzave , redovito servisirano u ovlastenom, bolje ceste, gorivo, ulje ...

usro100
07.02.2018, 21:33
Tako je[emoji106]

GENERAL poslije BITKE
07.02.2018, 21:41
I sa tim uvozom od par tisuca eura, opet te izade jeftinije, nego kupnja kod nas.

a što je s onom da dobar auto u DE s malo km košta isto kao kod nas...

peepe
07.02.2018, 21:48
To sam se nadovezao na onoga sta je za f10 2.0d trazio 50000€ kod nas, u Njem. smo kolegi nasli za cca 25000€ te modele, pa je racunica ispala jednostavna :)

Dobar je sirok pojam, barem za forum ... oprema se trazi ovo ono. Gore ima izbora opremljenih kako zelis, sta bas nije slucaj kod nas.

Kuruza
07.02.2018, 22:10
Po meni uvijek uvoz provjerenog auta, nego kupnja kod nas.Auto je bilo za trziste te drzave , redovito servisirano u ovlastenom, bolje ceste, gorivo, ulje ...

Yeah, right...
I manje smrdi kad u njemu švabo prdne... :D

Al dobro, ima različitih mišljenja i uvažavam to.

Firechicken
07.02.2018, 22:19
Jedino sto stoji je da je puno veci izbor, i u globalu su malo bolje odrzavani, sto ne mora biti pravilo..
A rijetki nabudzeni primjerci sa malo km i jebenom motorizacijom kostaju i ovdje poprilicno.

NumberTwo
08.02.2018, 01:34
Samo za primjer. Cls 350 cgi, facelift, na mobile.de nema za manje pare nego sam ja platio u sloveniji.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Firechicken
08.02.2018, 02:01
Samo za primjer. Cls 350 cgi, facelift, na mobile.de nema za manje pare nego sam ja platio u sloveniji.

Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkSlovenija je uvijek imala manje cijene auta od recimo njemacke, nikad mi nije bilo jasno zasto.. poljska ceska, ista prica..

Glava
08.02.2018, 08:04
Yeah, right...
I manje smrdi kad u njemu švabo prdne... :D

Al dobro, ima različitih mišljenja i uvažavam to.

Znas zasto manje smrdi?

Zato jer je taj svabo kao naravno i neki ljudi kod nas, ali ih kod nas nazalost ima puno manje kupil novi auto, vozil 3/5 godina, ostavi ga u istom salonu i pici dalje...

Po meni je to matematicki bolje...

Kao npr. i kod tvog auta
Koliko si ih u HR morao pogledat da ga nades

Gore zbog brojki bi ga nasao puno puno prije...
Eto zato

IgorK
08.02.2018, 08:20
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=256602050&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=15200&makeModelVariant1.modelId=5&maxFirstRegistrationDate=2000-12-31&pageNumber=1&scopeId=C&fnai=prev&steered=1&searchId=91a6eadb-2406-fecd-d4f8-4c1c1a74ecff

Sad ili nikad :D

marino
08.02.2018, 10:21
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=256602050&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=15200&makeModelVariant1.modelId=5&maxFirstRegistrationDate=2000-12-31&pageNumber=1&scopeId=C&fnai=prev&steered=1&searchId=91a6eadb-2406-fecd-d4f8-4c1c1a74ecff

Sad ili nikad :D

Nikad! :)

-VeX-
08.02.2018, 10:31
Tko misli da će nać auto na mobile.de, otić u njemačku po njega, dovest ga, sredit sve papire i to je to se gadno vara. To su sve prevelika očekivanja. Dobar auto u njemačkoj isto košta, ali ono što se zna dogodit puno češće je da tu i tamo kapne koji extra primjerak po dosta manjoj cijeni nego obično (neki doktor kupuje novu liniju tek toliko itd.). Ali kupit takav primjerak je praktički nemoguće, lokalni dileri će ga namirisat u pola dana i stavit u svoj salon po normalnoj cijeni.

Ima li krševa u DE? Kolko hoćeš. Imali odličnih auta u DE? Kolko hoćeš. Ali i dalje odlični auti koštaju...
Ono što jest činjenica za pojedine marke je da su auti namjenjeni za DE tržište kvalitetniji. I to je IMO jedini dobar razlog zašto uzet auto u DE. Jel u te marke spada i BMW to nisam siguran.

d4rk_ch1ld
08.02.2018, 17:09
Kako vam se čini ovaj primjerak? Zna li netko ovaj autić?
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-1-118d-m-performance-oglas-24456815

krky
08.02.2018, 18:19
Toliko svega nabroio, a xenon nema.
kupuješ 1er?

d4rk_ch1ld
08.02.2018, 22:04
Toliko svega nabroio, a xenon nema.
kupuješ 1er?

Da. 10k eura mi je plafon.

Tomo_st
09.02.2018, 23:35
Gledan i nevirujen,kako neko može ovoliko zapustit auto.... ex Mingin/Ianov 2.8/2.0 :no: :no:

Inače prodaje se za 3500€ sa slikama starim min. 3 godine di sicevi pare novi..

https://i.imgur.com/09vE52K.jpg
https://i.imgur.com/7VERqDm.jpg
https://i.imgur.com/SNyhYjE.jpg
https://i.imgur.com/DAhPXS9.jpg
https://i.imgur.com/w8aoeVi.jpg
https://i.imgur.com/9PPDCgh.jpg

marac83
09.02.2018, 23:36
Ne mogu virovat

Firechicken
09.02.2018, 23:42
Nije ni tada taj auto bio u toliko zavidnom stanju kako ga se glorificira, ali je bar kozmeticki bio na hrpi..

Nije ovo nista strasno, vecina e36ica na nasim cestama izgleda slicno.. treba mu par tisuca eura ljubavi od nekog tko zna sto radi i bit ce bolji nego ikad.. M paket je vec tu, sami vaderi znamo koliko kostaju, motor je nutra.. po meni odlicna baza kome ne smeta ta ruzna bostongrün..

Tomo_st
09.02.2018, 23:45
Nije ni tada taj auto bio u toliko zavidnom stanju kako ga se glorificira, ali je bar kozmeticki bio na hrpi..

Nije ovo nista strasno, vecina e36ica na nasim cestama izgleda slicno.. treba mu par tisuca eura ljubavi od nekog tko zna sto radi i bit ce bolji nego ikad.. M paket je vec tu, sami vaderi znamo koliko kostaju, motor je nutra.. po meni odlicna baza kome ne smeta ta ruzna bostongrün..

E da su papiri cisti...uvezen je navodno na razbijenu sasiju od 2.0,u originalu je 2.8 a kad ga ocitan sa HUO izbacuje 1.6

Firechicken
09.02.2018, 23:48
E da su papiri cisti...uvezen je navodno na razbijenu sasiju od 2.0,u originalu je 2.8 a kad ga ocitan sa HUO izbacuje 1.6Da, i meni bi kemija s papirima bila turn off.. ali da ga da za nesto ispod 3 soma, isplatilo bi se makar za djelove.. vadere nemos za lijeka nac vise..

Certina
09.02.2018, 23:53
odvalio sam na sarafciger na prozoru:laugh::laugh:

Tomo_st
09.02.2018, 23:54
Da, i meni bi kemija s papirima bila turn off.. ali da ga da za nesto ispod 3 soma, isplatilo bi se makar za djelove.. vadere nemos za lijeka nac vise..

Ma sve to stoji,može se dovest u red ALI opet papiri.

Za dijelove ok,ali ovo napravit od siceva moze samo totalni debil (a znamo o kakvin sicevima pricamo)...

irmascher
09.02.2018, 23:58
odvalio sam na sarafciger na prozoru:laugh::laugh:

bar je OEM :laugh:

Certina
10.02.2018, 00:00
bar je OEM :laugh:

je nasao ga u autu... da je kupio sarafciger to bi bilo vec ulaganje u auto, a ocito mu se to kosi s vjerom:laugh::laugh:

NumberTwo
10.02.2018, 07:46
3500 eura?

Ko je tu lud?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Brunos
10.02.2018, 07:49
Tako je inace auto iznutra i izgledao kad je dosao u Zagreb natrag sa mrtvim motorom iz Osijeka kod lika u Savskoj na servis kaj ima onih par BMW-a, a Ian zna kome je prodao taj auto u Osijek kojeg necu imenovati.

Manda
10.02.2018, 08:37
Tako je inace auto iznutra i izgledao kad je dosao u Zagreb natrag sa mrtvim motorom iz Osijeka kod lika u Savskoj na servis kaj ima onih par BMW-a, a Ian zna kome je prodao taj auto u Osijek kojeg necu imenovati.

Da ga jebes ali ovaj sic su misevi grickali, nema sta drugo biti

Luka_ri
10.02.2018, 08:43
Meni se baš čini da je koža jednostavno pukla uslijed neodržavanja...

Brunos
10.02.2018, 08:44
Bila je samo jedna rupa u obliku metka na sicu kad je bio kod Iana i kad se taj auto vratio u ZG, doslovce sic izgleda ko da ga je krava zvakala koliko je unisten, al ovo je inace nista kako je izgledao iznutra kad je dosao. Jako je zapusten bio auto i izvana, al donekle je sadasnji vlasnik nekaj sitno uredio izvana da bude ok tipa zadnje oem lampe, natrag plasticni pragovi...

marac83
10.02.2018, 09:08
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-coupe-320i-oglas-24692613

Nešto dobro...

Firechicken
10.02.2018, 09:43

Nešto dobro...Jako uredan, mozda dobra osnova za nesto.. ali meni osobno recimo skroz neinteresantan auto, iako obozavam e36..

Ivan316i
10.02.2018, 10:41
U jbt meni prelijep. Samo unutrašnjost malo srediti i bio bi ko bombonček :)

kuhmo
10.02.2018, 10:51
Gledan i nevirujen,kako neko može ovoliko zapustit auto.... ex Mingin/Ianov 2.8/2.0 :no: :no:

Ima ljudi kojih nije briga. Ali doslovno nije. Znan ih par, pa ljudi filtere ne minjaju voze dok ne stane. A trosak oko 50 kn. Ja drzim da je auto ko clan obitelji, trazi paznju i novce.

Ivan316i
10.02.2018, 11:30
A na fejsu u grupi su slike iz 2011. kad ga vozio Minga i čak jedna slika s Rasonjom iz 2012. :D I sad ovi klinci od 18 god drkaju jer misle da još uvijek tako izgleda :P

Kuruza
10.02.2018, 12:13

Nešto dobro...

Meni je odličan. Ovakav auto je već postao raritet. Baš se vidi prava kilometraža i da nije još izrauban i izlizan ko ostatak E36-ica danas.

Uz minimalno truda bi se dao srediti vrhunski.
Posložiti sitnice, kakva dobra felga, M optika, staviti bijele žmigavce, ispolirati ga i navoskati, strava.

marac83
10.02.2018, 12:24
Upravo tako...neki detalji navedu na zaključak da bi stvarno mogao bit dobra baza...moglo bi bit tako.
Motorni prostor je odličan.Ako nije trul i ako je ravan...to je to!

hachirokuae
10.02.2018, 12:39
Nekome auto sluzi, a neko sluzi autu

marac83
10.02.2018, 12:53
Oni kojima auto sam osluži uglavnom nisu na forumima ni u autoklubovima...

Bubba
10.02.2018, 14:22
Prije nekoliko godina ga vidio u beliscu uzivo u prolazu, djelovao mi je na prvi pogled kao grob, unatoc M paketu itd itd.
Branik bio polomljen, bez praga jednog, vrlo neuredan... Koliko me pamcenje sluzi bar

boris.ri
10.02.2018, 15:58
Pa dobro koji je to..? Jedini zeleni coupe je 325i iz KR, ali ne slaže mi se cijena..
Daj ne budite misteriozni..

Bubba
10.02.2018, 16:03
Pa dobro koji je to..? Jedini zeleni coupe je 325i iz KR, ali ne slaže mi se cijena..
Daj ne budite misteriozni..

Ex Minga, ex Ian i ex jedan decko iz Belisca (zaboravio sam mu nick sa foruma).
Dok je bio u st forumski uzdizan u nebesa kao da ga je sam bog napravio i pozlatio, a kad je dosao u zg pocelo se pricati malo druga prica.
Barem koliko se sjecam unazad eto mojih 12 forumskih god citanja.

Bubba
10.02.2018, 16:04
Edit:
Evo pronasao:
http://www.bmwautoklub.hr/forum/showthread.php/32543-Bmw-E36-Coupe-328i-Sultan-green-%29?highlight=minga

Kuruza
10.02.2018, 16:18
Dok je bio u st forumski uzdizan u nebesa kao da ga je sam bog napravio i pozlatio, a kad je dosao u zg pocelo se pricati malo druga prica.
Barem koliko se sjecam unazad eto mojih 12 forumskih god citanja.

+ prije toga je bio kod kolege Marka iz Dubrovnika (ne znam jel još aktivan na forumu), a još prije Dubrovnika je bio kod kolege kojem sam zaboravio ime.

marino
10.02.2018, 16:22
Kod kolege s foruma Marko S a prije njega kod šmita. :)

IgorK
10.02.2018, 16:32
U proljeće 2011. sam s Mingom u ST probao 0-160 u A4 2.0T i dobio ga za dužinu auta. Taj isti A4 je od mog 328i do 160 zaostao 4-5 dužina auta.

Prepiksator
10.02.2018, 17:01
https://www.njuskalo.hr/auti/subaru-impreza-2.0-wrx-sti-1-god-reg-oglas-24711113https://s18.postimg.org/s1feoz1ll/IMG-20180210-_WA0039.jpg

boris.ri
10.02.2018, 17:33
Ima li kakav link do oglasa za taj e36

GENERAL poslije BITKE
10.02.2018, 17:48

znači od najboljeg e trisšes u vasioni do pokaznog primjerka za značenje "grob"

Prepiksator
10.02.2018, 17:55
Klasicno splitsko top stanje

Bubba
10.02.2018, 17:55
znači od najboljeg e trisšes u vasioni do pokaznog primjerka za značenje "grob"

Ne bih detaljnije komentirao jer nisam osobno detaljnije gledao ni probao taj auto.
Jednom sam ga samo u prolazu vidio i to je to.
Znam samo sto se svasta pisalo, a sigurno ih ima koji bolje znaju.

marac83
10.02.2018, 18:03
Kakav mu je lak bio?...malo su mi čudne ove zelene slike...

lvudric
10.02.2018, 18:46
Klasicno splitsko top stanje

Da, tako sam i ja dobio iz Zagreba felge style 193 top stanje, na riječ, a ono 2 od 4 varene, pa onda priča “nisam znao, dobio sam ih pod račun”.

Firechicken
10.02.2018, 18:48
Fusera i preprodavaca ima svugdje, bio to zagreb split ili neko selo.. samo je eto, igrom slucaja, par splitskih auta postalo "poznato" pa iz toga proizlazi prica..

marac83
10.02.2018, 18:51
Budimo realni..prednost je manje soli ili nimalo soli u dalmaciji...

Big D
10.02.2018, 18:52
U proljeće 2011. sam s Mingom u ST probao 0-160 u A4 2.0T i dobio ga za dužinu auta. Taj isti A4 je od mog 328i do 160 zaostao 4-5 dužina auta.

To je zato jer je u papirima 2.0 :-) :-) :-)

mario340i
10.02.2018, 18:58

https://i.imgur.com/09vE52K.jpg
https://i.imgur.com/7VERqDm.jpg
https://i.imgur.com/SNyhYjE.jpg
https://i.imgur.com/DAhPXS9.jpg
https://i.imgur.com/w8aoeVi.jpg
https://i.imgur.com/9PPDCgh.jpg

Morao sam quote lupit.....

Ali Isuse :no: rupa u sicu....:a116:
Kad sam s mingom bio zadnji put,sicevi su bili novi novi... ovo je nemar samo takav... baš šteta :protest[1]:

Brunos
10.02.2018, 19:00
Budimo realni..prednost je manje soli ili nimalo soli u dalmaciji...

Poslano sa mog GT-I9195 koristeći TapatalkNista to ne znaci kad dosta auta idu u ZG na put ili slicno. Nisu vjecno u Dalmaciji i da ne idu nikam dalje [emoji6]

marac83
10.02.2018, 19:02
Nista to ne znaci kad dosta auta idu u ZG na put ili slicno. Nisu vjecno u Dalmaciji i da ne idu nikam dalje [emoji6]

Točno..ima svega.

mario340i
10.02.2018, 19:05
Prije nekoliko godina ga vidio u beliscu uzivo u prolazu, djelovao mi je na prvi pogled kao grob, unatoc M paketu itd itd.
Branik bio polomljen, bez praga jednog, vrlo neuredan... Koliko me pamcenje sluzi bar

Iz belisca i je ex vlasnik na kojeg bruno misli. ZEKO s foruma

lvudric
10.02.2018, 19:17
Fusera i preprodavaca ima svugdje, bio to zagreb split ili neko selo.. samo je eto, igrom slucaja, par splitskih auta postalo "poznato" pa iz toga proizlazi prica..

Slažem se kolega, ali u zadnje vrijeme nekako uvijek iz Splita loši primjeri, osobno, kad sam prodavao auto, kupac se nije mogao načuditi da mu ni njegov
mehaničar ne može pronaći manu, isčuđavao se da mu prodajem auto sa skoro novim gumama plaćenim 5000kn itd. Oću kazat nismo ni mi iz Splita svi varalice po defaultu.

Tomo_st
10.02.2018, 19:33
Nista to ne znaci kad dosta auta idu u ZG na put ili slicno. Nisu vjecno u Dalmaciji i da ne idu nikam dalje [emoji6]

.. znaci tebi je isto da auto vidi sol 5-6 dana ili da je na soli cilu zimu i tako godinama..Noviji auti su puno bolje zasticeni za razliku od starijih,e tu je velika razlika u ocuvanosti limarije.Dodji i pogledaj kod mene limo i compact (93 i 95 god) koji su stalno vozeni u Dalmaciji i ako nadjes tragove ruzine (korozije),ja ti ga poklonim:laugh:

Glava
10.02.2018, 19:49
budimo realni ne postoje ST i ZG auti

ak se preko telefona i današnjih medija sve dogovori malo je prostora za zajeb, osim ak netko nije htio baš svjesno napravit zajeb

kao i svi ostali išao sam pokoji puta za bezveze
desi se : )

moj ex-M bil je na ST području i nemam stvarno reč krive riječi ni za čovjeka kao naravno ni za auto
nedugo sam kupil jedna sjedala u ST, isto bilo sve 5

irmascher
10.02.2018, 19:50
.. znaci tebi je isto da auto vidi sol 5-6 dana ili da je na soli cilu zimu i tako godinama..Noviji auti su puno bolje zasticeni za razliku od starijih,e tu je velika razlika u ocuvanosti limarije.Dodji i pogledaj kod mene limo i compact (93 i 95 god) koji su stalno vozeni u Dalmaciji i ako nadjes tragove ruzine (korozije),ja ti ga poklonim:laugh:

ako jednom provozaš auto po snijegu, to se više ne može oprat :D :D

Pjerosaky
10.02.2018, 20:04
.. znaci tebi je isto da auto vidi sol 5-6 dana ili da je na soli cilu zimu i tako godinama..Noviji auti su puno bolje zasticeni za razliku od starijih,e tu je velika razlika u ocuvanosti limarije.Dodji i pogledaj kod mene limo i compact (93 i 95 god) koji su stalno vozeni u Dalmaciji i ako nadjes tragove ruzine (korozije),ja ti ga poklonim[emoji23]
Doci cu ja na odmor jedno 2 tjedna trazit hrdju po tvom, mozd mi se posreci, pazi sta si reko 😂

Tomo_st
10.02.2018, 20:27
Doci cu ja na odmor jedno 2 tjedna trazit hrdju po tvom, mozd mi se posreci, pazi sta si reko 

:msn-wink:,ispecemo koju ljignju,vina ima,...

kuhmo
10.02.2018, 21:11
Bmw 545i
Velika Gorica
€15,000
M paket full oprema, 188000km, regan do 21.07.2018.
https://i.imgur.com/ZBa082Z.jpghttps://i.imgur.com/ORrEiv1.jpghttps://i.imgur.com/HIyr41r.jpg
https://i.imgur.com/NdGMxMN.jpg
https://i.imgur.com/BWc1uFX.jpg
https://i.imgur.com/oA7Ogvq.jpg

Prepiksator
10.02.2018, 22:59
Da, tako sam i ja dobio iz Zagreba felge style 193 top stanje, na riječ, a ono 2 od 4 varene, pa onda priča “nisam znao, dobio sam ih pod račun”.

Lovre moja kamata je iz Splita nikad imo bolji auto, krivo si skopcal chicken ti je objasnio u postu ispod

Vidi se ko zna :laugh:

st_falcon
11.02.2018, 18:26
:msn-wink:,ispecemo koju ljignju,vina ima,...

Treba li vam službeni zapisničar?:laugh:

Zg-drajver
11.02.2018, 23:13
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-f30-320d-sportline-automatik-bixenon-navi-pro-akcija-oglas-24720001

Poslano sa mog HTC One M9 koristeći Tapatalk

Tomo_st
12.02.2018, 00:43
Treba li vam službeni zapisničar?:laugh:

.. moze,neka ostane traga.Probacu uvatit koju djetalnu lignju,da ostanes twiggy:cmf

Bubba
12.02.2018, 14:33
Dali mozda netko zna kakvu info o ovom 740i?
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-7-740i-automatik-oglas-23840234

SoundLunatic
12.02.2018, 14:52
Uhh ovaj 740i izgleda jako dobro, djeluje kao da ima mnogo potencijala.

e-28 fan
12.02.2018, 15:19
Auto od poznanika.
Uredna,održavana.

Bubba
12.02.2018, 15:28
Auto od poznanika.
Uredna,održavana.

Tnx :thumbsup:

Prijasnji vlasnik bio poznanik (nema vise tog oglasa), ili sad ovi spartak?
Ili je to sve isto...

e-28 fan
12.02.2018, 17:16
Spartak je poznanik.
Uzeo je auto od ovog prije na oglasu.

pjuse
13.02.2018, 19:15
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-1-120d-coupe-oglas-24647878

Zgodna jedinica po popularnoj cijeni.

salemetal
13.02.2018, 19:40

Zgodna jedinica po popularnoj cijeni.Uf sto je dobar.
Dodje mi da ga kupim.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Brunos
13.02.2018, 19:53
Bas je zgodan autic.

lvudric
13.02.2018, 20:27

Dobra, al da troši 6L, daj stari ne s...i.

salemetal
13.02.2018, 21:10

Sent from my iPhone using TapatalkEvo tebe opet. :)

Perinho
13.02.2018, 21:29
Nije 120d nego 118d, jebena oprema, coupe, vrijedi te novce.

http://bimmer.work/vin/cff4c992a6b646be47e7da556a33ff47/

Certina
13.02.2018, 21:39

taj auto makni iz zagreba i daj nekoj babi da ga vozi trosit ce i manje;) ali 316d nikad nece ici ko pravi auto:p

lvudric
13.02.2018, 21:49
taj auto makni iz zagreba i daj nekoj babi da ga vozi trosit ce i manje;) ali 316d nikad nece ici ko pravi auto:p

Samo ti piši, ide 316d sasvim lijepo,
Pogotovo nakon chipanja. Ali da neko auto troši 5-6L je notorna laž i izmišljotina.

lvudric
13.02.2018, 21:50
Evo tebe opet. :)

Evo i tebe[emoji3]. Pozdrav kolega.

Certina
13.02.2018, 21:51
Samo ti piši, ide 316d sasvim lijepo,
Pogotovo nakon chipanja. Ali da neko auto troši 5-6L je notorna laž i izmišljotina.

meni je 2.0tdi u golfu pola vremena trosio ispod 6l, ok drugu polovicu vremena je bio 10+ al ono moze se ;)

lvudric
13.02.2018, 21:55
meni je 2.0tdi u golfu pola vremena trosio ispod 6l, ok drugu polovicu vremena je bio 10+ al ono moze se ;)

Ma Polo 1.6 tdi troši više od 5-6, a kamoli veća auta, sa 2.0 motorima i više, tako da....

Certina
13.02.2018, 21:57
Ma Polo 1.6 tdi troši više od 5-6, a kamoli veća auta, sa 2.0 motorima i više, tako da....

ako ti tako kazes u pravu si: II

Firechicken
13.02.2018, 22:00

1.6tdi nije nesto posebno iberstedljiv motor, imam ga sad u golfu i ne trosi nista posebno manje od CCa 2.0tdi 170ks..

i da, moze ih se vozit ispod 6l, mom starom je prosjek 5,5-6l nonstop..
dali ga ja tako vozim, ne.. prije 7,5-8l.. :laugh:

tako da za VW pouzdano iz prve ruke znam da moze, za BMW 4zyl ne znam, nit imao nit namjeravam : II

pjuse
13.02.2018, 22:05

Ide i niže

irmascher
13.02.2018, 22:35
https://www.olx.ba/artikal/22243671/bmw-123d-2008-2-0-dizel-204ks-jedini-u-bih/

ovo mi je simpatičan auto... malo remapa i ide to jako dobro.

bmw.bmw
13.02.2018, 22:37
Nije 120d nego 118d, jebena oprema, coupe, vrijedi te novce.

http://bimmer.work/vin/cff4c992a6b646be47e7da556a33ff47/

Piše i da je automatic?

kuhmo
13.02.2018, 22:44

ovo mi je simpatičan auto... malo remapa i ide to jako dobro.
Zar 123d nije samo dolazio mpaketiran, to je biturbo 20d top model koliko ja znan...

kuhmo
13.02.2018, 22:47

Malo ima E82ica, jako zgodan autic. Doduse nisan siguran kakav je s mistom, ali meni svakako lip coupe.

irmascher
13.02.2018, 22:47
odakle ti to da je dolazio samo u M paketu

kuhmo
13.02.2018, 23:02
odakle ti to da je dolazio samo u M paketu
Top model, pa san automatski mislio da nema bez Mpaketa.

Luka_ri
13.02.2018, 23:07

ovo mi je simpatičan auto... malo remapa i ide to jako dobro.Ide vrhunski. Dok ne crkne.
A to je često. Prečesto.
I skupo. Preskupo... :D
Taj 123d je bio čemu valjda samo prvih 100tkm a onda bježi koliko te noge nose...

irmascher
13.02.2018, 23:07
Top model, pa san automatski mislio da nema bez Mpaketa.

top model je M135i...

irmascher
13.02.2018, 23:08
Ide vrhunski. Dok ne crkne.
A to je često. Prečesto.
I skupo. Preskupo... :D
Taj 123d je bio čemu valjda samo prvih 100tkm a onda bježi koliko te noge nose...

Šta je skupo? turbine, dizne?

kuhmo
13.02.2018, 23:32
top model je M135i...
Od dizela je 123d :D nemoj me sad cimat na burek pita seme.

Zajeba san se ocito.

lvudric
14.02.2018, 07:41
Ide i niže

Da, ako ćeš se ćufkat, “bez gasa”.

salemetal
14.02.2018, 07:55
Da, ako ćeš se ćufkat, “bez gasa”.

Ne znam zašto si tako tvrdoglav. Na ogromnom uzorku, malo grad, puno otvorena cesta i autoput mi auto troši do 5.2 l. Ne vozim se sporo i bez gasa.

Firechicken
14.02.2018, 08:20
Ne znam zašto si tako tvrdoglav. Na ogromnom uzorku, malo grad, puno otvorena cesta i autoput mi auto troši do 5.2 l. Ne vozim se sporo i bez gasa.To ti je napolenski kompleks gospode sa malim dizelima.. "ak moj ne trosi 6l nebu ni vas, grr grr" [emoji28][emoji28]

sfreak
14.02.2018, 14:16
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-530d-automatik-org-kilometri-oglas-24728548

Certina
14.02.2018, 14:33
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-530d-automatik-org-kilometri-oglas-24728548

lijep al bio bi ljepsi bez teksta kako objasnjava da nije svercer... i 20k ce dobit ono nikad pa ni tad

kuhmo
14.02.2018, 15:10
lijep al bio bi ljepsi bez teksta kako objasnjava da nije svercer... i 20k ce dobit ono nikad pa ni tad
Za to se prodavaju F10. Nisu 30d ali ipak je F10. Ovo je za onoga kome se svidja E60.

Glava
14.02.2018, 15:17
poanta svega je da svaka roba ima svog kupca

što ne vrijedi nekima to baš netko drugi traži i želi

jer na kraju krajeva pričamo samo o stvarima kojima je glavna zadača da uveseljavaju sve nas

kuhmo
14.02.2018, 15:20
poanta svega je da svaka roba ima svog kupca

što ne vrijedi nekima to baš netko drugi traži i želi

jer na kraju krajeva pričamo samo o stvarima kojima je glavna zadača da uveseljavaju sve nas
Da zato san i reka da je ovo za onog ko voli E60. Iskreno meni je F10 miljama isprid po designu, nekako mi nije sio E60 pa ga nebi cijenio toliko. Ako je auto stvarno male kilometraze i odlicno ocuvano, zasto ne. Ali mislin da je sva auta stavio po malo visoj cijeni (Passat, 3er) pa ce spustit malo i prodat.

lvudric
14.02.2018, 18:28
Ne znam zašto si tako tvrdoglav. Na ogromnom uzorku, malo grad, puno otvorena cesta i autoput mi auto troši do 5.2 l. Ne vozim se sporo i bez gasa.

5L troši pri prosječnoj brzini >50km/h

To ti je napolenski kompleks gospode sa malim dizelima.. "ak moj ne trosi 6l nebu ni vas, grr grr" [emoji28][emoji28]

Malo dizel sa 2000ccm?
Šta još neću pročitat na ovom forumu...

lvudric
14.02.2018, 18:32

Ma lik ima volju za “opravdavanja” unaprijed. Kao da liječi neki svoj kompleks. Bježi kao vjetar od takvih mudrijaša. “Zamjena po mojim uvjetima” hahahahahaha.
I za ovoga vrijedi da bi se mogao ubiti kad bi skočio sa svoga ega.

lvudric
14.02.2018, 18:35
Da zato san i reka da je ovo za onog ko voli E60. Iskreno meni je F10 miljama isprid po designu, nekako mi nije sio E60 pa ga nebi cijenio toliko. Ako je auto stvarno male kilometraze i odlicno ocuvano, zasto ne. Ali mislin da je sva auta stavio po malo visoj cijeni (Passat, 3er) pa ce spustit malo i prodat.

11 godina je 11 godina, 3. linija petice unatrag. A onda 100tkm ili 200tkm ne igraju veliku ulogu. Tako da, 20k€ može dati lik zaslijepljen modelom e60.

Perinho
14.02.2018, 18:37
Takvi onda kupe M5 ili 545i ili neki slican motor koji se ne vidi svaki dan a ne vulgaris 530d kojih ima na tone.

lvudric
14.02.2018, 19:02
Takvi onda kupe M5 ili 545i ili neki slican motor koji se ne vidi svaki dan a ne vulgaris 530d kojih ima na tone.

Može se i tako kazat.

Luka_ri
14.02.2018, 21:33
5L troši pri prosječnoj brzini >50km/h

Sent from my iPhone using TapatalkA ne nego je za BMW velik dizel od 2000ccm? A tih 115 konja da ni ne spominjemo :D :D

lvudric
14.02.2018, 22:58
A ne nego je za BMW velik dizel od 2000ccm? A tih 115 konja da ni ne spominjemo :D :D

Pa u usporedbi sa 1.2tdi ili 1.0tfsi, sasvim pristojna zapremina motora, koji ide od 115, do 218 konja ovisno o trubini, špricama itd.
A mrvicu je i življi, tiši i manje troši od starih šestaka iz e46.

Luka_ri
15.02.2018, 08:35
Pa u usporedbi sa 1.2tdi ili 1.0tfsi, sasvim pristojna zapremina motora, koji ide od 115, do 218 konja ovisno o trubini, špricama itd.
A mrvicu je i življi, tiši i manje troši od starih šestaka iz e46.

Sent from my iPhone using TapatalkKako se uporno pališ na te sitne provokacije 316d i imaš potrebu opravdavati da je to NEŠTO...
Pa da nastavimo :D
Uspoređivati motor iz BMW-a sa motorom iz Pola može samo netko sa kompleksom malog motora [emoji14]
A da ne govorimo o tišini i mirnoći 4zyl u odnosu na 6zyl :D :D
Provala godine...

Vuka St
15.02.2018, 08:57
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-m3-smg-automatik-oglas-24740795

Evo nakon dugo vremena osvanuo i neki e46 M3 na njuškalu. Btw pitanje zna li neko otprilike koliko uopće ima ovih M3 u Hrvatskoj?

kreker
15.02.2018, 09:01
NHF, al isključivo punoljetni krš, tehnologije kasnih '90ih je NEŠTO.

boris.ri
15.02.2018, 09:28
NHF, al isključivo punoljetni krš, tehnologije kasnih '90ih je NEŠTO.
Nisam razumio komentar, ali valjda se ne odnosi na M3?

Luka_ri
15.02.2018, 09:37

Evo nakon dugo vremena osvanuo i neki e46 M3 na njuškalu. Btw pitanje zna li neko otprilike koliko uopće ima ovih M3 u Hrvatskoj?Ima ih. Ali se ne prodaju...
Valjda je ono šta je bilo trulo propalo do kraja, a oni primjerci koji su u dobrom stanju vlasnicima vrijede više nego bi tržište platilo. I onda ih ni ne prodaju...

Markic
15.02.2018, 10:55
Dotični E46 je od frenda i u zavidnom je stanju.

boris.ri
15.02.2018, 11:04
Jeli Grdi prodao svog? Nema više oglasa.. Koliko je ono bila cijena

lvudric
15.02.2018, 11:15
Kako se uporno pališ na te sitne provokacije 316d i imaš potrebu opravdavati da je to NEŠTO...
Uspoređivati motor iz BMW-a sa motorom iz Pola može samo netko sa kompleksom malog motora [emoji14]
Provala godine...

Tišina M47/M57 se ne možr uspoređivat sa N47 ili N57. Ovi prvi imaju zvuk tamića.
Ne padam na provokacije nego na neutemeljena baljezganja “internet vozača”.

Markic
15.02.2018, 11:18
Jeli Grdi prodao svog? Nema više oglasa.. Koliko je ono bila cijena
Tu negdje, 25k ja mislim. To je danas cijena za izvrstan primjerak s ugradeovima (ovjes, felge, itd).

Perinho
15.02.2018, 11:39
Grdi je trazio 28.000€ kad sam ja bio gledao oglas na njuski.

Markic
15.02.2018, 11:45
Grdi je trazio 28.000€ kad sam ja bio gledao oglas na njuski.
Tako nešto, da. To je ta cijena. 3 banke je pravi M3.

kreker
15.02.2018, 12:23
Nisam razumio komentar, ali valjda se ne odnosi na M3?

Ne odnosi se na M3.

kuhmo
15.02.2018, 12:43

Evo nakon dugo vremena osvanuo i neki e46 M3 na njuškalu. Btw pitanje zna li neko otprilike koliko uopće ima ovih M3 u Hrvatskoj?
Izgleda lipo unatoc CSL optici, ko zeli M3 potegnit ce kesu jer ih stvarno malo ima. Stanje po meni nije problem, jer opet, potegnit ce kesu. Jedino sta me smeta tu je SMG i teze je nac manualca. Gledaj i po mobile de tesko je nac manual e46 (da nije rhd i cabrio).

Po meni problem tih auta je sta entizijasti nemaju para, a ovi koji imaju kupe GTR i slicne bolide i voze sezonu i dalje.

pjuse
15.02.2018, 12:57
Kako se uporno pališ na te sitne provokacije 316d i imaš potrebu opravdavati da je to NEŠTO...
Provala godine...

Meni je u vožnji i na mjestu puno tiši N47 od 3.0d sa 173 kw.
Mogu čak i zvuk snimiti, 3.0d poprilično ronda. Oba ispravna, utegnuta bla bla bla. Jednostavno je takav.

Luka_ri
15.02.2018, 14:29
Meni je u vožnji i na mjestu puno tiši N47 od 3.0d sa 173 kw.
Mogu čak i zvuk snimiti, 3.0d poprilično ronda. Oba ispravna, utegnuta bla bla bla. Jednostavno je takav.Svašta...
Mog nadglasa i benzinac u Corsi a kamoli 4zyl dizel.
Oba auta rade, udaljiš se 5m i Corsu čuješ a ovog dizela ne čuješ. Kad bude prilika za pivu pa baš da usporedimo... :D

Certina
15.02.2018, 14:45
+1 za sestake skoro pa i ne znas da je traktor dok ne pogledas u knjizicu, doduse meni rondanje i ne smeta nego raspon okretaja i ‘tupi’ razvoj snage u voznji

Perinho
15.02.2018, 14:51
Svašta...
Oba auta rade, udaljiš se 5m i Corsu čuješ a ovog dizela ne čuješ. Kad bude prilika za pivu pa baš da usporedimo... :D

A jesi nasao usporedbu, kad prolupaju, opelove twinport klapne su bucnije od bilokojeg dizela.

Luka_ri
15.02.2018, 14:56
Ma kod dizela su za buku u leru najvažnije dizne i gorivo.
Dizne su te koje najviše klepeću i štekću pa stvaraju traktorski dojam.
Ali kad je sve uredno nema sile da je 4zyl tiši od 6zyl.
O mirnoći da ne govorimo...

kuhmo
15.02.2018, 15:09
https://s17.postimg.org/yanwdzs2n/Capture.png

pjuse
15.02.2018, 15:31
Svašta...

Budem probao snimiti, ali R6 je puno glasniji, i u leru i u vožnji.
Pričam o M57/T2, sad sam pogledao po broju šasije.
Daleko od toga da je N47 neki prvak u tišini, ali nije ni tako glasan. Tiši je bilo kojeg vw dizela :laugh:

Luka_ri
15.02.2018, 15:38
Vožnja ovisi i o izolaciji kabine.
Ali kad parkiraš jedan do drugog, digneš haubu i makneš se 10 metara probaj prepoznati kojeg čuješ...

Markic
15.02.2018, 17:49
koje spike i o čemu... ajme majko

s-type
15.02.2018, 18:42
ma cim vidis da je luka_ri nesto postao na forumu ne moras ni citat o cemu pise, uvijek isto ... ( uzdizanje 6cyl, 330d, omalovazanje 4cyl, 316d itd ) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

GENERAL poslije BITKE
15.02.2018, 19:18
ma cim vidis da je luka_ri nesto postao na forumu ne moras ni citat o cemu pise, uvijek isto ... ( uzdizanje 6cyl, 330d, omalovazanje 4cyl, 316d itd ) :)

te da f30 koji u popisu opreme nema masažer prostate nije bmw nego socijalno smeće... on to nebi vozio nikad bez te opcije...

e23!!
15.02.2018, 19:38
luka rijeka je blazi oblik luke iz bih
a suma sumarum ispada da je luka bih imao kvalitetnije postove barem o gumama i potrosnji
dok luka ri ima bolje postove van auto sekcije

Brunos
15.02.2018, 19:40
Vi ste svi ljzbomorni kaj nemate 330d [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Unnamed
15.02.2018, 20:00
https://www.oglasnik.hr/prodaja-automobila/bmw-e36-320i-coupe-plin-registriran-oglas-2496054

Perinho
15.02.2018, 20:08
Samo zadnji spojler vrijedi te novce.

peepe
15.02.2018, 21:03
Pa taj e46 3.0d i f30 2.0d imaju iste specifikacije.
Opce poznato da isluzeni starci ne spadaju u mlade drustvo :)

pjuse
15.02.2018, 21:05
https://www.oglasnik.hr/prodaja-automobila/bmw-e36-320i-coupe-plin-registriran-oglas-2496054

Neki šaljivdžija: https://www.oglasnik.hr/prodaja-automobila/golf-dojka-1-6dizel-bonbon-oglas-2496017

Perinho
15.02.2018, 21:11
more i vacap :fishing[1]:

vladogts
17.02.2018, 15:00
neznam dali se bude vidlo https://www.facebook.com/groups/208973072560479/permalink/703850509739397/?sale_post_id=703850509739397

BmwwmB
18.02.2018, 17:09
Jel vrijedi te novce?

https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-touring-320d-oglas-22655582

lvudric
18.02.2018, 17:27
Jel vrijedi te novce?

https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-touring-320d-oglas-22655582

Ako su mu lanac i kvačilo zamijenjeni, a ako nisu, onda još bar 2k€ troška

Perinho
18.02.2018, 17:33
Gdje si skupio tih 2.000€? Zar je kvacilo toliko skupo?

Mislim da se bi za tih 2.000€ mogao napravit mega-servis tj promijenit hrpa toga.

filipE90
18.02.2018, 17:43
Gdje si skupio tih 2.000€? Zar je kvacilo toliko skupo?

Mislim da se bi za tih 2.000€ mogao napravit mega-servis tj promijenit hrpa toga.

Mozda je i malo rekao haha, to je cijena sigurno za komplet kvacila sa zamasnjakom i zamjena lanca.

lvudric
18.02.2018, 17:46
Mozda je i malo rekao haha, to je cijena sigurno za komplet kvacila sa zamasnjakom i zamjena lanca.

Tako je kolega, set kvačila sa zamašnjakom plus zamjena i lanac set plus zamjena. Možda sam malo zaokružio na 2000, ali nisam daleko od prave cifre, naravno izvan ovlaštenog servisa.

Mouse-RI
18.02.2018, 17:53
Odlicna cijena, zalosno na sta su spale te cijene Bmw-a...

Nekad ih je bilo par na cesti, sada svaki drugi auto Bmw...

Brunos
18.02.2018, 18:01
Samo cijeli set lanca za izmjenu i ruke je 1000€ cca.

Marcus
18.02.2018, 18:54
Odlicna cijena, zalosno na sta su spale te cijene Bmw-a...

Nekad ih je bilo par na cesti, sada svaki drugi auto Bmw...

?! Ti kao da govoriš o Maserati-u ili Porsche-u.... A ne o bmw-u i to starom 10 god..

Kuruza
18.02.2018, 18:59
Dobro kaže.
Danas je svaki treći auto na cesti BMW.
I to neki ulazni model kojih ima ko pljeve.

Imam dojam da su svi koji su prije 10 godina bili vozači Focusa, Golfa ili Nissana Qashqai danas sjeli u F30 318d.

Firechicken
18.02.2018, 19:07
Pa jel nije to super? Dok god se prodaju razni 114i, 316d i slicni, tim vise novaca za tvornicu i mogu vise ulagat u razvoj M modela..

BMW je mainstream proizvodac, kakva ekskluziva kakvi bakraci.

Marcus
18.02.2018, 19:11
Neš ti BMW-a.. 320d e90...

Sta se osjećate malo manje posebno kad vidite koliko ih ima na cesti.. e60, E90 itd su stare
Kante..sa najmanje 10god i ko zna koliko km.. normalno da ih ima... Kupis novi model pa ćeš se posebnije osjećati.. ili kao što sam rekao, predjes na next lvl.. Maser, Porsh, M, AMG, itd... : II

salemetal
18.02.2018, 19:14
Zabrijali ste. MIslite da je sve puno BMW-a jer ga vozite i njih najviše primjećujete.
Nađite neke aute na hrpi pa vidite koji je udio BMW-a.

NumberTwo
18.02.2018, 19:19
Ako gledamo na njuškalo koja marka automobila se prodaje u najvećem obujmu, BMW je drugi na listi, iza VW.

Na slovenskom avto.net je BMW broj 3 po oglasima, iza VW te Renault.

Tako da svaki treći nije, ali postoji dobra mogućnost da je svaki 10 auto na cesti BMW.

Perinho
18.02.2018, 19:35
BMW grupa je u 2017 godini prodala vise od 2 miliona automobila, sasvim normalno je da ih je hrpa na cesti.

kuhmo
18.02.2018, 19:44
BMW grupa je u 2017 godini prodala vise od 2 miliona automobila, sasvim normalno je da ih je hrpa na cesti.
Upravo to. Jebe se njih za feel i vozace, bitne su brojke i managerski bonusi.

vladogts
18.02.2018, 20:10
u Dingolfingu ih je ko dreka,tek svaki 5 auto je neka druga marka

Certina
18.02.2018, 20:23
Kante..sa najmanje 10god i ko zna koliko km.. normalno da ih ima... Kupis novi model pa ćeš se posebnije osjećati..

ha tko ima danas 100tkn taj kupuje i vozi novi model ilitiga f30 tako da se tesko s tim posebno osjecas kad ih ima cestom vise nego golfova, f30 je jako lijep al lagano dolazim do toga da bi prije kupio jebenu mazdu 6 il slicno cisto jer ih ima manje:D

NumberTwo
18.02.2018, 20:53
ha tko ima danas 100tkn taj kupuje i vozi novi model ilitiga f30 tako da se tesko s tim posebno osjecas kad ih ima cestom vise nego golfova, f30 je jako lijep al lagano dolazim do toga da bi prije kupio jebenu mazdu 6 il slicno cisto jer ih ima manje:D

ili

http://cdn2.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery_adv/public/2015/11/xf_r-sport_rhodiumsilver_002_115121.jpg?itok=_5xTGVQ-

Luka_ri
18.02.2018, 21:49
Dovoljno je da BMW ima xenon i već je posebniji od većine. Pa dodaj sport sjedala i onda je u opakoj manjini. A uz par extra dodataka postaje rijeđi od kadetta bez hrđe ili ispravne Alfe :D

Poslano sa mog LG-V500 koristeći Tapatalk

irmascher
18.02.2018, 22:07
Dovoljno je da BMW ima xenon i već je posebniji od većine. Pa dodaj sport sjedala i onda je u opakoj manjini. A uz par extra dodataka postaje rijeđi od kadetta bez hrđe ili ispravne Alfe :D

pun kofer ih je bez opreme, ako imaju digitalnu klimu to je vrh...

Luka_ri
18.02.2018, 22:16
pun kofer ih je bez opreme, ako imaju digitalnu klimu to je vrh...Nažalost...
Ali onda i nisu baš tako česti ako tražiš opremljeni primjerak

Certina
18.02.2018, 22:17
Pa vecina ih je golo al i dalje je to karoserijski isti auto(za 99% ljudi) meni je merc C 10puta posebniji auto ali nemam para za to:suicide2[1]:

Kuruza
18.02.2018, 22:31
meni je merc C 10puta posebniji auto ali nemam para za to:suicide2[1]:

S Renaultovim motorom je zaista poseban na svoj način :D

peepe
18.02.2018, 22:31
Za forumske standarde je dignut prag debelo za taj pojam golog auta.
Kakvi xenon, led ... pa treba imat laserske farove :)

A i c klasa je ipak malo skuplja od f30.

Certina
18.02.2018, 22:32

mozda mu ne puca lanac:p

Perinho
18.02.2018, 23:07

A u BMW-u su motori od Peugeota. I sta sad??

lvudric
18.02.2018, 23:12
A u BMW-u su motori od Peugeota. I sta sad??

A n47 u Toyotama[emoji57]?
Šta će kazat vlasnici Toyota kad počmu pucat lanci?
Da posjete BMW forum radi savjeta...

Perinho
18.02.2018, 23:42
Prvi glas da je N47 u nekoj Toyoti, u kojem modelu?

Obrnuto je bilo, Toyotin 1.4 dizel u Mini-u.

lvudric
18.02.2018, 23:55

Toyota Avensis 2.0 D-4D iz 2016. ima BMW motor od 1995cc sa 143 konja (318d).

lvudric
18.02.2018, 23:59

Toyota Verso od 2014, Auris i Avensis od 2015. i Rav4 od kraja 2015.
Koriste N47D16 i N47D20 motore.

Mouse-RI
19.02.2018, 00:27
Kad sam kupio prvi e46 320d, bilo ih je takorec par u gradu, vecinom su ih vozili puno stariji vozaci od mene tada, nakon toga 330cd isto tako, onda je poceo uvoz ovih raga iz vana iz eu i onda se nakupilo e90-ki ko govana...

lvudric
19.02.2018, 08:35
Kad sam kupio prvi e46 320d, bilo ih je takorec par u gradu, vecinom su ih vozili puno stariji vozaci od mene tada, nakon toga 330cd isto tako, onda je poceo uvoz ovih raga iz vana iz eu i onda se nakupilo e90-ki ko govana...

Ne treba zaboravit ni krize, koje su uvjetovale kretanja kako na tržištu novih auta, tako u polovnih. Govorilo se također da je BMW trica najprodavaniji model u klasi i to baš u vrijeme e90, pa po tome izgleda da je logično zašto u nas ima polovnih e90 ka g...na.

salemetal
19.02.2018, 08:39
Kupite onaj sa M oznakom da se ne osjećate kao siroteki.

kuhmo
19.02.2018, 09:16
Pa je li moguce da ljudi kupuju auto s obzirom na zastupljenost istih u okolini? Pricamo o osobnom dojmu, i ja tako gledan na auto. Kupin sta mi se svidja taman da je Multipla.

Ako zelite ne svakidasnje auto onda nadjete nekoga sta radi van serijske od 5 komada... Svak ima i iPhone pa ga necu zaobic. Komercijalna roba ko svaka druga.

Certina
19.02.2018, 11:34
Moguce je, ja volim bit poseban al na zalost nemam love za to[emoji3]

Ante_ZD
19.02.2018, 12:02
Moguce je, ja volim bit poseban al na zalost nemam love za to[emoji3]

Možeš biti poseban ako kupiš 20 god. stari forum approwed BMW :)

Certina
19.02.2018, 12:07
Možeš biti poseban ako kupiš 20 god. stari forum approwed BMW :)

Mrvicu bi novije[emoji3] starije od 2-3god moralo bi biti nesto interesantnije ako nista motora. Listam f30 isfurano, audiji postali bezveze svi isti, meec c skup, tiguan novi skup i jebga osta ja na skatuli od 10tkn[emoji3]

kuhmo
19.02.2018, 12:45
Mrvicu bi novije[emoji3] starije od 2-3god moralo bi biti nesto interesantnije ako nista motora. Listam f30 isfurano, audiji postali bezveze svi isti, meec c skup, tiguan novi skup i jebga osta ja na skatuli od 10tkn[emoji3]

Upregni grafike :laugh:

Luka_ri
19.02.2018, 13:14
TIGUAN ????
Ma ti si skroz skrenuo :help[1]:

Certina
19.02.2018, 13:27
TIGUAN ????
Ma ti si skroz skrenuo :help[1]:

https://www.njuskalo.hr/auti/volkswagen-tiguan-4motion-2.0-tdi-bmt-highline-dsg-r-line-20col-oglas-23712288

da nije novaca kojih nemam kakvi bmw kakvi bakraci

filipE90
19.02.2018, 13:29
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-318d-m-paket-navi-head-up-led-koza-alu-18-garancija-2-god-oglas-24694113

Ovaj se mjesecima vec prodaje, jel ga netko isao pogledati?

GENERAL poslije BITKE
19.02.2018, 14:07
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-318d-m-paket-navi-head-up-led-koza-alu-18-garancija-2-god-oglas-24694113

nema xenone... forum veli da bi to bila sramota imat, a kamoli vozat po gradu da te netko vidi u njemu... forumski puk to definitivno nebi išao niti pogledati... kamoli gledati

Certina
19.02.2018, 14:18
nema xenone... forum veli da bi to bila sramota imat, a kamoli vozat po gradu da te netko vidi u njemu... forumski puk to definitivno nebi išao niti pogledati... kamoli gledati

"takvi" ima za 15 ili manje zato nije zanimljiv:to_become_senile[1]

kuhmo
19.02.2018, 14:20
Izgleda da puno pita za ono sta nudi tj ne nudi. Ima puka osim foruma pa eto dugo ga prodaje :laugh:

Mouse-RI
19.02.2018, 15:36
Prijatelj prodaje Imprezu dizel boxer ako koga zanima:

Inace auto entuziast i pazi ga ko oko u glavi :)

https://www.njuskalo.hr/auti/subaru-impreza-2.0-d-oglas-24541130

https://s18.postimg.org/rt5rs31vt/D515_ED24-502_E-415_C-80_F5-_DF391_B6_BA4_A1.jpg

-VeX-
19.02.2018, 15:51

Jako puno novaca za 318d IMO. I to još ručni...

Zg-drajver
19.02.2018, 15:52
Prijatelj prodaje Imprezu dizel boxer ako koga zanima:

Inace auto entuziast i pazi ga ko oko u glavi :)

https://www.njuskalo.hr/auti/subaru-impreza-2.0-d-oglas-24541130

https://s18.postimg.org/rt5rs31vt/D515_ED24-502_E-415_C-80_F5-_DF391_B6_BA4_A1.jpgJesi možda probao taj boxer diesel?

Kak ti se čini?

Poslano sa mog HTC One M9 koristeći Tapatalk