View Full Version : ***NJUŠKALO*** - Oglasi i komentari!!!
Nudi se za neke novce, prodaje za sasvim druge. Dobio si solidne pare za svoj auto, čekajući je upitno jel bi novi kupac i došao.Uvjerio sam se da je teško prodati dobar auto, a još teže kupiti.
Mišljenja sam da začas ode auto do 5k € keša, sve iznad toga su kraljevi autokuće sa lizingom, kreditom i ostalim uvjetima financiranja.
Koliko ti treba lova? Kako to misliš? Pa prodaješ ili ne prodaješ?
Prvi korak je realno procijeniti vrijednost auta. A dalje biti fleksibilan.
Ako prodajem auto za 10 i dođe netko i ponudi 9 bez puno filozofije... da se gnjavim oko eventualnih 500 eura? Ma da ne bi. Ako ponudi 8500 onda ga cimneš na 8800 i opet će dati...
Da prodajem auto za 40 tek onda me ne bi bilo briga ni za 3k€...
Znam za slučaj kada se prodavao Range Rover za 40x k€. Kupac nudio 38, prodavač nije htio ispod 40. Na kraju je tek za godinu ipo prodan za 30. Cijelo to vrijeme je stajao i nije se vozio. Pa se ti kockaj sa takvim mrcinama i ciframa...
Ako ti (hitno) treba lova, veća je šansa da ćeš pristati na nižu cijenu ovoj ekipi sa "nudim xxxx, odma dolazim s kešom" i da nećeš čekati kupca koji će platiti više (koji možda dođe a možda i ne). Ima tu više faktora, bar kod mene.
Nismo se razumjeli... te koji preko telefona skidaju cijenu ja ne doživljavam kao kupce.
Ove koji dođu, vide auto pa krenu sa skidanjem i srećom za put doživljavam kao ljude sa kojima se sve može dogovoriti.
Znam da sam u manjini, ali više mi znači da je čovjek zadovoljan i da me ne zove jer sam nešto sakrio nego da ga zavaljam za 500 eura. Pare ionako smrde i nikome sreću ne donose. Samo su nužno zlo u životu...
Calamari
03.07.2024, 15:31
Uvjerio sam se da je teško prodati dobar auto, a još teže kupiti.
Mišljenja sam da začas ode auto do 5k € keša, sve iznad toga su kraljevi autokuće sa lizingom, kreditom i ostalim uvjetima financiranja.
Ima tu dosta i sreće. Moje iskustvo je da se dobar auto uvijek proda po dobroj cijeni ako imaš vremena malo pričekat. Prodavao sam aute za oglašenu cijenu nakon što se 40 dana nitko nije ni javio na oglas. 40ti dan čovjek zvao, kad je čuo sve - došao po u Split sa Lošinja. Nije ga ni provjeravo u mehaničara.
Calamari
03.07.2024, 15:31
Nismo se razumjeli... te koji preko telefona skidaju cijenu ja ne doživljavam kao kupce.
Ove koji dođu, vide auto pa krenu sa skidanjem i srećom za put doživljavam kao ljude sa kojima se sve može dogovoriti.
Znam da sam u manjini, ali više mi znači da je čovjek zadovoljan i da me ne zove jer sam nešto sakrio nego da ga zavaljam za 500 eura. Pare ionako smrde i nikome sreću ne donose. Samo su nužno zlo u životu...
Slažem se.
Miha.023
04.07.2024, 19:03
Imaju problem gumice uljne pumpe tako da treba provjeriti pritisak ulja. Gumica je 5e
Usisna grana zna pustati rashladnu tekucinu. Nekih 200€ je nova.
Takoder ima jedno plasticno crijevo od usisne do izmjenjivaca topline koje zna sliniti. Orginal samo ima i nekih 90€ je.
Turbo injektori i sve ostale ljepote dizela.
Provjeriti koja je getriba u autu, ako je M32 a ne F40 onda provjeriti da li ima zvukova pod opterecenjem jer hoce otici lageri na piramidi.
Pragovi mostovi, gore kod prihvata amortizera provjeriti za hrđu.
Nije loš ako ne kupiš loš i neodrzavan.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
E ovo je koristan komentar, hvala kolega!
Ako ne uspijem pronaći neki manji auto za manje novce, pogledat ću ovu Insigniu.
Ja sam mislio da trazis zamjenu za E90.
U tom slucaju mislim da bi za zenu bio bolji neki mali auto, tipa Corsa, Punto, Yaris, Hyundai Getz/i20, Kia Rio, benzinac, mislim da bi se do 4.000€ mogao naci lijep primjerak.
Bacit ću pogled i na takve... iako najradije ne bi jer su mi ružni.
Slobodno proširi pretragu i na kompakte. Focus, Megane, i slični su sasvim dobri drugi auti u kući. Znatno bolji auti od ovih malih. Dodao bih i - znatno sigurniji od malih auta
Gledao sam prije par mjeseci Focuse... pogleda ću opet šta se nudi.
Pa sta ce susjedi rec ako kupi renola? Ili toyotu.
boz sacuvaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Razumijem da je mišljenje kao i šupak, svatko ga ima.
Al ajde molim te okani me se sa glupim komentarima.
Da čovjek u tvojim godinama nema pametnijeg posla od laprdanja po forumu... zbilja mi nije jasno.
Kad smo kod tih glupih drugih auta, kakva je situacija s Cliom 3 RS?
Cujem da se mjenjaci raspadaju, kakvi su motori??
Pogledao sam par Clia RS i teško je pronać nerazjahanog.
Kao što kolege kažu, leteći, radilica i mjenjač su problem.
Ovjes je top, drži cestu ko žvakaća.
Mrtav ispod 5000 okretaja.
Meni osobno lijep i lijepo se čuje, al na žalost auto za preskočit.
E o ovaj izgleda i zvuci odrzavano i utegnuto.
https://www.index.hr/oglasi/auto-moto/osobni-automobili/oglas/bmw-120d-e82-coupe-hr-auto-154-000-km-servisna-novi-lanci-i-kvacilo/6186254?ref=index_naslovnica_m
danko0013
05.07.2024, 16:21
Kad smo kod tih glupih drugih auta, kakva je situacija s Cliom 3 RS?
Cujem da se mjenjaci raspadaju, kakvi su motori??
Sent from my SM-S918B using TapatalkDobrog nisam vidio dugo vremena. A dobri su preskupi.
Sve na ovjesu je unikatno za clio rs a takva je i cijena.
Motori vecina nakon 150tkm zahtjeva osvježenje jer su rijetkilagano vozeni.
Mjenjaci su smeće.
Nakon takvih izleta se ne bojim ni Maserati quatroporte kupiti.
Firechicken
05.07.2024, 16:51
Dobrog nisam vidio dugo vremena. A dobri su preskupi.
Sve na ovjesu je unikatno za clio rs a takva je i cijena.
Motori vecina nakon 150tkm zahtjeva osvježenje jer su rijetkilagano vozeni.
Mjenjaci su smeće.
Nakon takvih izleta se ne bojim ni Maserati quatroporte kupiti.
Sent from my SM-S918B using TapatalkNakon malo guglanja sam i ja to zakljucio [emoji1]
Ic cemo najvjerovatnije po kakvog Editiona, javim ti se [emoji16]
BladeRunner
06.07.2024, 09:21
https://www.facebook.com/marketplace/item/1002948354274400/
Lijepo opremljena jedinica.
Miha.023
06.07.2024, 09:30
Bome je, fali samo velika navigacija i neke plastike iza branika kolko vidim.
Lijepa, al malo previše novaca.
BladeRunner
06.07.2024, 11:56
Mislim da se oko ovoga može lijepo popričat o cijeni.:laugh:
Auto ne razbijen naprijed desno....?
irmascher
06.07.2024, 13:17
To je od vjetra :D
https://www.facebook.com/marketplace/item/1434917427156154/
Meni je ova duplo bolja a kampira vise od pola godine u oglasu.
O stanju jedne i druge nista ne znam ali znam da jedinice po velikoj cijeni teško se prodaju.
Pozdrav ekipa, jel zna tko sta o ovom autu. Na prvu se čini sve ok.
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-318d-automatik-oglas-43172427
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-gran-coupe-m440i-f36-2016-326-ks-oglas-41053325
Ovaj predobro izgleda a vec dugo kampira...
Ovog GC-a sam vidjao u Ljubuskom.. Izgleda apoteka
Zg-drajver
06.07.2024, 19:57
Pozdrav ekipa, jel zna tko sta o ovom autu. Na prvu se čini sve ok.
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-318d-automatik-oglas-43172427Nisu LED svjetla. LED svjetla, kao ni xenon, nemaju kotacic za nivelaciju svjetlosnog snopa.
Treba vidjeti kak je servisiran.
160.000 km je kilometraza taman da te potencijalno zahvati par tisuca € troska.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
To s nivelacijom je i meni zapelo za oko, ali auto po šasiji ima led svjetla, tak da sad nisam pametan.
Zg-drajver
06.07.2024, 21:39
To s nivelacijom je i meni zapelo za oko, ali auto po šasiji ima led svjetla, tak da sad nisam pametan.Napisi kaj ti izbaci po VINu, koji kod.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
5A2 Led headlights
Ali našao sam na nekom forumu, čovijek kupio isto 2018. novi 335 iz salona, i isto tako je imao led svijetla i kotačić za nivelaciju. Tak da mozda su to nešto 2018. radili čudne kombinaciju stime.
Miha.023
07.07.2024, 11:03
Mislim da se oko ovoga može lijepo popričat o cijeni.:laugh:
Ak lijepo znači 2200 eura onda da.
:laugh:
Auto ne razbijen naprijed desno....?
Kolko vidim, udubina na braniku i fali tunel od kočnica?
https://www.facebook.com/marketplace/item/1434917427156154/
Meni je ova duplo bolja a kampira vise od pola godine u oglasu.
O stanju jedne i druge nista ne znam ali znam da jedinice po velikoj cijeni teško se prodaju.
Bome je ova baš baš dobra.
Cijene ljepših primjeraka su u rangu trojke i to mi baš nije jasno.
Pogledat ću ovih dana i ovo:
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-x1-sdrive18d-panorama-oglas-44394284
Vjerojatno je to obični led pa ima za nivelaciju
BladeRunner
07.07.2024, 11:28
Ak lijepo znači 2200 eura onda da.
:laugh:
Kolko vidim, udubina na braniku i fali tunel od kočnica?
Bome je ova baš baš dobra.
Cijene ljepših primjeraka su u rangu trojke i to mi baš nije jasno.
Pogledat ću ovih dana i ovo:
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-x1-sdrive18d-panorama-oglas-44394284
Ko zna, možda bi i spustio.
X1 ti nije van budžeta?
Calamari
07.07.2024, 11:29
Vjerojatno je to obični led pa ima za nivelacijuDa. Bazni LED sa reflektorskim farom (nema projektor)
irmascher
07.07.2024, 12:36
Da. Bazni LED sa reflektorskim farom (nema projektor)
sve isto na faru kao halogenka samo led?
Miha.023
07.07.2024, 13:20
Ko zna, možda bi i spustio.
X1 ti nije van budžeta?
Nazvat ću ga jedan dan.
Budžet je prilagodljiv - iako ne planiram potrošit više od 10k€. Niti bi dao za jedinicu 6k€, niti bi auto kupio sa zadnjim parama.
Ima i drugih prioriteta za rješavat osim auta, al ak se jedinice prodaju recimo po 6k€ onda mislim da vrijedi dat 2k€ više za X1.
Miha.023
08.07.2024, 09:12
https://www.facebook.com/marketplace/item/992164902702891/
Ovo je Prince motor?
Ima to kakvih drugih mana osim lanca i visokotlačne pumpe?
Pogledao sam onaj X1.
Auto ima ulaganja, slike tipične švercerske sa izbjegavanjem prikaza stvarnog stanja.
Estetske mane:
- puknuta maglenka
- prednji branik pritišće farove, treba ga podesit
- farovi su za poliranje
- vozačeva vrata možda lakirana (lak je 100 mikrona deblji od ostatka vozila) a kaže da nije lupan niti farban
- volan pušta boju treba tapiciranje
- bočnica je poderana, visi komadić kože, treba tapiciranje
- treba pošteno kemijsko i farbanje prednjih sjedala
Mehaniče mane:
- prednje kape amortizera ispucane al bez zvukova
- lanac mijenjan na 190 000 al nema računa pa sad vjeruj na riječ
- glasan metalni zvuk struganja kad se skreće desno
- servo jako tvrd, treba u najboljem slučaju ulje ili drugu pumpu
Motor suh, mirno radi.
Ostatak limarije okej, tu i tamo koja udubina od nekih udaraca, uglavnom sasvim očekivano za godine i kilometražu.
https://www.facebook.com/marketplace/item/992164902702891/
Ovo je Prince motor?
Ima to kakvih drugih mana osim lanca i visokotlačne pumpe?
Na Prince motoru je sve mana. Najbolji za izbjeći.
Pa jel nije taj Prince motor onaj na kojem se izovale cilindri i blok bude za otpis?
Calamari
08.07.2024, 09:56
sve isto na faru kao halogenka samo led?
Ne. Led chip je pozicioniran na skroz drugom mijestu. U gornjoj trećini projektora stoji i gleda prema dolje.
Na ovoj slici dolje - vidi se ova vodoravna pločica negdje na dvije trećine visine reflektora. U njoj je pločica sa LED chipom koja gleda okomito prema dolje. I dugo i kratko svjetlo.
25824
Inače, ovi reflektorski LED farovi su dosta loši. Osjetno kraći snop od Xenona sa projektorom. Neusporedivo su lošiji LED farovi na F30 faceliftu nego na modelu prije facelifta koji ima xenone.
Firechicken
08.07.2024, 10:03
Na Prince motoru je sve mana. Najbolji za izbjeći.Otprilike sam takve odgovore dobio i ja, cak me i mehanicar kojem sam bio spreman dat lovu da preslozi motor odgovarao od toga..
Steta, jer je ta generacija Cooper S bas brutalan autic
Miha.023
08.07.2024, 10:18
Otprilike sam takve odgovore dobio i ja, cak me i mehanicar kojem sam bio spreman dat lovu da preslozi motor odgovarao od toga..
Meni je izvana baš dobra i vjerujem da se jako lijepo vozi.
Iznutra mi je ružan, morao bi vozit žmirečki hahahah
Al ak su motori zbilja tak loši preskočit ćemo i njega.
irmascher
08.07.2024, 10:23
Ne. Led chip je pozicioniran na skroz drugom mijestu. U gornjoj trećini projektora stoji i gleda prema dolje.
Na ovoj slici dolje - vidi se ova vodoravna pločica negdje na dvije trećine visine reflektora. U njoj je pločica sa LED chipom koja gleda okomito prema dolje. I dugo i kratko svjetlo.
25824
Inače, ovi reflektorski LED farovi su dosta loši. Osjetno kraći snop od Xenona sa projektorom. Neusporedivo su lošiji LED farovi na F30 faceliftu nego na modelu prije facelifta koji ima xenone.
Pa znaci fakticki ko halogenka, nema leću samo je izvor svjetla drugi i na drugom položaju. Jednom sam vozio jedan f30 sa tim setupom i koliko se sjecam kao sto kazes da nisam impresioniran bio.
Calamari
08.07.2024, 10:38
Pa znaci fakticki ko halogenka, nema leću samo je izvor svjetla drugi i na drugom položaju. Jednom sam vozio jedan f30 sa tim setupom i koliko se sjecam kao sto kazes da nisam impresioniran bio.
Princip fara je isti kao i halogeni. Reflektorski far.
I adaptivni LED na F3x seriji je također reflektorski i za dugo i za kratko svijetlo. Tog nisam vozio nikad. Ali ova bazni LED na F30, a i na drugim autima koje sam vozio tipa Passat je puno lošije svjetlo od Xenona u projektoru. Malo je bolji od halogena, ali i dalje debelo preslab za normalnu noćnu vožnju autoputem.
Meni je izvana baš dobra i vjerujem da se jako lijepo vozi.
Iznutra mi je ružan, morao bi vozit žmirečki hahahah
Al ak su motori zbilja tak loši preskočit ćemo i njega.
Ček Miha za šta ti treba taj novi auto? Vidim gledaš jedinice, Xove, pa Cooper S... malo sam zbunjen :)
Pa za drugi auto u kući, uz onu trojku koju ima, da se žena može vozati dok njega nema...
Daj ne zafrkavajte jadnog čovjeka....
Prince turbo od 2010.(n18 u miniu, n13 u bmw) na dalje je prihvatljiv motor ako nema puno km a od 2013. na dalje je već pristojan. Ovi raniji nisu nikome potrebni u životu.
BladeRunner
08.07.2024, 12:18
Otprilike sam takve odgovore dobio i ja, cak me i mehanicar kojem sam bio spreman dat lovu da preslozi motor odgovarao od toga..
Prika u Munchenu je prije godinu uzeo Cooper S, ne mogu se sjetit godine, ali mislim da je redizajn, 09-10. 184ks ako se dobro sjećam, oko 200tkm, dva seta felgi, oprema je čini mi se bogata, ima panoramu, navi, tempomat.. Rekao sam mu čim je uzeo da ne znam koliko je motor pouzdan i da bi ga možda mogao tebi preprodat.:laugh:
Zasad ga dobro služi, servis, natezač lanca, ništa pretjerano.
Fin auto, karting, samo ga u glupom Munchenu nemam gdje pošteno probat, kamera ima previše.
Rođak moj ima n14 onog koji ne valja. Njegov ima isto oko 200k km, nikad ništa taknuto na njemu, ni lanac ni visokotlačna niti ga je ikad ostavia negdje. Jedino mijenjano ono jedno crijevo od antifriza sto puca. Troši pola litre ulja od prvog dana(što je dobro za njih), ne kolje se dok je leden i to je to. Neki put i treba sreće imati pa te potrefi.
R56 S je meni malo pitom kao hot hatch a kao daily dok valja je odličan. Solidno ide, lijepo se vozi i malo troši. Kao vikend vozilo nema šanse pokraj malo naturpijanog r53.
exfreerider
08.07.2024, 12:56
Prika u Munchenu je prije godinu uzeo Cooper S, ne mogu se sjetit godine, ali mislim da je redizajn, 09-10. 184ks ako se dobro sjećam, oko 200tkm, dva seta felgi, oprema je čini mi se bogata, ima panoramu, navi, tempomat.. Rekao sam mu čim je uzeo da ne znam koliko je motor pouzdan i da bi ga možda mogao tebi preprodat.:laugh:
Zasad ga dobro služi, servis, natezač lanca, ništa pretjerano.
Fin auto, karting, samo ga u glupom Munchenu nemam gdje pošteno probat, kamera ima previše.
Zar nije kod juznog ulaza ubgrad zona bez ogranicenja
Pa za drugi auto u kući, uz onu trojku koju ima, da se žena može vozati dok njega nema...
Daj ne zafrkavajte jadnog čovjeka....
Pa ne zafrkavam, nego vidim da dosta šara sa opcijama pa me zanima koja je namjena.
BladeRunner
08.07.2024, 13:08
Zar nije kod juznog ulaza ubgrad zona bez ogranicenja
Šta ja znam, bio sam tamo jedanput, njih dva se napili pa sam ja morao vozit.:laugh:
Kiša, a on mi viče kad i gdje su kamere. Znam da su na ringu svakih 500m, po gradu kako kad. Uspio sam 80 na sat uhvatit.:flex:
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-335i-mehanicki-mjenjac-oglas-43007598
Poznaje li netko ovaj auto? Moguće da je već bio...
Boxer_st
15.07.2024, 13:38
... na slikama djeluje skroz dobro... malo jedino spustit cijenu s obzirom na kilometre...
BladeRunner
17.07.2024, 10:08
Ka velik je izbor 300ks rwd coupea ili auta uopće..
Odličan auto..moj prvi izbor kad bi iša na nešto modernije..
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Ka velik je izbor 300ks rwd coupea ili auta uopće..
16 g, 200k km (tako piše), znamo kako se takav auto vozi
samo kažem da je to za mene previše, a ja sam fan E92 335i...
dosta dugo je na oglasu
danko0013
17.07.2024, 11:19
Ka velik je izbor 300ks rwd coupea ili auta uopće..Ja bi prije ovo uzeo
Gerade bei #Kleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-230i-coup-m-sport-m-sport/2779984452-216-8437?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android
Firechicken
17.07.2024, 11:48
E92 je fantastican auto, ali vjera bi mi branila sad iskesirat 20+k za nonM3..
s druge strane, ako ih nema vise dobrih, a znamo da nema, tih par k€ koliko je skuplji se lako progutaju nekom tko ga stvarno zeli
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-m3-v8-jedinstveni-primjerci-oglas-44332489
Toliko bi vrijedio da je S65 unutra. Ovako, ćorak...
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-coupe-330i-oglas-43578105
Najbolja ponuda...
Navali narode
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-e46-325ci-samo-113.500-kilometara-original-oglas-44490995
Calamari
19.07.2024, 23:48
Navali narode
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-e46-325ci-samo-113.500-kilometara-original-oglas-44490995
Čekaj da dignem s bankomata 325 ojra
I ja tio.. Ne radi mi bankomat u sestanovcu
Dam ja 350€. Inace jako lijep auto, ali te alpina replike su onako, meeh.
Boxer_st
20.07.2024, 09:43
… bas mu nekako ne stoje ove felge…
Jel neko zva, ocekujem da je priko 20 cijena
Ja se kuna i nesicam vise
Calamari
20.07.2024, 10:45
… bas mu nekako ne stoje ove felge…
Stoje mu ko piletu sisa.
Živo me zanima koja je cijena
Meni se cini da je 32500 htio napisat al mu pobjegle 2 nule
Svidja mi se boja...Ali unutrašnjost nikako..Da je bar cimet iznutra to bi bilo top
Uh, a da je sa Mobile.de, već bi bila priča o Hansu prvom vlasniku koji ga je vozio nedjeljom u crkvu, prekrasnoj individual kombinaciji boja sa kontrastnim interijerom i felgama koje elegantno prate liniju auta.
A ovako je iz Hrvatske pa jebiga.
Evo stavio je cijenu 16500€.
Realno felge totalni promasaj, tu stavit 16" ili max 17" i dosta. Unutrasnjost isto ok za tip auta, vec lagani klasik koji mora ostati tvornica po meni.
Gesendet von meinem SM-S921B mit Tapatalk
Calamari
20.07.2024, 15:34
Evo stavio je cijenu 16500€.
Realno felge totalni promasaj, tu stavit 16" ili max 17" i dosta. Unutrasnjost isto ok za tip auta, vec lagani klasik koji mora ostati tvornica po meni.
Gesendet von meinem SM-S921B mit TapatalkSlažem se
Lijepa boja maknuti ove felgurine i drugi auto.
Jos jedan kamper u oglasu.
Ivan316i
20.07.2024, 18:09
Taj auto se prodavao u 2. mj za 8000 € tako da netko sada zeli samo zaraditi. Petar mi je proslijediolink s fejsa, al nije mi bio zanimljiv. Bez m paketa, boje unutrasnjosti koje mi nisu po mjeri, slaba oprema. Motor, km i boja su dobre strane.
Uh, a da je sa Mobile.de, već bi bila priča o Hansu prvom vlasniku koji ga je vozio nedjeljom u crkvu, prekrasnoj individual kombinaciji boja sa kontrastnim interijerom i felgama koje elegantno prate liniju auta.
A ovako je iz Hrvatske pa jebiga.
Doslovno. Bacale se drkice na vece i neopremljenije ruzine,al su bile na stranim tablama.
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-540i-a-oglas-20354231
Eto cijene nazad na 8k
"Dizao sam cijenu 7 puta i opet ga nisam prodao"
Ne znan šta he6 s tim autom,ali to je sasvim realna cijena za takvo nešto..loš je s opremom, a oszalo ne znan..neko ga je gleda s foruma
A stvarno preko slika ne izgleda lose. Ako nije trulja, oko 6000€ vrijedi u danasnje vrijeme.
E39 ekipa, kako nitko nije ovog pokupio?
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-528i-oglas-44212563
Piše prvi vlasnik, nema previše km, koža, manual...
E39 ekipa, kako nitko nije ovog pokupio?
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-528i-oglas-44212563
Piše prvi vlasnik, nema previše km, koža, manual...Ko zna kakav je..Dok ne dodjes na lice mista nema tu kruva
Ko zna kakav je..Dok ne dodjes na lice mista nema tu kruva
Naravno, ali znam da tu ima ekipe koja traži takav, pa me zanima jel ko zvao, pogledao... cijena je niža od ostalih a stanje je tek za vidjeti
Meni se sviđa samo nisam siguran da bi išao na auto star skoro 30 g
A sta je tek sa onim 523i za 3200?
Naravno, ali znam da tu ima ekipe koja traži takav, pa me zanima jel ko zvao, pogledao... cijena je niža od ostalih a stanje je tek za vidjeti
Meni se sviđa samo nisam siguran da bi išao na auto star skoro 30 gMalo je loše i slikan..ne vidi mu se desna strana..pari da mu je lak na gepeku se diga..
A sta je tek sa onim 523i za 3200?
Ovaj?
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-523i-oglas-44394207
Po felgama bi trebao biti stari zadarski, ruzine ne bi trebalo biti. Za ovu cijenu sve ostalo je plus.
Toni, slažem se...
Nikako da se nagovorim a kad se proda biti će mi žao : II
hoces da te mi nagovaramo?
i sta ce ti to uopce? nit ide, nit se cuje, od opreme nema nista.
hoces da te mi nagovaramo?
i sta ce ti to uopce? nit ide, nit se cuje, od opreme nema nista.
Pa ni neki E34 520i ne ide. Aj, čuje se donekle.
Ali ajde ga nađi danas da je zdrav i na prodaju...
Od opreme ima komfort sjedala, kožu... Nije baš gol. Ali da, ne treba mi to jer bi bacao lovu na njega i na kraju je to opet 523i bogec...
E39 kupuješ za gust..8.5 sekundi do 100 je sasvim ok. Kupiš zdrav, staviš mu bbs 17 i traži ga bez kože ..
Pitaj Ivana316 kako mu je s njim bilo sada na putu
Meni super auto jos uvijek taj E39. Star je, ofucani su, ali kad ih covjek dovede u red bas pruza ugodnu voznju i super su za kruzanje. Oces po gradu, oces po AC. Bas bas ugodan auto za voznju. Uz to kad se sredi bude prekrasan auto. I jos uvijek je dovoljno brz za svakodnevnu voznju, a stvari poput klime, dobrog ovjesa, abs i slicnog ga cine dobrim za svakodnevni zivot. Provozaj dobrog pa vidi jel ti pase ili ne.
To je ključno.. odličnog provozat
I nadji 2.8, 3.0i za test drive. Taj 2.3 bi vjerojatno i ja izbjegao.
To je ključno.. odličnog provozat
A nakon e46 i e60 vjerujem da zna procijenit jel odredeni primjerak dobar ili ne. Ja sam mogao kupit i e60, pogledao kojeg pa se ipak odlucio za E39. Meni je drazi i ljepsi :D
Malo je publike koji kupuju e39,koliko sam upratio uglavnom kampiraju po oglasu.
Starijoj ekipi se ne da zahebavati sa starim krastama a mlađi se lože na neke aktiualne modele.
https://www.index.hr/oglasi/auto-moto/osobni-automobili/oglas/bmw-e39-523i-lpg/6232474
Eto urednih koliko hoces, za sicu. Kog ne smetaju kilometri hehe.
Ekipa zna li neko ove sta prodaju tj ovu “autokucu”
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-430-2022-god-harman-kardon-led-kao-nov-oglas-41535379
Priki se svidia autic, uzea bi ga, zove ih al se ne javljaju danima vec???? ne kontam sta ce ti onda oglasi ako se nes javis na mob?!?!…
Srića prikina da se ne javljaju...
A ljudi su na godišnjem, tko će radit po toj sparini?
A da nije to ona ekipa koja je nedavno pokupljena zbog malverzacija s pdvom pri uvozu? Ako nisu, duboko se ispricavam[emoji854]
A da nije to ona ekipa koja je nedavno pokupljena zbog malverzacija s pdvom pri uvozu? Ako nisu, duboko se ispricavam[emoji854]
jbt…. nisam u toku, ne citam bas novine u zadnje vrime, al pazi kad je objavljen oglas ponovo
Oglas objavljen29.07.2024. u 10:10
Ako ima ko 4ku Gran Coupe 2020>2023 pfl da se prodaje slobodno se javite
Kakve su ovo fotke?
Od 20 njih vidiš samo prednj, zadnji kraj i volan 10x
Kakve su ovo fotke?
premium. ne kuzis ti to
Kakve su ovo fotke?
A sta ne vidis, sta ti fali? [emoji28]
20 fotki stane u 4.
Sve je iz istog kuta fotkano.
Prtljažnik, suvozačevo sjedalo, felge iz bližeg.
Ovo je fotkano preko one stvari samo da je odrađeno bez imalo mašte.
20 fotki stane u 4.
Sve je iz istog kuta fotkano.
Prtljažnik, suvozačevo sjedalo, felge iz bližeg.
Ovo je fotkano preko one stvari samo da je odrađeno bez imalo mašte.
Ako može napraviti dobru cijenu, srediti neki oblik kredita mašta mu ne treba.
Fotkanje sa maštom je za one koji imaju veće cijene i kampiraju po oglasnicima
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-340i-xdrive-individual-m-paket-adaptivni-ovjes-led-nav-oglas-44630812
Neki info?
danko0013
11.08.2024, 16:02
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-340i-xdrive-individual-m-paket-adaptivni-ovjes-led-nav-oglas-44630812
Neki info?Pero je uvijek imao uredne aute tako da vjeurujem da je i ovaj.
marin2405
11.08.2024, 17:01
Neki info?
A gde su laseri
Fali mu ponešto od opreme, ali ne smeta mi😁
Prodavao se negdje prošle godine sa bitno većom cijenom, ali sam tada zakasnio.
Fali mu ponešto od opreme, ali ne smeta mi
Prodavao se negdje prošle godine sa bitno većom cijenom, ali sam tada zakasnio.
Sumljam da itko što zna o konkretnom vozilu, jer još nije dobio dušu kako kažu na forumu ,ali prepostavljam da je pod tvorničkim jamstvom,pa samim time kupnja djeluje sigurnija.
Sad nemoj zakasniti :msn-wink:
Sumljam da itko što zna o konkretnom vozilu, jer još nije dobio dušu kako kažu na forumu ,ali prepostavljam da je pod tvorničkim jamstvom,pa samim time kupnja djeluje sigurnija.
Sad nemoj zakasniti :msn-wink:
platis izvjestaj nekih 4otak evrica i ovi https://www.bimmer-check.com/ ti sve kazu. Do u detalj sta je radjeno na autu i jeli bio klepnut. Do sad me nikad nisu zajebali a otkrio sam o mnogo novijih auta skrivene tajne
@pjuse saznaj broj sasije i vidi tu na toj stranici, plati izvjestaj i miran si. Pogledaj ga uzivo i kupuj
Dvije godine star auto, koji se drugi put u godinu dana prodaje.
Jel to novo normalno?
marin2405
11.08.2024, 21:08
Dvije godine star auto, koji se drugi put u godinu dana prodaje.
Jel to novo normalno?
Normalno operativni leasing na godinu dana i vrati ga ili gazda mjenja za novije….
Pero je uvijek imao uredne aute tako da vjeurujem da je i ovaj.
O Transautu pričaš? Koliko znam oni su obični prekupci auta iz leasinga i slično, aute prodaju po sistemu viđeno kupljeno bez garancije
danko0013
12.08.2024, 11:22
O Transautu pričaš? Koliko znam oni su obični prekupci auta iz leasinga i slično, aute prodaju po sistemu viđeno kupljeno bez garancijeDa 90% auta su povrati leasing ali uglavnom imaju uredne aute. Par sam gledao kod njih i radio provjere i uvijek bilo sve ok.
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-335i-mehanicki-mjenjac-oglas-43007598
Poznaje li netko ovaj auto? Moguće da je već bio...
Bio pogledat auto, provozat.
Dečko koji ga prodaje se čini korektan, kod njega je oko godinu dana tako da ne zna previše o autu. Kaže da poznaje zadnja dva vlasnika tako da mi je poslao i stari link na oglas i neki info što se sve napravilo na autu u zadnje 2-3 godine (bez popratnih dokaza, ali uključuje dosta stvar kao vodena pumpa, baterija, kočnice, gume). Na satu stoji 205xxx km.
Mašina i motorni prostor izgledaju suho, motor radi mirno bez oscilacija i problema, nema trzaja. Unutrašnjost nije extra očuvana ali nije ofucana. Kederi su rekao bih novi. Na vozačevom sicu se vide tragovi korištenja i malo kao da je počeo jedan šav pucat. Po VINu oprema se slaže. Provozao me vlasnik (meni je to bitno vidjet kako vlasnik vozi), provozao sam ga malo i ja.
Vizualni problemi:
- loše ofarban prednji branik (vidi se da je na mjestima ispucao)
- oderan prednji branik (rekao bih standardno rub zakačen na rinzol) i lagano visi na lijevoj strani
- desni bok ima dva manja udubljenja
- nebo je počelo visit
- vozačev sic treba uredit
- oplate vrata imaju par rupa i isto tako trebalo bi to pokrpat
- guma na prednjoj šajbi na gornjoj desnoj strani malo se otpustila
- lajsne oko vrata farbane u crno, na mjestima otpala boja
- M lajsne oko vrata su opuštene
- Desna strana je farbana tako da izgleda kao narančina koža
Nisu neki veći problemi ali nakupi se toga, sigurno ima još što nisam niti skužio u ovom kratkom vremenu.
Ono što se meni čini je da je bio jače udaren s desne strane jer ima lufta oko desnih vrata više nego bi trebalo (ovo je odokativna procjena, ne mora bit).
Vožnja:
- Ponekad lupi prilikom promjene brzine (i meni i vlasniku), što bi po meni značilo da auto ima problem sa zamašnjakom (ili hardi ili nešto takvog, a možda i nosači motora)
- kuplung je baš jako tvrd, ali sad vozim automatike zadnjih 6 godina pa ne znam više jel to ok ili ne jer hvata ok :D
- vozi ravno i na brzoj dionici i na kratkoj
- volan je težak što znači da nema progresivni servo (ili kako se to već zove), ali nije tako direktan kao što sam navikao na F seriji, ništa ne trese ni na 150km/h
- ništa ne lupa za vrijeme vožnje
- vuče dobro i ravnomjerno (ono što mene čudi je što se turbo i nečuje, na dizlu se turbina fino čuje)
- ne zvone lampice, auto ima uskličnik zbog toga što je na rezervi (nisam uspio svhatit jel ima nešto drugo da piše), history na autu kaže da je sve ok
- iza ima distince, nisam nešto osjetio da ima utjecaja
- gume su još OK za sezonu
Dečko ne skriva da ga se vozi muški što je po meni +.
Ukratko, zbog svega gore nabrojanog ja sam smislio neku cifru po kojoj bi ga uzeo jer po meni auto za 21000E morao bi me ostavit bez teksta. Odgovor je bio da ispod 19 ne ide. Po meni je je i to previše tako da se nismo uspjeli dogovorit. Za sad...
BladeRunner
14.08.2024, 09:12
Za ovu cifru treba bit u prvom laku i netaknut.
NumberTwo
14.08.2024, 10:53
"top primjerak" veli baja?
Klasična priča....šteta
Pitaj Kuruzu bi li proda
Ne kužim ja te ljude po oglasnicima, ja sad prodao auto za 5 dana, cijene "konkurencije" najsličnije onom što sam ja prodao su bile od 8.500 do 11.300 ja prodao za 8.300. I sad gledam ove po 9 ,10, 11 pa ljudi nećete nikad prodati za te novce ne kužim kija je svrha držanja tih cijena.
Klasična priča....šteta
Pitaj Kuruzu bi li proda
ha ha, neka se javi.
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-335...oglas-43007598 (https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-335i-mehanicki-mjenjac-oglas-43007598)
Prodavač navodi:
" U auto nema kune uloga doslovno"
" Garantiram jedan od boljih primjeraka u Hr"
Ja bih ga pitao sa čim to on garantira? Da li će mi platiti putne troškove i izgubljen 1 dan u slučaju da navedeno u oglasu nije točno ?
Autu je ipak 16 godina..kako je kolega opisa, dobra je baza...nema značajnih nedostataka..samo je cijena velika
irmascher
14.08.2024, 17:37
Auto je više nego dobar za svoje godine, naravno cijena je ipak povidoka za to stanje, odnosno nedostatke.
Te vibracije pri šalatanju lako mogu biti poluosovine, ja sam zamjenom istih rjesio problem. Mada moze biti i lezaj kardana..
Servo je vjerovatno klasicni kao u mene, što je dobro, kod progresivnog kad krepa letva, krivi se. Samo mi nije jasno kako je f serija direktnija na volanu? Ja to doživio nisam.
Serijski n54 radi na jako niskom tlaku turbina i jos ako nema downpipe, teško da ćeš čuti turbine odnosno pištanje iz njih
Šta ti znači da kad krepa letva kod progresivnog, krivi se...?
marin2405
14.08.2024, 17:58
Auto je više nego dobar za svoje godine, naravno cijena je ipak povidoka za to stanje, odnosno nedostatke.
Te vibracije pri šalatanju lako mogu biti poluosovine, ja sam zamjenom istih rjesio problem. Mada moze biti i lezaj kardana..
Servo je vjerovatno klasicni kao u mene, što je dobro, kod progresivnog kad krepa letva, krivi se. Samo mi nije jasno kako je f serija direktnija na volanu? Ja to doživio nisam.
Serijski n54 radi na jako niskom tlaku turbina i jos ako nema downpipe, teško da ćeš čuti turbine odnosno pištanje iz njih
Pa bolja kupnja je bio adrijev 335i saltung isto sa 200tkm za 8000€, imas prostora da ga napravis kolekcionarski primjerak[emoji23]
irmascher
14.08.2024, 18:27
Šta ti znači da kad krepa letva kod progresivnog, krivi se...?
Sjecam se da je jednom poznaniku bio jako skup sport
Inace e92 dolazi sa električnim, hidrauličnim i aktivnim servom u opciji.
irmascher
14.08.2024, 18:28
Pa bolja kupnja je bio adrijev 335i saltung isto sa 200tkm za 8000€, imas prostora da ga napravis kolekcionarski primjerak[emoji23]
Ono je (bio) bas gologuz auto, nikad mu motor nije radio bez greske, bar sto sam ja bio upratio, a on je od njega napravio po meni glupost al eto svakom svoje.
marin2405
14.08.2024, 18:31
Ono je (bio) bas gologuz auto, nikad mu motor nije radio bez greske, bar sto sam ja bio upratio, a on je od njega napravio po meni glupost al eto svakom svoje.
Moglo se za 3-4€ otvorit motor i napravit generalku, ubacit armaturu sa cicom, nabavit mpaket i uzivat u onome sto si sam slozio ali vecina ljudi samo gleda te nikada ne kupi nesto navedeno…
Moglo se za 3-4€ otvorit motor i napravit generalku, ubacit armaturu sa cicom, nabavit mpaket i uzivat u onome sto si sam slozio ali vecina ljudi samo gleda te nikada ne kupi nesto navedeno…
Sent from my iPhone using TapatalkSplačina je splačina i uz kilo začina.
Bez mehaničarskog znanja, kruga ljudi koji ti pomažu u tome i ogromnih količina slobodnog vremena uglavnom bude skuplja pita od tepsije uz upitan rezultat.
marin2405
14.08.2024, 18:41
Splačina je splačina i uz kilo začina.
Bez mehaničarskog znanja, kruga ljudi koji ti pomažu u tome i ogromnih količina slobodnog vremena uglavnom bude skuplja pita od tepsije uz upitan rezultat.
Naravno ali ako slazes auto za sebe koji ces imat dosta godina nista nebi trebalo predstavljati problem, “kolekcionarski” primjerak ne kupuju obicni ljudi nego pacijenti koji dodu da mjeracem laka, dijagnostikom i osnovnim znanjem mehanike.
Kupio sam nedavno takav projekt gdje je potrosena vreca love, vremena pun k i manjak znanja. Rezultat je bio taj da je decko nakon XXXXX€ odlucio prodati auto iz razloga sto su ga majstori ženili
Sjecam se da je jednom poznaniku bio jako skup sport
Inace e92 dolazi sa električnim, hidrauličnim i aktivnim servom u opciji.
Ne znam za E92, E60 ima običnu i aktivnu.
Ja imam aktivnu.
Nova letva je oko 4.000 eura, reparacija je 1.500 a zamjenskih već repariranih baš i nema...
Tako da, ako ode nije neka divota. Ali se auto meni osjetno bolje vozi od onoga sa običnom letvom.
irmascher
14.08.2024, 20:15
Ne znam za E92, E60 ima običnu i aktivnu.
Ja imam aktivnu.
Nova letva je oko 4.000 eura, reparacija je 1.500 a zamjenskih već repariranih baš i nema...
Tako da, ako ode nije neka divota. Ali se auto meni osjetno bolje vozi od onoga sa običnom letvom.
E o tim cijenama i pričam :)
Meni ja na e92 draži tvrđi volan, nije mi uopce neka otegotna okolnost da bude mekši u gradu.
E o tim cijenama i pričam :)
Meni ja na e92 draži tvrđi volan, nije mi uopce neka otegotna okolnost da bude mekši u gradu.
Ali ne kužim otkud te priče o tvrdoći. Volan je itekako tvrd i to se ne mijenja. Nije to city mod u Puntu.
Stvar je u tome da je aktivna letva direktnija ovisno o brzini.
Npr. Kad stojis na mjestu ima jedan ipo krug od kraja do kraja. Kad vozis 250 ima valjda tri ipo kruga. Auto je manje nervozan na korekcije volanom kad vozis 200+ a bitno direktniji kad se ganjas po zavojima. I to toliko dobro radi da kad sjednes u auto sa obicnom letvom imas osjecaj da motas FAP 😅
Ali da su cijene paprene, jesu. Brutalne su za te starudije.
To da motas FAP ne mislim na tezinu volana nego na to koliko ga vrtis da smotas puni...
irmascher
14.08.2024, 20:41
To da motas FAP ne mislim na tezinu volana nego na to koliko ga vrtis da smotas puni...
Jbg i ja na to mislim ali se pogresno se izrazio. Po meni to vise pristaje jednom e60 vec e92, a s obzirom na sve ostale pizdarije koje te mogu financijski ranit, draze mi je da nemam jos jednu :D
NumberTwo
14.08.2024, 21:16
Autu je ipak 16 godina..kako je kolega opisa, dobra je baza...nema značajnih nedostataka..samo je cijena velika
Poslano sa mog SM-G965F koristeći TapatalkAl onda nije top topova
Nego dobra baza...
Onaj ko da 21k za ovo je jebeni jelen i svaka mu čast
Doduše, auto je poželjno...dugoročno se ne može popusit na njemu
Za tu cijenu mozes. Jos dok sredis sta treba, finu cifru na kraju dobijes.
Za tu cijenu mozes. Jos dok sredis sta treba, finu cifru na kraju dobijes.Da,ta cifra Je poveca
irmascher
14.08.2024, 22:22
Al onda nije top topova
Nego dobra baza...
Onaj ko da 21k za ovo je jebeni jelen i svaka mu čast
Dobra baza je tezak pojam, auto je uredan i trazi malo ljubavi, pojam dobra baza primjerice vrijedi za 325i e36 koji je umoren al nema hrđe i u priliku zdravog motora.
Firechicken
15.08.2024, 06:48
Poslano sa mog SM-G965F koristeći TapatalkItekako mozes, na tom autu s tim kilometrima i "sitnicama" koje treba poredit neces nikad pa ni tad zaradit..
Kakvo visece nebo i oplate u raspadu, pa to ni moj sa 400+tkm nije imao.
Obzirom na jako malu ponudu tih auta u HR i na nebulozne cijene koje se traze i po DE, tih trazenih 19 bi po meni trebao moc dobit, ja osobno nebi dao ni 15.
Itekako mozes, na tom autu s tim kilometrima i "sitnicama" koje treba poredit neces nikad pa ni tad zaradit..
Kakvo visece nebo i oplate u raspadu, pa to ni moj sa 400+tkm nije imao.
Obzirom na jako malu ponudu tih auta u HR i na nebulozne cijene koje se traze i po DE, tih trazenih 19 bi po meni trebao moc dobit, ja osobno nebi dao ni 15.
Sent from my SM-S918B using TapatalkAko je stvarna kilometraza i trazin tako auto..oplate su najmanji problem i nebo .Ova cijena je velika ,ne kažen...Ali da bih ga tek tako radi tih estetskih stvari proda u bescijenje..teško.
Dosta je jedno loše dubinsko čišćenje da se odvoji tapecirung krova i oplate.
Kad tražiš specifičan auto, jako je teško naći dobru bazu, a E92 već ulazi u punoljetnost tako da je gotovo nemoguće pronaći savršen primjerak, pogotovo kad se cilja najjača motorizacija.
Ne trazim savrsen primjerak ali isto tako ne bih izdvojio 20tE za auto koji treba jos barem 5 da se dovede u solidno stanje a onda tek bi išao ostatak. To što je turbo zapravo mi nije dobra stvar, ja bih najradije 330i e46.
Auto je po meni OK, zato i jesam ponudio svoju zamisljenu brojku, vrijedilo bi ga uzet tko hoće i može izdvojit 19tE u startu.
U konačnici s takvim novcima se može tražit i 435i što mi ne isto tako opcija.
Svakodnevno pratim oglase, iz hobija više, i primjećujem da je ekipa počela oglašavat ove starije "mrcine" (v8 i više) za finu lovu npr
https://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-benz-cl-500-oglas-41968822
https://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-benz-cl-500-automatik-oglas-44665324
https://www.njuskalo.hr/auti/porsche-cayenne-gts-4.8-v8-hr-auto-bose-navi-zracni-ovjes-21-alu-oglas-44439520
https://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-benz-klasa-4matic-500-oglas-39810374
Uglavnom su to auti 15+g sa 250+k km i pretpostavljam da slijede veća ulaganja za održati ih u dobrom stanju.
A ovaj 335i, kako kolege pišu vjerojatno će otić za tu negdje lovu čisto iz razloga što ih nema više takvih
Po meni su cijene prenapuhane. Ja sam svog prodao za 2 dana čim sam cijenu stavio u normalne okvire uz napomenu da su dizne za zamjenu i da to košta cca 3k eura...
irmascher
15.08.2024, 12:17
Ne trazim savrsen primjerak ali isto tako ne bih izdvojio 20tE za auto koji treba jos barem 5 da se dovede u solidno stanje a onda tek bi išao ostatak. To što je turbo zapravo mi nije dobra stvar, ja bih najradije 330i e46.
Auto je po meni OK, zato i jesam ponudio svoju zamisljenu brojku, vrijedilo bi ga uzet tko hoće i može izdvojit 19tE u startu.
Odmakni od n55 :)
marin2405
15.08.2024, 12:34
Pa prodavao je Chicken e46 330i cabrio slozen motor na novo i cinio mi se fkt uredan za 11k€…
20-25k€ se kupuje f32 n55.
Ovdje je dosta bitno koju ulogu, funkciju i godišnju kilometražu bi taj vikend auto trebao imati. Po tome se onda mudrije može odlučiti koji model.
Odmakni od n55 :)Ja bi ga uvijek prije n54, tj.ako padnu cijene jos malo mozda i uleti koji m135i.
irmascher
15.08.2024, 12:54
Ja bi ga uvijek prije n54, tj.ako padnu cijene jos malo mozda i uleti koji m135i.
Nisu ni jedan ni drugi cudo pouzdanosti (ko manje vise od m52/4 svaki bmw benzinac, ali ja sto sam vidio i svaki dan vidim, n55 je napravljen uz puno štednje. U BiH jel se uvezao karambol sa n55, ujutro je motor vec prodan po masnoj cijeni. Tek uvodenjem ewg verzije motora dobio je kovane internalije, ali to je u godinu-dvi razlike sa modelima koji imaju b58, tako da bi opet radije okrenuo na B seriju.
Stoji sve sto si rekao. Ja se mislim da ako uzmes noviju godinu do 150k km, promijeniti leteće a ostalo kakve si sreće.
B58 je bez konkurencije ali i min 7k eura skuplji.
Ovdje je dosta bitno koju ulogu, funkciju i godišnju kilometražu bi taj vikend auto trebao imati. Po tome se onda mudrije može odlučiti koji model.Šta se čeka
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-z3-3.0i-roadster-231-ks-koza-gr-sjed-esp-oglas-44643982
irmascher
15.08.2024, 15:01
Šta se čeka
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-z3-3.0i-roadster-231-ks-koza-gr-sjed-esp-oglas-44643982
Odmah M volan te ZHP ručica mjenjača... doduše ne mogu ja u ovo ni sjest. ;D
NumberTwo
15.08.2024, 15:36
Pa ja se čudim kako Pero može...nije bas toliko malen. To je za firechickena :D
Ajde ja u z3 nisam sjedio nikad, sjedio sam u z1 i u mx5 starom, i nit jednog nebih mogao voziti normalno.
Šta se čeka
Samo coupe, ne otvaram roadstere :)
Ja još stanem, viši od mene bi već imali problem.
Šta se čeka
lagano 6k eura za objavu oglasa.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=398678438&dam=false&fr=2002%3A&isSearchRequest=true&ml=%3A125000&ms=3500%3B51%3B%3B&ref=srp&refId=174bd7e3-7947-8795-5e33-3449042a09ae&s=Car&sb=rel&searchId=174bd7e3-7947-8795-5e33-3449042a09ae&vc=Car
lagano 6k eura za objavu oglasa.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=398678438&dam=false&fr=2002%3A&isSearchRequest=true&ml=%3A125000&ms=3500%3B51%3B%3B&ref=srp&refId=174bd7e3-7947-8795-5e33-3449042a09ae&s=Car&sb=rel&searchId=174bd7e3-7947-8795-5e33-3449042a09ae&vc=Car[emoji28][emoji28][emoji28]
Jel isao taj volan originalno u Z3? Stoji mu kao kravi sedlo.
Jel isao taj volan originalno u Z3? Stoji mu kao kravi sedlo.
Išao je, zadnje godine. Ali ovo je sportski volan. Ako si doplatio onaj M sportski, dobio bi onaj stari tip iz preFL E39.
Da, ne stoji baš najljepše, ali je i noviji M volan (kao FL E39) ljepši od preFL. Ne znam čemu bi sam dao prioritet, izgledu volana ili usklađenosti s kokpitom.
Ne znam, meni ovoj Z3ojci ne stoji nikako. Puno bi vise pasao stari M volan u ovaj interijer...
Za ovu cifru treba bit u prvom laku i netaknut.
Eto, prodan i ovakav kakav je.
Eto, prodan i ovakav kakav je.A ne...normalno da će otic..samo pitanje koliko je dobio
Auto stoji u uglasu godinu dana, nisam očekivao da će otić praktički drugi dan.
Potraga se nastavlja bez obzira.
irmascher
19.08.2024, 10:52
Svaki auto nađe svoju budalu :)
Daj kuruzi offer you can't refuse[emoji28][emoji28]
Ako je ovaj prodan za 19 onda kuruzin vridi 35.
Koje nebuloze...
Pa za 19k kupiš kudikamo posebniji auto.
marin2405
19.08.2024, 11:54
Koje nebuloze...
Pa za 19k kupiš kudikamo posebniji auto.
Koji?
Koje nebuloze...
Pa za 19k kupiš kudikamo posebniji auto.Pa ne znan šta se može posebnije?
Meni je Impreza posebnija ili Evo.
NumberTwo
19.08.2024, 12:34
Pa ne znan šta se može posebnije?
Poslano sa mog SM-G965F koristeći TapatalkOd 335i?
Cls 55 amg xd
Od 335i?
Cls 55 amg xd
Kolega slazem se.
Nije po meni ista kategorija...fin je merc, ali 4 vrata..da san čovik s dvoje dice i želim nešto brže i udobno onda da
C63 AMG.
Može komotno četvero ljudi na put, može na trackday, možeš bit divljak i palit gume na najmanji dodir gasa.
Za sve.
Nije po meni ista kategorija...fin je merc, ali 4 vrata..da san čovik s dvoje dice i želim nešto brže i udobno onda da
Onda uzmes c klasu amg. (:
I ne brines o lezajevima, lancima, egrovima i sl.
Onda uzmes c klasu amg. (:
I ne brines o lezajevima, lancima, egrovima i sl.
Sent from my iPhone using TapatalkOko nije to skuplje
NumberTwo
19.08.2024, 15:53
Poslano sa mog SM-G965F koristeći TapatalkSl500 ima ispod 20000 :)
Sl500 ima ispod 20000 :)
SL500 R230 gledam kao neki best buy u idućim godinama koji bude budući klasik, a opet nije stara krama s kojom ne bi mogao na vikend road trip od parsto km s ženom kad djeca porastu. Ima tko ideju koliki je PPMV?
Boxer_st
20.08.2024, 12:42
http://www.avtomar.si/demo/
:help[1]:
da li je netko od vas nekim slučajem čuo za ovog preprodavača u Sloveniji ?
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-1-116d-urban-led-sport-sjedala-alu-17-h-r-reg-03.2025-oglas-43891444
Zna li tko ista o ovom autu. Prodavaci naravno ne znaju nista, dobili ga pod racun.
Ne znam ništa o autu osim da ima užasnu kombinaciju kože i tkanine na sjedalima. Nikad nisam vidio nešto slično.
Zašto užasnu? Baš je zanimljiva...
Samo im treba kemijsko čišćenje...
Pa kaj se do toga došlo da se sjedala ne očiste kemijski prije prodaje? Bar to nije salon koji postoji 6 mjeseci.
Poslano sa mog Tab 13 koristeći Tapatalk
Pa kaj se do toga došlo da se sjedala ne očiste kemijski prije prodaje? Bar to nije salon koji postoji 6 mjeseci.
Ja sam gledao e60 kod njih, pa im se ni auto bas nije dalo vadit s mjesta. Inace znaju imati uredne aute, ali govorim cisto estetski. Kakva im je povijest ne znam.
A dileri ko dileri. Može biti dobar, može biti shit.
Sicevi su od Urban edicije. Zapravo su i rijetki dosta jer su sportski, ja sam ih samo nekoliko vidio.
Kombinacija boja je "zanimljiva", meni mogu proći, u svakom slucaju bolje nego crna koža i klupice.
Ovi šverceri i nisu na nekom glasu. Nemam neki problem s tim, ne kupujem njih nego auto.
Samo informacije o autu kad ih zoveš ne postoje a ne radi mi se mukte djir do zg usrid lita.
Cijena je malo povisoka, mislim da mozes naci za te novce od privatnog vlasnika koji zna nesto o svom autu.
Cijena je malo povisoka, mislim da mozes naci za te novce od privatnog vlasnika koji zna nesto o svom autu.Ako nađeš koju da ima nešto opreme i ovakvim km slobodno javi.
Ova je najjeftinija a pratim ih već neko vrijeme.
Ako nađeš koju da ima nešto opreme i ovakvim km slobodno javi.
Ova je najjeftinija a pratim ih već neko vrijeme.
Vjerujes u km?
Ne znam, provjerit cu u svakom slucaju.
Damir Urban prvi vlasnik
Po meni cijena uopće nije povisoka s obzirom na opremu....
U kilometre ne vjerujem, ali ne bi im ni pridavao pažnju koliko stanju auta.
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-touring-318d-automatik-oglas-42294021
Jel možda netko zna nešto o ovom autu? Kolega je zainteresiran po car verticalu se sve slaže.
danko0013
26.08.2024, 13:59
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-touring-318d-automatik-oglas-42294021
Jel možda netko zna nešto o ovom autu? Kolega je zainteresiran po car verticalu se sve slaže.
Sent from my iPhone using TapatalkAko ima sve te papire i ako je uzivo kao na slikama to je to.
BladeRunner
26.08.2024, 15:29
Za ove pare neće naći bolji auto 99%. Ako su kilometri ok, nema se šta mislit.
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-335i-lci-m-sport-radar-keyless-navi-siber-le-mans-blau-oglas-44509812
Jel se zna jel ovo N54 ili N55? Jel vrijedi, s obzirom na sve navedene servise? Prva cijena je bila 21700, pa je spušten na 21 i sad na 20.
Pretpostavljam da je ovo jedini ovakav u RH, zna netko nešto o tom autu?
Firechicken
09.09.2024, 10:47
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-335i-lci-m-sport-radar-keyless-navi-siber-le-mans-blau-oglas-44509812
Jel se zna jel ovo N54 ili N55? Jel vrijedi, s obzirom na sve navedene servise? Prva cijena je bila 21700, pa je spušten na 21 i sad na 20.
Pretpostavljam da je ovo jedini ovakav u RH, zna netko nešto o tom autu?Koliko ja znam LCI je definitivno N55
Baš je fin..4 vrata..kul je
irmascher
09.09.2024, 10:57
Ovo je N55, ovih godina je n54 ostao samo u 335is modelu za americko tržište i naravno 1M... ako se dobro sjecam i Z4 ga je imao jos.
Šta ja znam, imao auto finu opremu, malo ga je nekim detaljima useljacio, puno eMovanja... I guzica je malo too much.
irmascher
09.09.2024, 10:59
I nebi bas automatik u ovom autu s ovim motorom birao
Nazvao sam, priča je ovakva: auto su kupili u DE na licitaciji i motor je zaribao (radilica okrenula), oni to kao nisu znali kad su kupovali. Tamo je auto imao 4 vlasnika. Mogu si misliti kako je vožen. Ovdje je napravljen popravak, kaže "kod njihovog mehaničara", šta god to značilo. Injektore nisu mijenjali. Kaže uvoz je bio skoro 4 k, popravak isto skoro 4 k.
irmascher
09.09.2024, 11:02
Tipicna priča za N55
BMW_Motorsport
09.09.2024, 12:23
injektori za N55 su oko 100€kom
pitanje u kojoj mjeri je zaribao i kak je to složeno.
A ja nisam htio dat 19tE za vrlo sličan 335i E92 manual...
Po meni ako se uopće proda za 15 će bit dobro jer se za te pare IMO može izabrat puno bolji auto.
Sad kad znam nešto o povijesti auta ne bih kupovao, osim da ga ne daju za cca 10k. Kako kolega gore kaže, pitanje je kako je to složeno. A sad to što oni žele vratiti uloženo je druga stvar, po meni neće uspjeti.
Ajde bar je fer, mogao je komotno sutit o bilo kakvoj popravci..
To mu je vjerojatno selling point.
Sad kad znam nešto o povijesti auta ne bih kupovao, osim da ga ne daju za cca 10k. Kako kolega gore kaže, pitanje je kako je to složeno. A sad to što oni žele vratiti uloženo je druga stvar, po meni neće uspjeti.Vjerojatno će otic uskoro
irmascher
09.09.2024, 15:13
Ajde bar je fer, mogao je komotno sutit o bilo kakvoj popravci..
Moguce da trosi ulje, a vjerovatno ako je sklepan zna pokazati grešku tlaka ulja pa ces skontat kad tad da ti ga je uvalio.
marin2405
09.09.2024, 21:03
Decki voze goribnik, imaju dosta zanimljivih auta koje ne prodaju nego stoje u garazi. Ima negom lancera evo 5-6 sa 500-600ks i par porschea, tako da ne vjerujem da kemijaju nesto previse.
Dodes tamo vidis auto, motor, limariju, probas krug ako ti se svida na dizalicu i tjt.
Meni je auto drkica
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-540i-a-oglas-44992039
Čini mi se da je malo legao iza
Ovaj auspuh je nekakav DIY?
Osim toga djeluje uredno
Spušten je on relativno jednoliko i naprijed i nazad.
Primjećujem različite nijanse na karoseriji u lakiranju, već na slici vidljive. Auspuh je DIY.
Ostalo ne poznajem.
BladeRunner
23.09.2024, 09:19
Varljive su nijanse srebrne, često izgledaju različitih nijansi na slici.
Ovaj 540i toliko tužno izgleda da ga ne bi razmatrao ni za duplo nižu cijenu.
Još opis oglasa krene sa "održavan" a ni sijalicu nije u stanju promijeniti prije slikanja...
Ako je zdrav motor i karoserija to je u startu plus veliki...
Shadow line lajsne je stavio naknadno ja bi reka
Livi spoj blatobrana haube i svitlaa zgleda jako loše ..
night rider
23.09.2024, 11:44
Jel nebi trebao bit FL to godište?
Ne izgleda toliko lose, cini se da ima potencijala ako nije hrdjav te zbog V8 motora. Doduse, meni je ovo auto od cirka 5000€ +-.
Svako traži koliko misli da vrijedi. Tržište će pokazati koliko stvarno vrijedi, odnosno ne vrijedi. Znam ja za jednog 330i iz Rijeke koji se evo prodaje već preko 2 g, a cijena samo gore ide...
Svako traži koliko misli da vrijedi. Tržište će pokazati koliko stvarno vrijedi, odnosno ne vrijedi. Znam ja za jednog 330i iz Rijeke koji se evo prodaje već preko 2 g, a cijena samo gore ide...Hrvatsko tržište je upitno..tu vladaju golfovi
Hrvatsko tržište je upitno..tu vladaju golfovi
Slazem se.
Zato sam ja za prijelazni auto kupio golfa.
Stavio u oglasnik, 2.5tjedna bio tamo, zvali ljudi i nudili zamjene.
Na kraju otisao frendu u zupanju.
https://www.index.hr/oglasi/auto-moto/osobni-automobili/oglas/bmw-e36-318is-coupe/6341004
Cijena ajde, za diskusiju, ali fini mi je ovaj coupe.
A ovaj vidjam dosta cesto, izgleda solidno pogotovo za te pare. Kome je do dizlo karavana. (@LukaRi :laugh:)
https://www.index.hr/oglasi/auto-moto/osobni-automobili/oglas/bmw-e39-touring-525d/6339155
IS je fora ali nikad neće biti šestak. A truljavi E39 touring ne može popraviti ni M57 ispod haube 😅
https://www.index.hr/oglasi/auto-moto/osobni-automobili/oglas/bmw-e36-318is-coupe/6341004
Cijena ajde, za diskusiju, ali fini mi je ovaj coupe.Dobar je..volio bi da je m44b19
Nije ni puno ako je sve tip top...sredit e36 coupea po ps-u zna bit skupo i iritantno
Nema veze sto je IS, fora je oprema, boja i spera. Stanje izgleda jako solidno. Naravno da je sestak bio bi jos zanimljiviji, ali i duplo skuplji. Zapravo kako marac kaze, nije ni toliko puno love.
Nema veze sto je IS, fora je oprema, boja i spera. Stanje izgleda jako solidno. Naravno da je sestak bio bi jos zanimljiviji, ali i duplo skuplji. Zapravo kako marac kaze, nije ni toliko puno love.Lova ok.po meni..još probat malo spustat
Stanje izgleda baš vrlo vrlo dobro.
A kad se sjetim da je forum pljuvao onaj crveni 320i za 6.000 eura i svi tvrdili da se po toj cijeni nikad neće prodati...
A kad se sjetim da je forum pljuvao onaj crveni 320i za 6.000 eura i svi tvrdili da se po toj cijeni nikad neće prodati...Is nije nimalo sporiji[emoji3]...
Is nije nimalo sporiji[emoji3]...
Pa barem ti si oba imao tj. imaš.
Spora su oba, ali šestak je barem šestak...
Calamari
25.09.2024, 21:16
Is nije nimalo sporiji[emoji3]...
Poslano sa mog SM-G965F koristeći TapatalkKoliko se sjećam .is bi trebao ići isto ko šestak 2.0 a trošit osjetno manje. Objektivno nijedan ne ide nešto posebno.
Koliko se sjećam .is bi trebao ići isto ko šestak 2.0 a trošit osjetno manje. Objektivno nijedan ne ide nešto posebno.Da..323iA je ipak malo brži od 318is,320i..A da je saltung..
Može li forumska procjena, od 1 do 10 koliko je ruzinav ovaj?
I found this offer on AutoScout24.
https://www.autoscout24.com/offers/bmw-325-325i-gasoline-black-51e0a189-680d-4362-a2c5-771fe47328d7?&utm_source=android-share&utm_campaign=share&utm_medium=copy
Može li forumska procjena, od 1 do 10 koliko je ruzinav ovaj?
I found this offer on AutoScout24.
https://www.autoscout24.com/offers/bmw-325-325i-gasoline-black-51e0a189-680d-4362-a2c5-771fe47328d7?&utm_source=android-share&utm_campaign=share&utm_medium=copyA ko će znat.. tamo ih većinu lizne...sad pitanje koliko...
https://www.facebook.com/share/DaCgFDvxsW5JFPkf/
N53 je, al je manual i RWD, lijepa oprema... samo cijena po meni puno previsoka, dao bi 10k max.
Šta kažete?
Daj mu 10k da ti se nasmije :laugh: :laugh:
Jbg.. Malo kilometara, ako je istina..skup
Mah, meni toliko ne vrijedi. To je već lova za koju se može naći E92 335, sa malo više km ali ipak jači motor i kupe
Ma neće ni ovaj otići za 17, ali kakvih 13-14 je realno.
S druge strane, nađi bolji auto za te pare...
Malo je stavio, trebao je stavit najmanje 20k€.
Tako nerealne cijene me odbiju, a definitivno tražim takav auto i kupio bih ga za cifru koja je meni realna, a to je 11 k max. Ne mogu čovjeka nazvati i ponuditi 11 kad on traži 17.
Ne možeš nazvati i ponuditi 11, ali možeš nazvati pa provjeriti kakav je...
Imaš one tvrde seljake koji ne žele ni razgovarati a imaš i ekipu koja kuži da će teško prodati taj auto a cijenom samo odbija pametnjakoviće...
Mene na tom autu odbija pomisao na dizne i potrošnju. Sa druge strane, vjerujem da je itekako udoban sa ovim setupom i komfort sjedalima a vozi se odlično. Manualac, benzin, ima nešto i u tome...
N53 je, al je manual i RWD, lijepa oprema... samo cijena po meni puno previsoka, dao bi 10k max.
Šta kažete?Čisto informativno, osim stanja, što te toliko privlači da bi uzeo E60?
Mislim da za vikend auto ima puno boljih izbora.
Čisto informativno, osim stanja, što te toliko privlači da bi uzeo E60?
Mislim da za vikend auto ima puno boljih izbora.
Sviđa mi se linija E60, top auto, imao sam ga prije 2 g (isti setup samo N52 i gol bez ikakve opreme) i napravio grešku da sam ga prodao zbog nekoliko tisuća kuna zarade. Ne bi to bio vikend auto nego bi se koristio skoro svakodnevno.
BladeRunner
01.10.2024, 17:41
Meni E60 i manual idu skupa ko BMW i prednji pogon.
Fin auto ali s tim motorom je ni vamo ni tamo. V8 tu treba i automat. Kome se da sjedit u tim foteljama i šaltat..
Meni E60 i manual idu skupa ko BMW i prednji pogon.
Fin auto ali s tim motorom je ni vamo ni tamo. V8 tu treba i automat. Kome se da sjedit u tim foteljama i šaltat..
Eto meni je ovo bas top konfiguracija. Bas mi se svidja, a inace mi e60 uopce nije na listi pozeljnih auta.
danko0013
02.10.2024, 07:59
Šta kažete?Ja ne bi ni toliko. Zna ih biti vani po 7-8 kao bombon benzinaca, tako da vidi koliko je unos.
Ja ne bi ni toliko. Zna ih biti vani po 7-8 kao bombon benzinaca, tako da vidi koliko je unos.
Daj molim te stavi tu link od kojeg.
danko0013
02.10.2024, 22:16
Daj molim te stavi tu link od kojeg.Ti koji budu po toj cjeni su dan dva u oglasu. Ovi sto kampiraju su prica za sebe.
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-5-alles-top/2855118049-216-1967?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-e60-5er-m-packet-tuev-10-2025-facelift-automatik-klimaanlage/2855008905-216-4533?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-e60-530i-xenon/2856369174-216-17417?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android
A nije ni F10 daleko
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-f10-523i-6zylinder/2877851540-216-8758?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android
I posto je bmw 5 poprilicno cest auto ima ih samo treba malo cekati spec koja ti se sviđa.
Ošle cijene takvih i vani, na mobile.de par primjeraka sa cijenom 15k+.
Ovo ostalo prešlo puno km, automatik, bla bla bla
Kad se već priča o e60 benzincu, kako se pokazao u njima 550i?
marin2405
03.10.2024, 11:36
Kad se već priča o e60 benzincu, kako se pokazao u njima 550i?
Nikako